Προϊόντα οικιακού κινηματογράφου της χρονιάς - 2014

Ημερομηνία αναφοράς: 12/03/2014
Το 2014 αποδείχθηκε πραγματικά συναρπαστικό για το home cinema. Παρά τη συνεχιζόμενη έλλειψη οικονομίας και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ορισμένες γνωστές εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, συνεχίζουν να ανακοινώνονται και να εισάγονται στην αγορά προϊόντα και καινοτομίες, όχι μόνο στην κατηγορία των προϊόντων τηλεόρασης, αλλά και στην κατηγορία ήχου.

Ο αριθμός των κατασκευαστών που πηδούν στην τηλεοπτική σειρά 4K Ultra HD αυξήθηκε σημαντικά και παρόλο που η Samsung φαίνεται να έχει βάλει την τηλεόραση OLED στον πίσω καυστήρα, έχοντας μόλις παρουσιάσει ένα μοντέλο μέχρι σήμερα, η LG κινήθηκε με 4 μοντέλα και περισσότερο το 2015.

Εντούτοις, στο τέλος, το 2014 σηματοδότησε το τέλος της τηλεόρασης Plasma καθώς τόσο η Samsung όσο και η LG κήρυξαν το τέλος της παραγωγής της πλαστικής τηλεόρασης μέχρι το τέλος του 2014. Αυτό που απομένει στα ράφια των καταστημάτων είναι αυτό - αν είστε ανεμιστήρας Plasma TV θέλετε να αγοράσετε ένα, ο χρόνος σας τελειώνει, αν δεν έχει εξαντληθεί ήδη.

Επιπλέον, η τάση της τηλεόρασης για το 2014, που πραγματικά δεν βελτιώνει την ποιότητα της τηλεόρασης τόσο πολύ, προσθέτει κάποια αίσθηση σχεδιασμού για να προσελκύσει την προσοχή σας (και σας προσελκύει να μοιραστείτε τα μετρητά σας), είναι η αυξανόμενη εφαρμογή της καμπύλης οθόνης. Για περισσότερα σχετικά με τις σκέψεις μου σχετικά με αυτήν την "καινοτομία", διαβάστε το άρθρο μου: Καμπύλες τηλεοράσεις οθόνης - Τι πρέπει να ξέρετε . Αντίθετη τάση στην κατηγορία βίντεο, αν και δεν έχει μεγάλη προσοχή, το κόστος της κατοχής ενός βιντεοπροβολέα έχει μειωθεί σημαντικά, με την ποιότητα να ανεβαίνει. Τέλος, εάν είστε στην αγορά για ένα δέκτη οικιακού κινηματογράφου, θα εκπλαγείτε με το πόσες δυνατότητες παίρνετε για το δολάριο μας.

Μεταβαίνοντας από βίντεο σε ήχο, τα πράγματα ήταν πολύ ενδιαφέροντα κατά τη διάρκεια του 2014 - Ειδικά στην περιοχή του ήχου surround (δείτε την πρώτη εγγραφή μου παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες), καθώς και μια κατηγορία προϊόντων συνεχίζει να εξελίσσεται τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε δημοτικότητα: Εκτός από την αύξηση των ηχητικών ράβδων που προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις, μια παράκαμψη, το ηχοσύστημα κάτω από την τηλεόραση ξεκινά πραγματικά ( ανάλογα με τον κατασκευαστή, θα δείτε αυτές τις μονάδες που αναφέρονται ως ηχείο ήχου, ηχοσύστημα, βάση βάσης, ήχος Βάση, Πλατφόρμα ήχου, κλπ ... ).

Έχοντας την ευκαιρία να βγάλω είτε μια εκτεταμένη ευκαιρία αναθεώρησης είτε μια εκτεταμένη επίδειξη προϊόντων οικιακού κινηματογράφου σε όλα τα παραπάνω και σε περισσότερες κατηγορίες προϊόντων κατά το παρελθόν έτος, έχω μειώσει τα "Προϊόντα της Χρονιάς" μου για το 2014.

01 από 12

Dolby Atmos

Dolby

Για μένα, το καλύτερο προϊόν οικιακού κινηματογράφου της χρονιάς δεν ήταν ένα μόνο προϊόν, αλλά μια τεχνολογική καινοτομία που έχει επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που ακούμε τον ήχο surround στο σπίτι - το Dolby Atmos . Αυτή η καινοτομία δημιουργεί νέες γραμμές δέκτες οικιακού κινηματογράφου και ομιλητές.

Για να το θέσουμε απλά, το Dolby Atmos είναι μια μορφή ήχου surround που χρησιμοποιεί τόσο παραδοσιακό πάτωμα / βιβλιοθήκη όσο και επιπρόσθετα ηχεία ύψους, ως όχημα για την τοποθέτηση ηχητικών αντικειμένων σε σημεία σε τρισδιάστατο χώρο. Ωστόσο, κατά την ανάμειξη για μια ηχητική λωρίδα Dolby Atmos, αντί να αγκυροβολούν τους ήχους σε ένα συγκεκριμένο κανάλι ή ηχείο, τοποθετούνται σε συγκεκριμένα χωρικά σημεία. Με άλλα λόγια, το Dolby Atmos μπορεί να εκτελεστεί μέσω διαφόρων παραμέτρων ηχείων που περιέχουν διαφορετικούς συνδυασμούς οριζόντιων και ύψιστων ηχείων και εξακολουθεί να προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, προσθέτοντας περισσότερα κανάλια και ηχεία (ειδικά σε μεγαλύτερα δωμάτια), το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πιο ακριβές.

Οι δέκτες και τα μεγάφωνα Home Cinema με δυνατότητα Dolby Atmos καθυστερούν να διατίθενται από όλους τους σημαντικούς κατασκευαστές ήχου. συμπεριλαμβανομένων των Onkyo, Denon, Marantz, Pioneer και άλλα ...

