Πώς να εγκαταστήσετε ένα πληκτρολόγιο στο Android Smartphone σας

Χαλαρώστε το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο και αντικαταστήστε το με κάτι καλύτερο

Η πληκτρολόγηση σε ένα smartphone μπορεί να είναι κουραστική. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα πληκτρολόγια Android, με πιο έξυπνες αυτόματες διορθώσεις , χαρακτηριστικά εντοπισμού και πολλά άλλα. Ενώ το GBoard, το πληκτρολόγιο της Google , είναι καλά άρεσε και έχει ενσωματωμένη πληκτρολόγηση χειρονομίας, καθώς και συντομεύσεις φωνητικής πληκτρολόγησης και emoji, αξίζει να δούμε την ποικιλία εναλλακτικών διαθέσιμων εφαρμογών πληκτρολογίου. Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα (ή δύο ή τρία).

Επιλέξτε το πληκτρολόγιό σας

Υπάρχουν πολλά πληκτρολόγια τρίτων για το Android.

Τα περισσότερα πληκτρολόγια προσφέρουν εναλλακτικές γλώσσες στα αγγλικά, τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε μέσα στην αντίστοιχη εφαρμογή. Μερικοί επίσης σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε τη διάταξη πληκτρολογίου, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης ή της αφαίρεσης μιας σειράς αριθμών και συμπεριλαμβανομένων των συντομεύσεων emoji.

Κάντε την προεπιλογή σας

Αφού κατεβάσετε το πληκτρολόγιό σας - ή ακόμα και περισσότερα από ένα - υπάρχουν μερικά ακόμη βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Εάν χρησιμοποιείτε το πληκτρολόγιο Swift, για παράδειγμα, αφού ενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιο Swift στις ρυθμίσεις, θα πρέπει να το επιλέξετε ξανά μέσα στην εφαρμογή. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε στο πληκτρολόγιο Swift για να λάβετε εξατομίκευση, θέματα και δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού. (Μπορείτε να συνδεθείτε με την Google αντί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, ο οποίος είναι βολικός.) Εάν χρησιμοποιείτε την Google για να συνδεθείτε, πρέπει να επιτρέψετε στην εφαρμογή να προβάλλει τα στοιχεία του προφίλ σας (μέσω του Google+). Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε προαιρετικά τις προβλέψεις κειμένου σας χρησιμοποιώντας την αποστολή αλληλογραφίας σας.