Πώς να εκτυπώσετε το βιβλίο διευθύνσεων του Outlook

Το ηλεκτρονικό βιβλίο διευθύνσεων που χρησιμοποιείται από το Outlook είναι πρακτικό όταν στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μερικές φορές όμως ίσως θέλετε ένα τυπωμένο αντίγραφο του βιβλίου διευθύνσεών σας στο Outlook - για παράδειγμα, αν θέλετε ένα αντίγραφο ασφαλείας σε χαρτί, μια φυσική λίστα για να μοιραστείτε ή να αναφερθείτε ή έναν τρόπο να πάρετε μαζί σας το βιβλίο διευθύνσεών σας σε καταστάσεις όπου κέρδισε ηλεκτρονικά δεν είναι διαθέσιμο ή εύκολο στη χρήση. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε το βιβλίο διευθύνσεων του Outlook από την οθόνη σας σε χαρτί.

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Άτομα .
  2. Στην ενότητα Οι επαφές μου Στο παράθυρο φακέλων, βρείτε τον φάκελο επαφών που θέλετε να εκτυπώσετε και κάντε κλικ σε αυτό.
  3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Αρχείο .
  4. Επιλέξτε Εκτύπωση .
  5. Μπορείτε να επιλέξετε στυλ και επιλογές στις Ρυθμίσεις . Θα δείτε μια προεπισκόπηση στο παράθυρο προεπισκόπησης .
  6. Για να αλλάξετε το εύρος σελίδων, τη γραμματοσειρά, την επικεφαλίδα και άλλα στοιχεία του στυλ που έχετε επιλέξει, κάντε κλικ στην επιλογή Εκτυπωτής> Επιλογές εκτύπωσης . Στη συνέχεια, στο παράθυρο διαλόγου Στυλ εκτύπωσης , επιλέξτε Εύρος εκτύπωσης για να επιλέξετε σελίδες προς εκτύπωση ή Ορισμός στυλ για να επιλέξετε τον τρόπο εμφάνισης του βιβλίου διευθύνσεών σας.
  7. Κάντε κλικ στην επιλογή Εκτύπωση .