Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Windows Live Hotmail στο iPhone Mail

Yahoo! Mail, Gmail, AOL και MobileMe: όλα αυτά είναι ωραίο, φυσικά, και πολύ λίγα χρήματα όταν έχετε έναν λογαριασμό Windows Live Hotmail και θέλετε να το έχετε πρόσβαση στο iPhone Mail .

Ευτυχώς, μια έξυπνη υπηρεσία μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε λογαριασμό του Windows Live Hotmail ή του MSN Hotmail σε λογαριασμό POP ή IMAP που φαίνεται κανονικός και προσβάσιμος σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - συμπεριλαμβανομένου του iPhone Mail. Με το IzyMail, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Windows Live Hotmail με διαφάνεια και να δείτε τους προσαρμοσμένους φακέλους σας επίσης.

Αν προτιμάτε να μην παραδίδετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης στο IzyMail, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το δωρεάν Windows Live Hotmail ως λογαριασμό POP και να κάνετε λήψη εισερχόμενων μηνυμάτων καθώς και αποστολή. Εάν μια ειδική εφαρμογή Windows Live Hotmail για το iPhone ή το iPod touch σας κάνει ευτυχισμένους, ρίξτε μια ματιά στο mBox Mail .

Πρόσβαση στο Windows Live Hotmail στο iPhone Mail ως Push Account (δωρεάν)

Μπορείτε να ρυθμίσετε το Windows Live Hotmail ως λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ώθησης χρησιμοποιώντας το Exchange ActiveSync .

Πρόσβαση στο Windows Live Hotmail στο iPhone Mail μέσω IMAP (Απαιτείται συνδρομή IzyMail)

Για να προσθέσετε ένα λογαριασμό Windows Live Hotmail στο iPhone Mail χρησιμοποιώντας IzyMail και πρόσβαση IMAP - που σας δίνει απρόσκοπτη πρόσβαση σε όλους τους φακέλους:

Αποκτήστε πρόσβαση στο Windows Live Hotmail στο iPhone Mail μέσω POP (δωρεάν)

Για να ρυθμίσετε τη λήψη νέων μηνυμάτων του Windows Live Hotmail χρησιμοποιώντας POP (εντελώς δωρεάν και ευκολότερη στη ρύθμιση, αλλά χωρίς πρόσβαση στους online φακέλους σας) στο iPhone Mail:

Σημειώστε ότι το μήνυμα που στέλνετε από το iPhone Mail δεν θα εμφανιστεί στον φάκελο του Windows Live Hotmail Sent στο διαδίκτυο. Αποθηκεύονται μόνο τοπικά στο iPhone Mail.

Από προεπιλογή, το iPhone Mail δεν θα διαγράψει μηνύματα από το Windows Live Hotmail. Μπορείτε να ρυθμίσετε την κατάργηση μηνυμάτων μετά τη διαγραφή τους στο τηλέφωνο, ωστόσο, ή μετά από μια εβδομάδα.

Πρόσβαση στο Windows Live Hotmail στο iPhone Mail 1.0 Χρήση IMAP (Απαιτείται συνδρομή IzyMail)

Για να ρυθμίσετε ένα λογαριασμό του Windows Live Hotmail μέσω του IzyMail στο iPhone Mail 1.0: