Πρότυπα Microsoft Word για το σχολείο

Βρείτε δωρεάν πρότυπα για καθηγητές, φοιτητές και διευθυντές σχολείων

Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων, οι διαχειριστές και οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν πρότυπα του Microsoft Word για να δημιουργήσουν ημερολόγια, χρονοδιαγράμματα μαθήματος, γραφήματα καθισμάτων, πιστοποιητικά επίτευξης και σήματα τάξης για την τάξη απευθείας από τους υπολογιστές ή τα tablet τους. Τα πρότυπα του Word είναι επίσης διαθέσιμα για να κάνουν εκθέσεις βιβλίων και να καταρτίσουν ομάδες ομαδικών αθλημάτων.

Συλλογή προτύπων του σχολείου Microsoft Office

Στο Microsoft Office, περιηγηθείτε σε πρότυπα για εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και διαχειριστές. Θα βρείτε πρότυπα του Microsoft Word καθώς και πρότυπα Excel και PowerPoint. Κατεβάστε πρότυπα για:

Όλα τα πρότυπα είναι επαγγελματικά σχεδιασμένα και λειτουργούν άψογα με τα προϊόντα της Microsoft.

Περισσότερο "

Πιστοποιητικά επιτυχίας

Τα Πιστοποιητικά Επιτυχίας προσφέρουν πρότυπα πιστοποιητικών σε πολλά στυλ και χρώματα. Τα δωρεάν πρότυπα είναι διαθέσιμα για το Microsoft Word και ως PDF. (Ανοίξτε τα αρχεία PDF στο Adobe Reader και αποθηκεύστε τα με μια επέκταση .doc πριν τα ανοίξετε στο Word.)

Ο ιστότοπος περιλαμβάνει χιλιάδες πρότυπα πιστοποιητικών αθλήματος, σχολείου και εκτίμησης. Μια δειγματοληψία περιλαμβάνει:

Περισσότερο "

Πρότυπα εκπαίδευσης Xerox K-12

Η Xerox προσφέρει μια σειρά εκπαιδευτικών σειρών K-12 για το Word. Είναι επαγγελματικά σχεδιασμένα και πολύχρωμα. Διαθέσιμο τόσο σε μέγεθος γραμμάτων όσο και σε μέγεθος A4, τα πρότυπα περιλαμβάνουν:

Περισσότερο "

Brainy Betty Κ-12 Πρότυπα Τάξης

Παρόλο που ορισμένα από αυτά τα πρότυπα είναι λίγο χρονολογημένα, θα βρείτε μια συλλογή από πρότυπα μαθήματα Microsoft Word για μαθητές όλων των ηλικιών και για δασκάλους στην ενότητα καθηγητών της ιστοσελίδας Brainy Betty για:

Υπάρχουν και άλλες μορφές που είναι κατάλληλες για εκπαιδευτική χρήση. Δεν υπάρχουν προεπισκοπήσεις. μπορείτε να κάνετε λήψη των προεπισκοπήσεων των προτύπων. Ωστόσο, είναι δωρεάν, ώστε να μπορείτε να αναλάβετε τον κίνδυνο χωρίς να ανησυχείτε. Περισσότερο "

Εκπαιδευτικά πρότυπα για τους καθηγητές του κόσμου

Ο κόσμος της εκπαίδευσης έχει ένα πλήθος προτύπων Word που προορίζονται για χρήση στην τάξη. Ορισμένες από τις κατηγορίες περιλαμβάνουν:

Περισσότερο "

WordDraw.com Πρότυπα ενημερωτικών δελτίων σχολείου

Το WordDraw.com έχει μια έντονα έγχρωμη συλλογή προτύπων του Word για σχολική χρήση. Χρησιμοποιούν παρόμοια θέματα και φωτεινά χρώματα για κάθε ηλικιακή ομάδα. Αυτά τα πρότυπα είναι όλα για ενημερωτικά δελτία μεγέθους letter και περιλαμβάνουν πρότυπα για:

Περισσότερο "

Πρότυπα Vertex42 για Καθηγητές και Φοιτητές

Το Vertex42 προσφέρει δωρεάν downloadable Word και PDF (επίσης Excel και OpenOffice) πρότυπα για εκπαιδευτικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων προτύπων για:

Περισσότερο "

Template.net Πρότυπα σχολικών ενημερωτικών δελτίων

Το Template.net διαθέτει μια τεράστια ποικιλία δωρεάν templates Word. Δεν είναι όλα για την εκπαίδευση, αλλά πολλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην τάξη. Διατίθενται δωρεάν downloadable newsletter templates για διάφορες ηλικίες. Το μόνο μειονέκτημα - πρέπει να εγγραφείτε στη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ιστότοπου για να κατεβάσετε πολλά από τα πρότυπα. Περισσότερο "

Πρότυπα Ημερολογίου Σχολείων CalendarLabs.com

Το CalendarLabs.com παρέχει ετήσια και μηνιαία ημερολόγια σχολικού έτους σε διάφορες εκδόσεις το καθένα. Όλα είναι απλά σχέδια και συμβατά με το Microsoft Word. Περισσότερο "