Οι 6 καλύτεροι δρομολογητές που αγοράζουν το 2018 για λιγότερο από $ 50

Βρείτε το τέλειο φτηνό και αξιόπιστο δρομολογητή για το σπίτι σας

Η τεχνολογία δικτύωσης μπορεί να είναι δύσκολο να τυλίξει το κεφάλι σας γύρω, και μερικές φορές θέλετε ακριβώς ένα δρομολογητή που είναι πολύ απλό. Το καλό πράγμα για το σφυρηλάτηση για ένα φτηνό δρομολογητή είναι ότι προσπαθείτε να βάλετε τα βασικά και αφήνοντας κατά μέρος τις καμπάνες και τις σφυρίχτρες. Εάν είστε στην αγορά για ένα δρομολογητή που είναι λιγότερο από $ 50, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε: Μια, διαφημίζονται οι ταχύτητες είναι εξ ολοκλήρου θεωρητικές . Τα πάντα από τη συγκεκριμένη συνδρομή του ISP στον εξωτερικό καιρό μπορεί να επηρεάσουν πόσο γρήγορα είναι οι ταχύτητες WiFi σας στην πραγματικότητα. Έτσι μην αισθάνεστε εξαπατημένοι εάν οι πρακτικές σας ταχύτητες δεν βρίσκονται κοντά στις ταχύτητες που υποσχέθηκαν ο κατασκευαστής. Δύο, αν δεν μπορείτε να βρείτε πολλά, οι περισσότεροι δρομολογητές αυτής της κατηγορίας πρόκειται να είναι μονής ζώνης, πράγμα που σημαίνει ελαφρώς χαμηλότερο εύρος ζώνης (αν και έχουμε έναν χειριστή διπλής μπάντας σε αυτόν τον κατάλογο). Τρεις, αυτοί οι δρομολογητές προορίζονται για απλές εφαρμογές. Εάν ζείτε σε ένα νοικοκυριό με τέσσερις διαφορετικές συνδρομές Netflix που ρέουν όλα ταυτόχρονα, θα πρέπει πιθανώς να ανοίξετε για κάτι πιο ισχυρό.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μεγάλες συμφωνίες που πρέπει να βρεθούν. Απλά κρατήστε τα μάτια σας στα βασικά. Εδώ είναι οι επτά καλύτεροι δρομολογητές που μπορούν να βρεθούν για λιγότερο από $ 50.

Όπως ο αδελφός της παρόμοιας εμφάνισης σε αυτόν τον κατάλογο, ο δρομολογητής γρήγορης Ethernet AC1200 διπλής ζώνης της TP-Link είναι μια εξαιρετική επιλογή κάτω των $ 50. Με την υποστήριξη του 802.11ac, είστε βέβαιοι για το μέλλον μαζί με πολύ πιο ακριβές επιλογές δρομολογητή και είναι συμβατό με το 802.11n. Το AC1200 διαθέτει και 2.4GHz με ταχύτητες μέχρι 300Mbps και 5GHz με πιθανές ταχύτητες μέχρι 867Mbps. Ρεαλιστικά, θα έχετε περισσότερο από αρκετή ιπποδύναμη για να κάνετε stream στο Netflix σε HD, καθώς και να αφήσετε τα παιδιά να παίζουν παιχνίδια online. Δύο υψηλής ποιότητας κεραίες διπλής ζώνης προσφέρουν επιπλέον πρόσβαση σε όλο το σπίτι για να διατηρήσουν τη σύνδεση ισχυρή ακόμα και όταν μετακινείτε στο σπίτι σας. Υπάρχουν τέσσερις θύρες Ethernet στο πίσω μέρος, καθώς και μία θύρα USB.

Ο σχεδιασμός του δεν θα χτυπήσει τις κάλτσες σας συνολικά, αλλά δεν αγοράζετε αυτό το δρομολογητή για την εμφάνισή του, μόνο για τις επιδόσεις του. Όπως και οι περισσότερες επιλογές προϋπολογισμού σε αυτήν τη λίστα, θα βρείτε την καλύτερη δυνατή απόδοση σε διαμερίσματα / condos ή μονοκατοικίες μόνο με λίγους χρήστες. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την κινητή εφαρμογή Android και iOS της TP-Link και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις WiFi από την άνεση του καναπέ σας. Στα 4,9 x 7,2 x 1,3-ίντσες, το AC1200 καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και μπορεί εύκολα να εξαφανιστεί σε ένα ράφι ή τραπέζι σε ένα κεντρικό γραφείο. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η TP-Links παρέχει υποστήριξη εγγύησης δύο ετών για δωρεάν, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας εγκατάστασης.