Δύο συγκεκριμένα προϊόντα εξοπλισμένα με Dolby Atmos που αντιπροσωπεύουν τόσο επιλογές εισόδου όσο και high-end για πρόσβαση στο Dolby Atmos είναι:

Onkyo HT-S7700 Σύστημα Home Theatre-in-a-Box

Marantz AV-7702 προενισχυτής / επεξεργαστής AV

Επίσης, το Dolby Atmos είναι συμβατό με περιεχόμενο Blu-ray και Streaming. Μέχρι στιγμής, ο δίσκος Blu-ray είναι η πρώτη παράδοση περιεχομένου για το Dolby Atmos, με τέσσερις ταινίες που κυκλοφορούν μέχρι τώρα: Transformers: Age of Extinction , Step Up All In , The Expendables 3 και Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) αναμένεται να υλοποιηθεί το 2015.

Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι ακόμα και αν δεν έχετε εγκατάσταση Dolby Atmos, δεν είστε εντελώς τυχεροί καθώς όλοι οι Blu-ray Disc players συμβαδίζουν με τους δίσκους που είναι κωδικοποιημένοι με Dolby Atmos και με οποιαδήποτε κωδικοποίηση Dolby Atmos το περιεχόμενο μεταφέρεται αυτόματα σε Dolby TrueHD 7.1 ή Dolby Digital όταν ένας τέτοιος δίσκος αναπαράγεται σε μια συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc συνδεδεμένη σε δέκτη home theater που δεν είναι Dolby Atmos.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Dolby Atmos και τον αντίκτυπό του στον τρόπο με τον οποίο βιώνουμε περιβάλλοντα ήχο σε περιβάλλον οικιακού κινηματογράφου, διαβάστε τα παρακάτω άρθρα αναφοράς:

Dolby Atmos - Από τον κινηματογράφο στο σπίτι σας

Το Dolby γίνεται πιο συγκεκριμένο στο Dolby Atmos για Home Theater

Dolby, Paramount, Warner Bros και Best Buy / Magnolia Φέρτε το Dolby Atmos στο Retail

02 από 12

Τηλεόραση OLED LG 55EC9300

Τηλεόραση OLED LG 55EC9300. Εικόνα που παρέχεται από την LG

Η LG έκανε μεγάλη επιτυχία το 2014 με την τηλεόραση OEC 55EC9300, η ​​οποία δεν είναι μόνο λεπτή και παράγει μαύρα επίπεδα που ταιριάζουν ή υπερβαίνουν τις καλύτερες τηλεοράσεις Plasma, αλλά μπορείτε να το βρείτε στον τοπικό σας αντιπρόσωπο για περίπου 3.500 δολάρια ή λιγότερο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο προκάτοχός του ήταν στην τιμή τιμών των 8.000 έως 10.000 δολαρίων, αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα των τιμών για τις τηλεοράσεις OLED.

Εκτός από την εφαρμογή της τεχνολογίας OLED TV, το 55EC9300 διαθέτει μια τηλεόραση 1080p 55 ιντσών με καμπύλη οθόνη , είναι πλήρως συμβατή με 2D και 3D μέσω της τεχνολογίας Passive Cinema 3D της LG (4 ζεύγη ποτηριών). Το 55EC9300 παρέχει επίσης μετατροπή 3D για πηγές 2D και μετατροπή 3D σε 2D (αν είναι επιθυμητό). Επίσης, για παιχνίδια παικτών δύο παικτών, εάν αγοράσετε ένα πρόσθετο σύνολο ειδικών ποτηριών, το 55EC9300 παρέχει οπτική γωνία για κάθε παίκτη.

Εκτός από τις δυνατότητες προβολής βίντεο, το 55EC9300 ενσωματώνει επίσης τη διασύνδεση WebOS Smart TV της LG. Μέσω ethernet ή Wifi, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως Netflix, καθώς και πλήρη περιήγηση στο Web και πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε άλλες συσκευές συμβατές με DLNA .

Για τη φυσική συνδεσιμότητα, το 55EC9300 παρέχει είσοδο RF για εκπομπές ΟΤΑ ή Clear-QAM για εκπομπές HDTV, 4 εισόδους HDMI , 1 είσοδο βίντεο Shared Component / Composite , 3 θύρες USB και έξοδο ψηφιακού οπτικού ήχου για σύνδεση σε εξωτερικό σύστημα ήχου .

Εάν αυτό δεν είναι αρκετό για εσάς, συμπεριλαμβάνεται επίσης το WiDi, το οποίο επιτρέπει την ασύρματη ροή από συμβατούς φορητούς υπολογιστές ή Ultrabooks που είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία WiDi, και τη συμβατότητα MHL για φυσική σύνδεση συμβατών smartphone και tablet.

Τα πάντα στο 55EC9300 μπορούν να ελέγχονται από το Magic Remote της LG (που παρέχεται).

Για πρόσθετη προοπτική, συμπεριλαμβανομένων και των επιπτώσεων της τηλεόρασης OLED, διαβάστε την επισκόπηση LG 55EC9300 .

Η Επίσημη σελίδα προϊόντος LG 55EC9300 - Συγκρίνετε Τιμές

03 από 12

Samsung UN55HU8550 55 ιντσών 3D δίκτυο 4K UHD LED / LCD τηλεόραση

Φωτογραφία της πρόσοψης της τηλεόρασης Samsung UN55HU8550 4K UHD - Εικόνα καταρράκτη. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Επίσης, θεωρώ ότι η LG 55EC9300 OLED TV ως η καλύτερη τηλεόραση που εισήχθη το 2014, 2014 ήταν αναμφίβολα το έτος 4K . Διαθέσιμο τόσο σε καμπύλες όσο και σε επίπεδες οθόνες, σε πληθώρα μεγεθών οθόνης και σε ολοένα και πιο προσιτές τιμές, οι τηλεοράσεις 4K Ultra HD είναι πολύ δύσκολο να αγνοηθούν.

Στο CES 2014 και στους αντιπροσώπους που πήγα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, είχα την ευκαιρία να δω 4K Ultra HD τηλεοράσεις από διάφορα εμπορικά σήματα και, ειλικρινά, είναι δύσκολο να αποτυπώσουμε το απόλυτα καλύτερο (αν και υπήρχαν μερικοί που παρόλο που μια καλή εικόνα 4K - δεν το έκοψα πάντα σε άλλες πτυχές) - Ωστόσο, είχα την ευκαιρία να ζήσω με το σετ 55-ιντσών UN55HU8550 της Samsung για μερικούς μήνες και το πήρα για τη λίστα "Προϊόντα της Χρονιάς" ένα πρωταρχικό παράδειγμα του τι πρέπει να περιμένετε από το 4K.

