Πώς να μοιραστείτε τους ελεύθερους χρόνους σας εύκολα από το Outlook για iOS

Εμπιστεύεστε έναν αλγόριθμο για να βρείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι πιο σημαντικά για εσάς; Τι, τελικά, χρησιμοποιείτε; Διαίσθηση?

Έτσι, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και δοκιμάστε το Outlook για το Focused Inbox του iOS . Θα σας βοηθήσει να φτάσετε πιο γρήγορα σε αυτά τα σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τοποθετώντάς τα σε μια ειδική καρτέλα εισερχομένων και ξεκινώντας σας αυτόματα στην καρτέλα αυτόματα.

Με βάση τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το Outlook για iOS θα κάνει μια καλή εικασία σχετικά με το πώς πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: τα άτομα που στέλνετε συχνά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για παράδειγμα, θα είναι πιο σημαντικά από το ενημερωτικό δελτίο που διαγράφετε πάντα αμέσως.

Καλύτερος αυτοματισμός κάτω από τον έλεγχό σας

Δεν χρειάζεται να εμπιστεύεστε τα μηχανικά χαρίσματα για όλα τα μηνύματα και τις ώρες, όμως. Φυσικά, θα περάσετε και τα "άλλα", λιγότερο σημαντικά μηνύματα - και εάν εντοπίσετε ένα "που θα έπρεπε να βρίσκεται στην καρτέλα" εστιασμένη ", μπορείτε εύκολα να το μετακινήσετε εκεί. Το ίδιο ισχύει και για τα μηνύματα που το Outlook για iOS θεωρεί σημαντικό όταν πραγματικά δεν είναι: μπορείτε να τα μετακινήσετε στην καρτέλα Άλλες με λίγες βρύσες.

Το Outlook για iOS σάς επιτρέπει να κάνετε περισσότερα από ό, τι μετακινείτε μόνο μεμονωμένα μηνύματα που έχουν εγκαταλειφθεί. Δεν θα ήταν συχνά λογικό να έχουν όλα τα μηνύματα του αποστολέα να μεταβούν στο " Εστιασμένο" ή σε " Άλλο" ανάλογα με τον αποστολέα; Κάθε φορά που μετακινείτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Outlook για iOS σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε έναν κανόνα για να πετύχετε ακριβώς αυτό για τα μελλοντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο προσδιορισμός ενός κλειδιού αποστολέα ή λιγότερο σημαντικό είναι αυτό εύκολο.

Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τα συγκεντρωμένα εισερχόμενα στο Outlook για iOS

Για να επιλέξετε αν θέλετε το Outlook για iOS να μαντέψει ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πιο σημαντικά για εσάς και να τα τοποθετήσετε σε μια ειδική καρτέλα εισερχομένων:

  1. Μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις στο Outlook για iOS.
  2. Βεβαιωθείτε ότι το Focused Inbox είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Μετακινήστε ένα μήνυμα στην καρτέλα Εστίαση

Για να βάλετε ένα σημαντικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Outlook για iOS έχει ταξινομηθεί κάτω από Άλλο :

  1. Ανοίξτε το μήνυμα που θέλετε να επισημάνετε σημαντικό και τοποθετήστε την στην καρτέλα Εστίαση .
  2. Πατήστε το κουμπί μενού ().
  3. Επιλέξτε Μετακίνηση σε εστιασμένα εισερχόμενα από το μενού.
  4. Εάν θέλετε τα μελλοντικά μηνύματα από τον ίδιο αποστολέα να τοποθετούνται αυτόματα στην καρτέλα Εστίαση :
    • Επιλέξτε Μετακίνηση & Δημιουργία κανόνα στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίστηκε.
      • Μπορείτε να βρείτε τον κανόνα για τον οποίο το Outlook για iOS δημιουργεί τον κανόνα στο παράθυρο διαλόγου.
      • Ο κανόνας δεν θα εφαρμοστεί σε υπάρχοντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον ίδιο αποστολέα που βρίσκονται στην καρτέλα " Άλλα ". αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα παραμείνουν εκεί μέχρι να τα μετακινήσετε ένα προς ένα.
      • Για να αναιρέσετε έναν κανόνα, μετακινήστε ένα μήνυμα από τον ίδιο αποστολέα πίσω στην καρτέλα Εστίαση (δείτε παρακάτω) και βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Μετακίνηση & Δημιουργία κανόνα .
  5. Εάν θέλετε να μετακινήσετε μόνο αυτό το μήνυμα για τώρα (και να μην ορίσετε κανόνα για το μέλλον):
    • Επιλέξτε Μετακίνηση μόνο στο Μετακίνηση σε εστιασμένα εισερχόμενα; διαλόγου.

Μετακινήστε ένα μήνυμα στο & # 34; άλλο & # 34; Αυτί

Για να υποβιβάσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Το Outlook για iOS έβαλε τα Εισερχόμενα εστίασής σας όταν δεν χρειάζεστε πραγματικά ή θέλετε να εστιάσετε σε αυτό:

  1. Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να μετακινήσετε στην καρτέλα " Άλλο ".
  2. Πατήστε το κουμπί μενού ().
  3. Επιλέξτε Μετακίνηση σε μη εστιασμένα εισερχόμενα από το μενού που εμφανίστηκε.
    1. Για να μετακινήσετε το μήνυμα και να ρυθμίσετε ένα φίλτρο που να διασφαλίζει ότι τα μελλοντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον ίδιο αποστολέα (μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση στο παράθυρο διαλόγου) δεν εμφανίζονται κάτω από.
      • Εστιασμένη (αλλά στην καρτέλα " Άλλες "):
  4. Επιλέξτε Μετακίνηση & Δημιουργία κανόνα από το μενού του παραθύρου διαλόγου.
    • Έχετε υπόψη ότι μόνο τα τρέχοντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα μελλοντικά μηνύματα θα μετακινηθούν. άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον ίδιο αποστολέα που βρίσκονται ήδη κάτω από την περιοχή " Εστίαση" θα παραμείνουν εκεί.
  5. Για να αναιρέσετε ένα φίλτρο που έχει ρυθμιστεί, μετακινήστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον ίδιο αποστολέα στα Εισερχόμενα εστιασμένα και ρυθμίστε έναν κανόνα. (Βλέπε παραπάνω.)
  6. Για να μετακινήσετε μόνο το μήνυμα που έχετε ανοίξει:
    • Επιλέξτε Μετακίνηση μόνο στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται.

(Ενημερώθηκε τον Ιούλιο του 2015)