Το Linksys E1200 είναι ένας άλλος ασύρματος δρομολογητής, ο μόνος που εξυπηρετεί μια ελαφρώς πιο απαιτητική ρύθμιση δικτύου. Με τις προδιαγραφές Wireless-N (802.11n) και τις ταχύτητες μεταφοράς έως και 300Mbps, το E1200 είναι πιο εκλεπτυσμένο από το NETGEAR RangeMax, αλλά εξακολουθεί να κυμαίνεται στο εύρος τιμών των $ 50. Διαθέτει τεχνολογία εσωτερικής κεραίας MIMO, το οποίο βοηθά στην ενίσχυση της ισχύος σήματος WiFi σε μια εκτεταμένη περιοχή κάλυψης. Έχει επίσης τέσσερις θύρες Ethernet για ενσύρματες συνδέσεις, δίκτυα επισκεπτών και συμβατότητα με τη Cisco Connect. Δεν διαθέτει θύρες USB, Gigabit Ethernet ή προτεραιότητα επισκεψιμότητας. Και όπως και οι περισσότεροι δρομολογητές στο εύρος τιμών της, είναι μία ζώνη.

Αυτό σημαίνει ότι είναι ένας δρομολογητής που φτάνει στο σημείο - μια σύγχρονη επιλογή για ανθρώπους που τους αρέσει να προβάλλουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας και να μεταφέρουν μεγάλα αρχεία μέσω Wi-Fi, αλλά δεν είναι πιθανό να φιλοξενήσουν ένα LAN party ή live stream στο TWITCH.

Το Asus RT-N12 έχει σχεδιαστεί ειδικά για μικρές επιχειρήσεις και δίκτυα γραφείων στο σπίτι. Αυτό που του λείπει με διαφημισμένη ταχύτητα, καλύπτει την περιοχή κάλυψης. Αυτό επιτυγχάνει αυτό μέσω μιας τεχνολογίας MIMO, η οποία χρησιμοποιεί πολλαπλές κεραίες μετάδοσης και λήψης για τη βελτιστοποίηση των μεταφορών δεδομένων. Περιλαμβάνει επίσης δύο αποσπώμενες κεραίες υψηλής απόδοσης για την επέκταση του χώρου WiFi σε όλο το περιβάλλον γραφείου και διαθέτει τέσσερα σετ υπηρεσιών (SSID) με δυναμική διαχείριση εύρους ζώνης, ιδανικά για γραφεία ή εμπορικά περιβάλλοντα όπου οι επισκέπτες είναι συνηθισμένοι.

Ενώ η διακίνηση 300Mbps δεν είναι σε μεγάλο βαθμό σε σύγκριση με άλλους δρομολογητές στο ίδιο εύρος τιμών - συγκεκριμένα το TP-Link που αναφέρθηκε παραπάνω - λάβετε υπόψη ότι αυτές οι διαφημισμένες ταχύτητες είναι ακριβώς αυτές που διαφημίζονται. Σε μια δοκιμή ταχύτητας, το RT-N12 θα μπορούσε να καταλήξει σε άλλους, ταχύτερους δρομολογητές χάρη στις τεχνολογίες MIMO και 5dBi. Όταν πρόκειται για την ταχύτητα του Διαδικτύου, πρόκειται για την αποτελεσματικότητα.

Τούτου λεχθέντος, αυτό είναι ένας δρομολογητής γραφείου, σχεδιασμένος για πολλαπλούς επισκέπτες σε μια εκτεταμένη περιοχή. Αν δεν ψάχνετε για ένα δρομολογητή για τη μικρή επιχείρησή σας, τότε αυτό πιθανώς δεν είναι αυτό για σας.

Μην αφήσετε την χαμηλή τιμή στο TP-Link N300 να σας ξεγελάσει, αυτός ο δρομολογητής προϋπολογισμού είναι πολύ περισσότερο από ό, τι συναντά το μάτι. Στην ιδανική περίπτωση, αυτός ο δρομολογητής έχει σχεδιαστεί για μικρότερους χώρους, όπως στούντιο ή μικρό διαμέρισμα - εκεί θα δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα. Με δυνατότητα λήψης ταχύτητας 300Mbps ή λιγότερο, το N300 είναι ιδανικό για streaming βίντεο, περιήγηση στο διαδίκτυο, online gaming και πολλά άλλα. Μετρώντας 5,1 x 1,3 x 7,60 ίντσες και ζυγίζοντας μόλις 8,1 ουγκιές, αυτή είναι μια μικρή μονάδα, αλλά αισθάνεται ανθεκτική, παραμένει επίπεδη σε μια συμπαγή επιφάνεια και έχει τρύπες στο κάτω μέρος σε περίπτωση που θέλετε να το τοποθετήσετε σε έναν τοίχο.