Το Samsung UN55HU8550 ενσωματώνει μια διαμόρφωση επίπεδης οθόνης (η οποία νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή αν προσπαθείτε να κάνετε το μυαλό σας μεταξύ μιας επίπεδης και καμπύλης τηλεόρασης οθόνης).

Για να υποστηρίξει την ικανότητα απεικόνισης της ανάλυσης 4K, το UN55HU8550 ενσωματώνει ένα πάνελ LCD LED Edge Lit, το οποίο δεν προσφέρει τέλεια ακόμη επίπεδα μαύρου χρώματος, αλλά κάνει καλύτερη δουλειά από ό, τι οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία.

Σε συνδυασμό με συνδυασμό γρήγορου ρυθμού ανανέωσης οθόνης και πρόσθετης επεξεργασίας κίνησης (η Samsung χαρακτηρίζει την δική τους ως Clear Motion Rate) , αυτό το σετ προσφέρει όχι μόνο μια εξαιρετική εικόνα για το φυσικό υλικό προέλευσης 4K, αλλά κάνει εξαιρετική δουλειά αναβάθμισης 720p, 1080i και 1080p (όπως DVD, τηλεοπτικό / καλωδιακό / δορυφορικό περιεχόμενο και Blu-ray). Από την άλλη πλευρά, αν βρίσκεστε ακόμα στο αναλογικό καλώδιο ή εξακολουθείτε να παρακολουθείτε παλιές ταινίες VHS, το αποτέλεσμα είναι μάλλον φτωχές, καθώς υπάρχουν μόνο πολλά που μπορείτε να κάνετε με ένα τέτοιο υλικό κακής ποιότητας.

Ωστόσο, δεν είναι όλη η ιστορία. Το UN55HU8550 είναι επίσης ένα πλήρως λειτουργικό 3D (το 3D είναι εξαιρετικό) και Smart TV . Οι έξυπνες λειτουργίες περιλαμβάνουν ένα πλήρες πρόγραμμα περιήγησης στο Web, το οποίο υποστηρίζεται από επεξεργαστές Quad Core (ακριβώς όπως έναν υπολογιστή) και ενσωματωμένο WiFi, το οποίο σας παρέχει πρόσβαση σε ένα περιεχόμενο που βασίζεται στο διαδίκτυο και το οικιακό δίκτυο μέσω των λειτουργιών Smart Hub της Samsung.

Αν σκέφτεστε μια τηλεόραση 4K Ultra HD, το Samsung UN55HU8550 είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τι μπορείτε να πάρετε.

Ανασκόπηση - Φωτογραφίες - Δοκιμές επιδόσεων βίντεο - Συγκρίνετε τιμές

Διατίθεται επίσης στα ακόλουθα πρόσθετα μεγέθη οθόνης (τα οφέλη της δυνατότητας εμφάνισης ανάλυσης 4K είναι πιο ορατά, τόσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη):

UN50HU8550FXZA (50-ίντσες) - Επίσημη σελίδα προϊόντος - Συγκρίνετε τιμές
UN65HU8550FXZA (65-ίντσες): Επίσημη σελίδα προϊόντος - Συγκρίνετε τιμές
UN75HU8550FXZA (75-ίντσες) - Επίσημη σελίδα προϊόντος - Συγκρίνετε τιμές
UN85HU8550FXZA (85-ίντσες) - Επίσημη σελίδα προϊόντος - Συγκρίνετε τιμές

04 από 12

Vizio Full-Array οπίσθιο φωτισμό LED / LCD τηλεοράσεις

Πλήρης απεικόνιση ζωνών LED Vizio πλήρους σειράς. Εικόνα παρέχεται από την Vizio, Inc.

Εντάξει, έτσι έχουμε OLED και 4Κ, αλλά τι γίνεται με μια καλή τηλεόραση 1080p. Με σχεδόν καμία νέα τηλεόραση Plasma που εισήχθη το 2014, η μόνη βιώσιμη επιλογή είναι LED / LCD.

Οι τελευταίες μεγάλες τηλεοράσεις Plasma βγήκαν το 2013 - Τα Panasonic ZT60 Series Plasma sets - τα οποία κυκλοφόρησαν στην λίστα των Προϊόντων της Χρονιάς 2013) καθώς και της σειράς Samsung F8500 .

Η επιλογή μου για το 2014, η οποία μπορεί να σας εκπλήξει πολλοί από εσάς, είναι οι τηλεοράσεις LED / LCD της Vizio E και της σειράς M - Ο λόγος: όλα περιλαμβάνουν ενσωματωμένο φωτισμό πλήρους σειράς.

Το κύριο πλεονέκτημα του οπίσθιου φωτισμού πλήρους σειράς περιλαμβάνει βαθύτερα και πιο ομοιόμορφα επίπεδα μαύρου σε ολόκληρη την επιφάνεια οθόνης. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την τεχνολογία ακτινοβολίας που χρησιμοποιείται στις τηλεοράσεις (συμπεριλαμβανομένων των high-end από τους κατασκευαστές που είναι γνωστοί) που υπόκειται σε λευκές "στίλβωση" και "γωνία προβολής". Επίσης, για να εξασφαλιστεί ακόμη μεγαλύτερος έλεγχος των μαύρων και των λευκών, τα σύνολα οπίσθιου φωτισμού Vizio εξαρτώνται, ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης, από 5 έως 36 ανεξάρτητες ελεγχόμενες ζώνες Active LED. Με άλλα λόγια, η χρήση οπίσθιου φωτισμού LED πλήρους σειράς παρέχει τη βάση για την παροχή μιας εικόνας με εξαιρετική αντίθεση και ακόμη και μαύρα επίπεδα σε ολόκληρη την οθόνη, κάτι που ωφελεί και την έγχρωμη οθόνη.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος των τηλεοράσεων που διαθέτουν ενσωματωμένη λιγότερο ακριβή τεχνολογία LED ακτινοβολίας Edge στο σύνολο τους (συμπεριλαμβανομένης της προαναφερθείσας τηλεόρασης UHD Samsung UN55HU8550 LED / LCD 4K UHD).

Ορισμένα από τα σύνολα Vizio E-Series περιλαμβάνουν επίσης λειτουργίες Smart TV, ενώ τα σετ σειράς M είναι όλα Smart TV (συμπεριλαμβανομένου του ενσωματωμένου WiFi) και ενσωματώνουν γρήγορους ρυθμούς ανανέωσης οθόνης και πρόσθετη επεξεργασία κίνησης. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κανένα από τα σετ σειρών E ή M δεν είναι τρισδιάστατο, το οποίο, αν και μπορεί να μην αποτελεί πρόβλημα με πολλούς καταναλωτές, είναι ένα είδος μειονέκτημα, καθώς η χρήση οπίσθιου φωτισμού πλήρους σειράς μπορεί να βοηθήσει στην παροχή μια πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία προβολής 3D.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και προοπτική, διαβάστε τις αναφορές μου:

Η Vizio ανακοινώνει τη νέα τηλεοπτική σειρά της σειράς E για το 2014

Η Vizio ανακοινώνει τη σειρά τηλεοπτικών σειρών M

Υπάρχουν τηλεοράσεις υψηλότερης ποιότητας που νομίζετε ότι θα μπορούσαν επίσης να αξίζουν αυτό το σημείο στη λίστα μου - φυσικά. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, η εφαρμογή του Vizio για οπτικοακουστική προβολή πλήρους σειράς σε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων της τηλεόρασης αξίζει να αναγνωριστεί ως η μία από τις τηλεοπτικές σειρές προϊόντων stand-alone του 2014.

05 από 12

OPPO BDP-105D Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray Audiophile με επεξεργασία εικόνας Darbee

OPPO Ψηφιακή BDP-105D Darbee Edition Audiophile Blu-ray Disc Player. Εικόνα παρέχεται από την Oppo Digital

Είδα πολλούς παίκτες Blu-ray Disc κατά τη διάρκεια του 2014 και είναι δύσκολο να βρεθεί μια πραγματικά κακή αυτή τη στιγμή, αλλά, κατά τη γνώμη μου, το OPPO Digital παραμένει βασιλιάς του λόφου. Τον περασμένο χρόνο (2013), ονόμασα τον BDP-103D Darbee Edition Blu-ray Disc player , ως τον κορυφαίο δίσκο Blu-ray του έτους και φέτος, αν και έχω δει πολλούς καλούς Blu-ray Disc players είναι ένας φορέας Blu-ray που παρέχει την πρόσθετη άκρη για την συνολική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου και μουσικής ακρόασης, το OPPO BDP-105D.

Το OPPO BDP-105D είναι χτισμένο στην πλατφόρμα του κορυφαίου παίκτη BDP-105 του OPPO, αλλά ως λίγο επιπλέον.

Μαζί με την προσθήκη της Darbee Visual Presence, ένα τσιπ επεξεργασίας βίντεο της Silicon Image VRS που περιλαμβάνεται στην επεξεργασία βίντεο πυρήνα - αυτό το μωρό περιλαμβάνει επίσης δύο εξόδους HDMI και δύο εισόδους HDMI - ακούσατε το σωστό, υπάρχουν δύο είσοδοι HDMI, πηγές και επωφεληθείτε από τις δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο του BDP-105D (συμπεριλαμβανομένου του DarbeeVision) - και, με μία από τις εισόδους HDMI που είναι ενεργοποιημένες με MHL , μπορείτε επίσης να συνδέσετε συμβατά smartphones και πίνακες και / ή να συνδέσετε την έκδοση MHL Roku Streaming Stick με προσθέτει πάνω από 1.800 κανάλια πηγών περιεχομένου διαδικτυακής ροής.

Για την συνδεσιμότητα ήχου, το BDP-105D (σε αντίθεση με τους περισσότερους Blu-ray Disc players αυτές τις μέρες) διαθέτει πληθώρα επιλογών εξόδου ήχου που περιλαμβάνουν (εκτός από HDMI, ψηφιακή οπτική / ομοαξονική ) τόσο 5.1 / 7.1 όσο και αναλογικό ήχο δύο καναλιών εξόδους. Επίσης, οι αναλογικές έξοδοι δύο καναλιών έχουν δύο γεύσεις: RCA και XLR Balanced . Επιπλέον, περιλαμβάνεται αναβαθμισμένη είσοδος USB DAC που μπορεί να υποστηρίξει τη μορφή ήχου DSD. Το BDP-105D είναι επίσης συμβατό με δίσκους DVD-Audio και SACD .

Επίσης, για να υποστηρίξει την εμπειρία ακουστικής μουσικής, το BDP-105D ενσωματώνει δύο μάρκες ESS SABRE32 ES9018 DAC - μία για τις αναλογικές έξοδοι 5.1 / 7.1 καναλιών και μία για τις αναλογικές έξοδοι 2 καναλιών. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο φύλλο προϊόντων SABER ES9018.

Τέλος, το BDP-105D χρησιμοποιεί μετασχηματιστή Toroidal, με αντίστοιχα κυκλώματα τροφοδοσίας, για αποτελεσματική και σταθερή ισχύ.

Φυσικά, όλα αυτά έρχονται με μια τιμή - $ 1,299 - αλλά αν θέλετε το καλύτερο, έχετε πληρώσει λίγα επιπλέον για να το πάρει. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί παρόμοιες συσκευές Blu-ray Disc υψηλής τεχνολογίας που είναι περίπου ίδιες ή και πιο ακριβά . Ίσως κάποιος να βγάλει το OPPO Digital από το μανδύα το 2015.

Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με το OPPO BDP-105D Darbee Edition, ανατρέξτε στην Επίσημη σελίδα προϊόντος.

06 από 12

Kaleidescape Cinema One Movie Player

Κινηματογράφος Kaleidescape One Movie Player - φωτογραφία από το μπροστινό μέρος. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Η επόμενη καταχώρηση στη λίστα μου Best-Of του 2014 είναι ένα προϊόν που είναι λίγο διαφορετικό - μοιάζει με ένα Blu-ray Disc player, αλλά είναι κάτι περισσότερο από αυτό - είναι επίσης ένας διακομιστής ταινιών.

Παρόλο που η ροή μέσω Internet είναι βολική, η ποιότητα ήχου και εικόνας ποικίλλει αρκετά, ειδικά ανάλογα με την ευρυζωνική ταχύτητά σας.

Ένας τρόπος αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος - ειδικά όσον αφορά το περιεχόμενο ταινιών, είναι ο κινηματογράφος Kaleidescape Cinema One. Αυτό που κάνει αυτό το στοιχείο διαφορετικό είναι ότι δεν είναι μόνο ένα Blu-ray / DVD / CD player, αλλά είναι επίσης ένας κινηματογραφικός διακομιστής που μπορεί να αποθηκεύσει έως και 100 ταινίες Blu-ray Quality σε σκληρό δίσκο 4 TB. Οι ταινίες μπορούν να εισαχθούν απευθείας από ένα δίσκο ή να μεταφορτωθούν (με πλήρη ποιότητα ήχου και βίντεο Blu-ray) μέσω του διαδικτύου μέσω του Kaleidescape Store. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να εισαγάγετε DVD και CD απευθείας.

Οι χρόνοι λήψης ποικίλλουν ανάλογα με την ευρυζωνική ταχύτητά σας - πράγμα που σημαίνει ότι η λήψη μιας ταινίας μπορεί να είναι τόσο μικρή όσο 30 λεπτά ή για όσο διάστημα 12 ή περισσότερες ώρες. Επίσης, όταν κάνετε λήψη της ταινίας σας, έχετε την επιλογή να κατεβάσετε επίσης όλο το περιεχόμενο χαρακτηριστικών μπόνους που μπορείτε να βρείτε σε μια έκδοση DVD ή Blu-ray Disc με τον ίδιο τίτλο. Απλά σκεφτείτε ένα DVD ή Blu-ray χωρίς τον πραγματικό δίσκο.

Επίσης, όπως προαναφέρθηκε, μπορείτε επίσης να εισάγετε ταινίες Blu-ray Disc και DVD (ή CD μουσικής) που κατέχετε αυτήν την περίοδο απευθείας στο Cinema One - Ωστόσο, λόγω των περιορισμών πνευματικών δικαιωμάτων του MPAA, όταν παίζετε ένα Blu- ray δίσκο που εισήγατε μέσω φυσικού δίσκου, αυτός ο δίσκος πρέπει να εισαχθεί στη συσκευή κάθε φορά που παίζετε την ταινία (ξέρω ότι αυτό δεν φαίνεται να έχει νόημα - αλλά εξηγώ αυτό περισσότερο στο Cinema One review - κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο τέλος αυτής της καταχώρισης).

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αναβάθμισης των δικών σας DVD σε ποιότητα Blu-ray μέσω του Kaleidescape Store, καθώς και τη δυνατότητα σύνδεσης δυο Cinema One μαζί ή αν έχετε μια μεγάλη συλλογή φυσικών δίσκων, συνδυάστε το Cinema One με ένα δίσκο Kaleidescape Vault για πρόσθετη αποθήκευση και πρόσθετες επιλογές αναπαραγωγής δωματίου.

Κατά τη γνώμη μου, το Kaleidescape Cinema One ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα οικιακού κινηματογράφου του 2014.

Αναθεώρηση , προφίλ φωτογραφιών , αποτελέσματα δοκιμών βίντεο .

07 από 12

DVR κανάλι DVR + TV DVR

Φωτογραφία του περιεχομένου του DVR + TV Antenna Master DVR. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Έχω πολλές ερωτήσεις σχετικά με την εγγραφή βίντεο σε τηλεοπτικά προγράμματα σε DVD, αλλά, δυστυχώς, λόγω πολλών παραγόντων, οι συσκευές εγγραφής DVD είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν στα ράφια των καταστημάτων . Η μόνη διαθέσιμη μέθοδος για την εγγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων αυτές τις μέρες είναι με καλωδιακά / δορυφορικά DVR - Όμως αυτά που δεν είναι καλωδιακά ή δορυφορικά, αλλά εξαρτώνται από μια κεραία τηλεόρασης για να λαμβάνουν τον τηλεοπτικό προγραμματισμό τους. Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές, μια επιλογή που, ενδιαφέρον, προέρχεται από έναν κατασκευαστή κεραίας τηλεόρασης.

Το Channel Master προσφέρει την λύση DVR για όσους το χρειάζονται, το DVR + Antenna DVR, το οποίο διατίθεται σε δύο εκδόσεις: Ένα τυποποιημένο μοντέλο με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 16GB ($ 249) και μοντέλο "souped-up" με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 1TB ($ 399)

Το πρότυπο DVR + παρέχει έως και 2 ώρες αποθήκευσης εγγραφής με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 16GB και παρέχει επίσης δύο θύρες USB που επιτρέπουν σχεδόν απεριόριστη επέκταση αποθήκευσης με συμβατούς εξωτερικούς σκληρούς δίσκους (διαθέσιμες επιλογές 1TB και 3TB).

Από την άλλη πλευρά, το μοντέλο 1TB μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω σε 2 ή 3TB μέσω πρόσθετης σκληρής κατάδυσης, αλλά είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι εάν προσθέσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο στο μοντέλο 1TB, ακυρώνει την εσωτερική αποθήκευση 1TB . Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν σκοπεύετε να προσθέσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο στην έκδοση 1TB, προσθέστε τη μονάδα 3TB καθώς η προσθήκη μιας άλλης μονάδας 1TB δεν οδηγεί σε πρόσθετη επέκταση αποθήκευσης 1TB.

Εκτός από το μέγεθος του σκληρού δίσκου και τη διαφορά εξωτερικής λειτουργίας του σκληρού δίσκου, και οι δύο μονάδες DVR + είναι ίδιες μέσα και έξω.

Από την άποψη του στυλ, το DVR + είναι μόνο 1/2-ίντσα υψηλό και περιλαμβάνει διπλούς δέκτες ATSC HD, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε ταυτόχρονα δύο διαφορετικά κανάλια εκπομπής HD (ή SD αν είναι διαθέσιμα) ένα πρόγραμμα και καταγράψτε ένα άλλο ταυτόχρονα. Ωστόσο, στην έκδοση 16GB απαιτείται ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος για την εγγραφή δύο καναλιών ταυτόχρονα, αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα κανάλι και να εγγράψετε ένα άλλο στην ίδια έκδοση 16GB.

Επίσης, ενσωματωμένο Ethernet ή WiFi μέσω προαιρετικού προσαρμογέα, η συνδεσιμότητα είναι διαθέσιμη έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο διαδικτυακής ροής από Vudu και Pandora

Επίσης, το Channel Master παρέχει έναν εύχρηστο οπτικό ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος (απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο).

Για επιπλέον ευελιξία, το DVR + είναι επίσης συμβατό με το Slingbox 500, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν περιεχόμενο που έχει λάβει ή αποθηκεύσει το DVR + σε άλλες συμβατές συσκευές στο σπίτι σας, όπως PC / MAC, smartphone ή tablet.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσετε ότι για την αναπαραγωγή των εγγεγραμμένων προγραμμάτων σας σε μια τηλεόραση, αυτή η τηλεόραση πρέπει να διαθέτει είσοδο HDMI - δεν υπάρχουν επιλογές αναλογικής σύνδεσης βίντεο (σύνθετο ή συνιστώμενο) που να συνδέουν το DVR + με τηλεοπτικό ή βιντεοπροβολέα . Για τη λύση της για την παροχή επιλογών εγγραφής βίντεο για όσους λαμβάνουν τον τηλεοπτικό προγραμματισμό τους μέσω της κεραίας, καθώς και την ικανότητά της να έχει πρόσβαση σε κάποιο περιεχόμενο διαδικτυακής ροής και να ενσωματωθεί με το σύστημα Slingbox, έχω συμπεριλάβει το Channel Master DVR plus λίστα των καλύτερων προϊόντων οικιακού κινηματογράφου της χρονιάς για το 2014.

Ανασκόπηση - Προφίλ φωτογραφιών

08 από 12

Anthony Gallo Ακουστική A'Diva SE 5.1 ​​σύστημα ηχείων

Φωτογραφία του δορυφορικού συστήματος Anthony Gallo A'Diva SE και συστήματος ηχείων subwoofer TR-3D με προαιρετικά τραπέζια. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Έτσι, θέλετε ομιλητές που πραγματικά φαίνονται τόσο καλά όσο ακούγονται; Λοιπόν, το κορυφαίο σύστημα ηχείων του home theatre του 2014 μπορεί να είναι μόνο για εσάς.

Αφού ακούσαμε πολλά συστήματα ηχείων το 2014, βρήκα το πιο εντυπωσιακό σύστημα ηχείων 5.1 Speaker Home Theater της Anthony Gallo Acoustics A'Diva SE.

Το σύστημα αυτό αποτελείται από πέντε συμπαγή κεντρικά / δορυφορικά ηχεία που διαθέτουν ένα πρωτοποριακό συμπαγές σφαιρικό σχεδιασμό σε συνδυασμό με ένα υπογούφερ ισχύος τριών ιντσών σε κυλινδρικό ντουλάπι. Τα κεντρικά / δορυφορικά ηχεία μπορούν να τοποθετηθούν σε τραπέζι ή να τοποθετηθούν στον τοίχο μέσω ενός προαιρετικού κιτ.

Το A'Diva SE αναπαράγει τα διακριτικά φωνητικά και το διάλογο, μαζί με εξαιρετική λεπτομέρεια με ήχους παροδικής και υψηλής συχνότητας.

Βρήκα επίσης ότι το συνοδευτικό subwoofer TR-3D που συνοδεύεται από 300 watt μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικό αγώνα για το ελαφρύ A'Diva SE κέντρο / δορυφόρους, να προσφέρει την απαιτούμενη δύναμη για να παράγει καλή χαμηλή απόκριση και βαθύ, σφιχτό, χωρίς στρέβλωση μπάσο. Επιπλέον, το TR3D παρείχε επίσης καλή ανταπόκριση στις συχνότητες των μπάσων (χωρίς ενοχλητική έκρηξη), παρέχοντας μια απρόσκοπτη μετάβαση στο κέντρο / δορυφόρους. Το TR3D παρέχει επίσης ευέλικτες επιλογές σύνδεσης και ρύθμισης, συμπεριλαμβανομένης της παράκαμψης crossover και των επιλογών ρύθμισης της αύξησης των μπάσων + 3db / + 6db όταν αντιμετωπίζουν λιγότερο από επιθυμητές συνθήκες δωματίου ή όταν ακούν σε χαμηλά επίπεδα έντασης.

Εάν είστε και οι δύο φίλοι κινηματογραφικών ταινιών και μουσικής, το σύστημα ηχείων Anthony Gallo Acoustics A'Diva SE 5.1 ​​προσφέρει και τις δύο μετρήσεις. Ωστόσο, το σύστημα είναι λίγο ακριβό στα $ 2,366.00, αλλά είναι μια μεγάλη αξία για όσους αναζητούν ένα υπέροχο ηχητικό σύστημα ομιλητών home theatre που επίσης φαίνεται καλό και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Αν έχετε ένα μικρό ή μεσαίο δωμάτιο και ψάχνετε για ένα σύστημα ηχείων που παρέχει επιπλέον ποιότητα, δεν μπορείτε να πάρετε από άλλα συμπαγή συστήματα - Το σύστημα A'Diva SE 5.1 ​​μπορεί να είναι απλώς το εισιτήριο - αξίζει σίγουρα μια θέση προϊόντα μου του έτους λίστα.

Ανασκόπηση - Φωτογραφίες

09 από 12

Denon AVR-X2100W δέκτης οικιακού κινηματογράφου

Φωτογραφία του δέκτη Home Cinema AVR-X2100W της σειράς Denon AVR-X2100W, όπως φαίνεται τόσο από το μπροστινό όσο και από το πίσω μέρος. Denon AVR-X2100W - Μπροστά και πίσω

Εάν δεν έχετε αγοράσει ένα δέκτη οικιακού κινηματογράφου μέσα σε λίγα χρόνια, σίγουρα θα εκπλαγείτε με το πόσο χτύπημα μπορείτε να πάρετε για το δολάριο σας αυτές τις μέρες - στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να προσδιορίσετε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για σας, μετά από όλα, μπορείτε να βρείτε δέκτες οικιακού κινηματογράφου σε τιμές που κυμαίνονται από κάτω από τα $ 300 σε όλη τη διαδρομή μέχρι τις χιλιάδες ... Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας μεσαίου μεγέθους δέκτης που βρίσκεται στην τιμή των 499 έως 999 δολάρια μπορεί να κάνει το δουλειά - Ένα καλό παράδειγμα είναι το Denon AVR-X2100W (προτεινόμενη τιμή: $ 749.99), την οποία έχω επιλέξει για τη λίστα προϊόντων 2014 της χρονιάς.

Κατά την ίδρυσή της, το AVR-X2100W παρέχει έως και 7.2 κανάλια διαμόρφωσης ηχείων υποστηριζόμενη από αποκωδικοποίηση Dolby TrueHD / DTS-HD και επεξεργασία ήχου Dolby Pro Logic IIz . Μπορείτε επίσης να στείλετε επιλεγμένες πηγές ήχου συνδεδεμένες στο AVR-X2100W σε σύστημα δύο ζωνών Zone 2, χρησιμοποιώντας εξωτερικό ενισχυτή. Το AVR-X2100W έχει ονομαστική τιμή 95wpc (.08% THD (μετρούμενη σε 20Hz έως 20kHz με 2 κανάλια που κινούνται με φορτίο 8 ohm).

Για βίντεο, παρέχονται εισόδους HDMI 8 (7 οπίσθιων και μπροστινών), οι οποίες είναι συμβατές με 3D και 4Κ και υποστηρίζουν την μετατροπή βίντεο αναλογικού σήματος HDMI σε HDMI με δυνατότητα αναβάθμισης βίντεο 1080p ή 4K. Επίσης, περιλαμβάνονται δύο έξοδοι HDMI που σας επιτρέπουν να δρομολογείτε ταυτόχρονα το ίδιο σήμα βίντεο σε δύο τηλεοράσεις ή σε βιντεοπροβολέα και τηλεόραση.

Επίσης, αυτές τις μέρες, ένας δέκτης οικιακού κινηματογράφου στην τάξη μέσης εμβέλειας δεν μπορεί να προσφέρει μόνο καλές δυνατότητες ήχου και εικόνας και απόδοση και, έχοντας κατά νου, το AVR-X2100W περιλαμβάνει επίσης δυνατότητες ροής δικτύου και διαδικτύου. Καταρχήν, αυτός ο δέκτης περιλαμβάνει σύνδεση Ethernet ή ενσωματωμένες επιλογές σύνδεσης δικτύου Wi-Fi / internet, οι οποίες παρέχουν πρόσβαση σε vTuner, Pandora , Sirius / XM και Spotify ).

Επιπλέον, για την τοπική ροή περιεχομένου, το AVR-X2100W παρέχει επίσης ενσωματωμένο ασύρματο Bluetooth και Apple AirPlay, ώστε να μπορείτε να ενσωματώσετε μια ποικιλία συμβατών φορητών συσκευών, όπως smartphones και iphones στο μίγμα.

Για την ισορροπημένη προσφορά χαρακτηριστικών και επιδόσεων - επέλεξα τον οικιακό δέκτη Denon AVR-X2100W ως ένα από τα προϊόντα της χρονιάς για το 2014.

Αναθεώρηση - Προφίλ φωτογραφιών - Δοκιμές επιδόσεων βίντεο - Συγκρίνετε τις τιμές

10 από 12

Σύστημα ραφιών ηχείων Pioneer SP-SB23W

Φωτογραφία του πακέτου συστήματος πακέτων ηχείων Pioneer SP-SB23W. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Μια από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων στον ήχο / βίντεο είναι η γραμμή ήχου - είναι παντού! Ως αποτέλεσμα, είχα την ευκαιρία να αναθεωρήσω αρκετούς κατά τη διάρκεια του 2014, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι το Σύστημα Speaker Bar του Pioneer SP-SB23W, σχεδιασμένο από τον επίκουρο ομιλητή της Pioneer: Andrew Jones, ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος για την παρουσίαση του Pioneer δημοφιλής φθηνή συσκευή ηχείων οικιακού κινηματογράφου (διαβάστε τις προηγούμενες αναθεωρήσεις των δύο συστημάτων ομιλητών Andrew Jones, το σύστημα Pioneer Bookshelf και το σύστημα ηχείων SP-PK22BS Home Theater Speaker .

Το σύστημα SP-SB23W συνοδεύεται από μια ζυγαριά βασικής ηχητικής μπάρας μεγέθους 36 ιντσών και ένα ασύρματο υπογούφερ που φέρει έναν οδηγό υποβιβασμού 6,5 ιντσών που υποστηρίζεται περαιτέρω από μια μπροστινή θύρα.

Το σύστημα παρέχει επίσης συνδεσιμότητα για μία αναλογική και ψηφιακή πηγή ήχου (όπως η έξοδος ήχου μιας τηλεόρασης και ενός πρόσθετου εξαρτήματος), καθώς και μια φορητή συσκευή Bluetooth.

Για την απλότητα και την ποιότητα του ήχου, έχω συμπεριλάβει το σύστημα Speaker Bar της Pioneer SP-SB23W στη λίστα των Προϊόντων της σειράς Έτος οικιακού κινηματογράφου για το 2014 ..

Ανασκόπηση - Προφίλ φωτογραφιών .

11 από 12

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Vizio S5451w-C2 5.1 Channel Sound Bar

Φωτογραφία του συστήματος Home Cinema της σειράς Vizio S5451w-C2 5.1 Channel. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Τι κάνεις αν δεν θέλεις μια μπάρα ήχου, αλλά δεν θέλεις να μιλάς με καλώδια ομιλητών και ηχείων; Λοιπόν, η απάντηση μπορεί να είναι το Vizio S5451w-C2.

Αυτό που κάνει αυτό το προϊόν οικιακού κινηματογράφου λίγο διαφορετικό είναι ότι συνδυάζει μια ευρεία μπάρα ήχου 54 ιντσών (ένα καλό οπτικό συμπλήρωμα για τηλεοράσεις 50 έως 60 ιντσών) με ασύρματο υπογούφερ και ένα ζευγάρι ομιλητών surround. Η μπάρα ήχου στεγάζει τα ηχεία αριστερού, κεντρικού και δεξιού καναλιού που υποστηρίζονται από ενσωματωμένους ενισχυτές. Η μπάρα ήχου διαθέτει επίσης ασύρματο πομπό για την αποστολή ηχητικών σημάτων μπάσων και ήχου surround σε ένα ασύρματο υπογούφερ 8 ιντσών που επίσης ενεργοποιεί και παρέχει σήματα ήχου στα ηχεία surround, τα οποία συνδέονται στο υπογούφερ μέσω καλωδίων ήχου RCA.

Στο τμήμα γραμμής ήχου υπάρχουν είσοδο HDMI, αναλογικό και ψηφιακό ήχο. Η υποστήριξη Dolby και DTS παρέχεται για την εμπειρία ακρόασης ταινιών 5.1 καναλιών. Επίσης, το Vizio παρέχει μια δυνατότητα Matrix Surround Processing για βελτιωμένη εμπειρία ακουστικού περιβάλλοντος ήχου τόσο για προβολή ταινιών όσο και για ακρόαση μόνο για μουσική. Επιπλέον, περιλαμβάνεται ασύρματο Bluetooth για πρόσβαση ασύρματης μουσικής από συμβατές φορητές συσκευές, καθώς και θύρα USB για πρόσβαση σε μουσική που είναι αποθηκευμένη σε μονάδες flash.

Παρόλο που δεν μιλάμε για high-end εδώ, το Vizio S5451w-C2 προσφέρει μια πολύ καλή εμπειρία ακρόασης surround ήχου, που είναι τόσο προσιτή όσο και εύκολη στη ρύθμιση και χρήση.
Ανασκόπηση - Προφίλ φωτογραφίας - Προσωρινή σελίδα προϊόντος

12 από 12

Roku Streaming Stick - Μη-MHL έκδοση HDMI

Τον περασμένο χρόνο (2013), επέλεξα τόσο το Roku Streaming Stick όσο και το Google Chromecast ως προϊόντα της χρονιάς - αλλά από τότε, η Roku εισήγαγε μια νέα ποικιλία του ραβδιού ροής που είναι συμβατό με οποιαδήποτε τηλεόραση που έχει είσοδο HDMI η έκδοση ήταν συμβατή μόνο με τηλεοράσεις με εισόδους HDMI συμβατές με MHL.Η μόνη άλλη προϋπόθεση είναι ότι χρειάζεστε είτε μια πηγή τροφοδοσίας USB είτε εναλλασσόμενου ρεύματος (παρέχεται προσαρμογέας και καλώδιο και για τις δύο επιλογές τροφοδοσίας).

Το αποτέλεσμα είναι ότι αυτή η έκδοση του Roku Streaming (που απλώς φέρει την ονομασία "έκδοση HDMI") διατηρεί το Roku ως κορυφαίο σκύλο σε συσκευές streaming media, ικανές όχι μόνο να πάρουν το challege του Chromecast της Google, αλλά και το Fire Fire της Amazon και το BiggFi -για ταινίες πολυμέσων (ανατρέξτε στην λίστα των αξιόλογων αναφορών μου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις συσκευές).

Με άλλα λόγια, οποιαδήποτε τηλεόραση με θύρα HDMI μπορεί να έχει πρόσβαση σε πάνω από 1.800 κανάλια περιεχομένου συνεχούς ροής μέσω του Διαδικτύου που περιλαμβάνουν ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, αθλητικά γεγονότα, ειδήσεις και κοινωνικά μέσα. Μπορείτε να τον ελέγξετε ακόμη και με το τηλέφωνο ή το tablet σας iOS ή Android (υπάρχει επίσης ένα τηλεχειριστήριο με τη μονάδα).

Η προτεινόμενη τιμή: 49,00 €

Προηγούμενη έκθεση - Επίσημη σελίδα προϊόντος - Συγκρίνετε τιμές.

Αξιόλογες αναφορές για το 2014

Εκτός από τα προϊόντα που αναφέρονται παραπάνω, υπήρχαν επίσης πολλά άλλα μεγάλα προϊόντα που αξίζουν την αναγνώριση. Μεταξύ των άλλων προϊόντων που επανεξέτασα αυτό το παρελθόν έτος που αξίζουν αξιότιμες αναφορές περιλαμβάνουν:

Samsung UN55H6350 55 ιντσών 1080p Smart LED / LCD τηλεόραση ,

Samsung BD-H6500 Δίσκος αναπαραγωγής Blu-ray

ARCAM FMJ-AVR450 Δικτυακός δέκτης οικιακού κινηματογράφου

Ο δέκτης Home Cinema Sony STR-DN1050

Σύστημα ηχείων 10 σειρών Wharfedale Diamond

Monoprice 10565 Σύστημα ηχείων "Premium" 5.1 καναλιών

Velodyne Wi-Q10 ασύρματο υπογούφερ

Amazon Fire TV Streamer Media

Στερεοφωνικό προσαρμογέα ροής AWOX StriimLINK WiFi

Σύστημα τηλεχειρισμού Universal Blumoo

BiggiFi Οικογένεια Stick Smart Control Streamer Media

DVDO Air3 WirelessHD Adapter .

Μπόνους: Ταινίες δίσκων Blu-ray Ανασκόπηση το 2014:

Σοβαρότητα (3D)

Godzilla (2014 - 3D)

Μετασχηματιστές: Age of Extinction (3D)

Βήμα προς τα πάνω σε όλα

Τα αναλώσιμα 3