Υπάρχουν ορισμένες προειδοποιήσεις σε αυτό το σημείο τιμών, φυσικά, όπως η παραίτηση υποστήριξης για το Gigabit Ethernet. Αντ 'αυτού, θα βρείτε τέσσερα μέρη LAN και μία θύρα WAN για σύνδεση σε ένα μόντεμ. Αν θέλετε να πάτε ασύρματα, θα λάβετε υποστήριξη για ένα πρότυπο WiFi 802.11n WiFi με μια ρύθμιση διπλής ροής 2x2. Με άλλα λόγια, αυτός ο δρομολογητής λειτουργεί μόνο στη ζώνη 2.4GHz χωρίς πρόσβαση στη ζώνη (πιθανώς ταχύτερη) 5GHz. Η μπάντα των 2.4GHz μπορεί να γεμίσει σε ένα σπίτι, ειδικά αν διαθέτετε smartphones ή άλλα οικιακά ηλεκτρονικά με δυνατότητα WiFi. Με απλά λόγια, αυτό είναι ένα βασικό δρομολογητή που κάνει τη δουλειά και σε μια τιμή προϋπολογισμού. Η εγκατάσταση είναι μια γρήγορη και θα πρέπει να είναι σε λειτουργία και μέσα σε λίγα λεπτά.

Ενώ το HooToo μπορεί να μην είναι γνωστό εμπορικό σήμα, ο δρομολογητής AC1200 προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά με χαμηλότερο κόστος από ό, τι ο ανταγωνισμός του. Ο δρομολογητής εκπέμπει 802.11ac WiFi με ταχύτητες 300 Mbps στη ζώνη 2.4GHz και ταχύτητες 866 Mbps στη ζώνη 5.0GHz. Εκτός από τις καλές ταχύτητες, το AC1200 διαθέτει έξυπνο σχεδιασμό τεσσάρων κεραιών που εναλλάσσονται μεταξύ 5GHz και 2.4GHz για να μειώσουν τις παρεμβολές.

Υπάρχουν επίσης τέσσερις θύρες Ethernet και μία θύρα USB 3.0 που σας επιτρέπει να μοιράζεστε όλα τα είδη αρχείων με οικογένεια, φίλους και συγκάτοικους χρησιμοποιώντας το ίδιο δίκτυο. Εάν χρειάζεστε ιστοσελίδες με βάση το whitelist / blacklist για οποιονδήποτε λόγο, το AC1200 μπορεί να το κάνει και αυτό. Οι αναθεωρητές του Amazon ήταν ως επί το πλείστον θετικοί, σημειώνοντας ότι αυτό πακέτα πολύ ταχύτητα για έναν δρομολογητή χαμηλού κόστους. Αυτό είπε, επίσης, σημειωθεί ότι το εύρος δεν είναι εκπληκτικό, οπότε αν ζείτε σε ένα μεγάλο σπίτι, αυτό πιθανώς δεν είναι το σωστό δρομολογητή για εσάς.

Ίσως το πιο γνωστό όνομα στον κόσμο του δρομολογητή, η NETGEAR κάνει μια μεγάλη ποικιλία συσκευών, που κυμαίνονται σε τιμές από $ 500 + σε όλη τη διαδρομή κάτω από $ 50. Το AC1200 είναι ένα από τα αγαπημένα μας budget, χάρη στο κομψό σχεδιασμό, τα συμπαγή χαρακτηριστικά και την εύκολη εγκατάσταση. (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή genie του NETGEAR για να ρυθμίσετε αυτόματα τον δρομολογητή σας ή μπορείτε να τον συνδέσετε με μη αυτόματο τρόπο.)

Αν είναι ταχύτητα που επιθυμείτε, σκεφτείτε έναν δρομολογητή 802.11ac όπως αυτόν. Είναι ουσιαστικά μια υπερσυμπιεσμένη έκδοση του 802.11n. (Μην ανησυχείτε, το AC1200 είναι συμβατό και με το 802.11n.) Με συνδυασμένες ταχύτητες 1200 Mbps (300 + 867 Mbps) και ταυτόχρονη τεχνολογία WiFi διπλής ζώνης (2.4GHz & 5 GHz), μπορείτε να αποχαιρετήσετε spotty WiFi. Είναι ιδανικό για διαδικτυακά gaming sans lag και για ομαλή πολλαπλή ροή βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Αυτή η συσκευή σκουπίζει στην τεχνολογία Beamforming + της NETGEAR που υπάρχει στο μοντέλο R6220, αλλά εάν γνωρίζετε το κόστος, θα κάνει τη δουλειά. Τώρα το μόνο ερώτημα που απομένει είναι: Τι πρέπει να προσέχετε;

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .