Βάση ήχου και υπογούφερ VIZ2 VHT215

01 από 08

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Vizio VHT215 2.1 καναλιών με αξεσουάρ και τεκμηρίωση

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Vizio VHT215 2.1 καναλιών με αξεσουάρ και τεκμηρίωση. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Αυτή η φωτογραφία του VIZIO VHT215 είναι μια ματιά σε ολόκληρο το σύστημα και με τα παρεχόμενα αξεσουάρ και τεκμηρίωση.

Το σύστημα αποτελείται από ένα ασύρματο υπογούφερ (το αντικείμενο σε σχήμα κύβου στο πίσω μέρος) και μια μπάρα ήχου . Επίσης εμφανίζεται η τεκμηρίωση και τα παρεχόμενα αξεσουάρ.

Για μια πιο προσεκτική εμφάνιση και επεξήγηση των παρεχόμενων αξεσουάρ και τεκμηρίωσης, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

02 από 08

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Vizio VHT215 2.1 καναλιών - Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Vizio VHT215 2.1 καναλιών - Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εμφανίζονται στη φωτογραφία αυτή όλα τα αξεσουάρ που συνοδεύουν το σύστημα προβολής VIT215 2.1 Channel Home Theater της Vizio.

Στην κορυφή της φωτογραφίας υπάρχει ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης, ο οποίος είναι πολύ εύκολος στην ανάγνωση και είναι καλά εικονογραφημένος.

Μετακίνηση προς τα εμπρός και προς τα αριστερά είναι το παρεχόμενο πρότυπο τοποθέτησης τοίχου, ένα σύνολο αναλογικών στερεοφωνικών συνδέσεων, ασύρματο τηλεχειριστήριο, βίδες στερέωσης τοίχου και αγκύλες, και αναλογικό στερεοφωνικό καλώδιο 3,5 mm. Δεν εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία η εξωτερική τροφοδοσία που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία της γραμμής ήχου.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

03 του 08

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Vizio VHT215 2.1 καναλιών - Μονάδα μπάρας ήχου - Προβολή / πίσω πλευρά

Vizio VHT215 2.1 κανάλια σύστημα οικιακού κινηματογράφου - Μονάδα Sound Bar - Μπροστινή και πίσω πλευρά. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εδώ υπάρχει μια διπλή όψη της κύριας μονάδας του VHT215. Στην κορυφή της φωτογραφίας βρίσκεται το τμήμα της γραμμής ήχου του συστήματος VHT215 και η κάτω φωτογραφία δείχνει τι φαίνεται η μπάρα ήχου από το πίσω μέρος.

Οι διαστάσεις της γραμμής ήχου είναι 40,1 ίντσες (W), 4,1 ιντσών (H) και 2,1 ιντσών (D) χωρίς τις συνημμένες βάσεις. Εάν χρησιμοποιείτε τα περίπτερα σε μια τοποθέτηση πάνω στο τραπέζι, αυτό προσθέτει περίπου 1 ίντσα στο ύψος. Οι βάσεις μπορούν επίσης να επανατοποθετηθούν για τοποθέτηση σε τοίχο, και το υλικό τοποθέτησης στο τοίχωμα, μαζί με οδηγό προτύπου, παρέχονται για το σκοπό αυτό.

Όντας η σχάρα των ηχείων, η μπάρα ήχου περιλαμβάνει συνολικά έξι ηχεία, που περιλαμβάνουν δύο μεσαίες και μία ομαδοποίηση για κάθε αριστερό και δεξιό κανάλι. Η περιοχή συχνοτήτων της μονάδας ηχητικής ράβδου αναφέρεται ως 150 Hz έως 20 kHz.

Επίσης, υπάρχει μια ένδειξη κατάστασης LED στο κέντρο της μπάρας ήχου, και πάνω από αυτό υπάρχει ένα ρυθμισμένο τροφοδοτικό ισχύος, πλήκτρα επιλογής εισόδου και κουμπιά έντασης ήχου.

Προχωρώντας στην κάτω φωτογραφία, μπορείτε να δείτε το πίσω μέρος της μονάδας ήχου, που περιλαμβάνει συνδέσεις αναλογικού και ψηφιακού ήχου, δύο εισόδους HDMI και μία έξοδο και μια υποδοχή για το αποσπώμενο τροφοδοτικό.

Για μια πιο προσεκτική ματιά στα χειριστήρια και τις συνδέσεις που παρέχονται στη μονάδα ήχου της μονάδας VHT215, προχωρήστε στις επόμενες τρεις φωτογραφίες.

04 του 08

Vizio VHT215 2.1 κανάλια σύστημα οικιακού κινηματογράφου - Έλεγχοι

Vizio VHT215 2.1 κανάλια σύστημα οικιακού κινηματογράφου - Έλεγχοι. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Ακολουθεί μια ματιά στα χειριστήρια στο επάνω μέρος της μονάδας μπάρας ήχου του συστήματος Home Cinema VIT215 2.1 Channel.

Στην αριστερή πλευρά βρίσκεται το κουμπί τροφοδοσίας και στη δεξιά πλευρά είναι τα χειριστήρια επιλογής εισόδου και έντασης προς τα επάνω και προς τα κάτω.

Ένα πράγμα που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι όλα αυτά τα κουμπιά είναι επίσης διπλότυπα στο παρεχόμενο ασύρματο τηλεχειριστήριο. Επιπλέον, σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, αυτά τα κουμπιά είναι πολύ δύσκολο να δουν.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

05 του 08

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Vizio VHT215 2.1 καναλιών - Συνδέσεις - Ήχος

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Vizio VHT215 2.1 καναλιών - Συνδέσεις - Ήχος. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εμφανίζονται σε αυτή τη σελίδα οι συνδέσεις εισόδου μόνο αναλογικού σήματος που παρέχονται με το σύστημα VHT215, το οποίο βρίσκεται ελαφρά δεξιά στο κέντρο του πίσω πλαισίου της μονάδας ήχου.

Στην αριστερή πλευρά της φωτογραφίας, από την κορυφή προς τα κάτω υπάρχουν ψηφιακές οπτικές , ψηφιακές ομοαξονικές και αναλογικές είσοδοι ήχου (3,5mm) μόνο.

Αυτές οι είσοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση ήχου από πηγές, όπως DVD players, καλωδιακά κιβώτια κλπ ... που έχουν αυτούς τους τύπους συνδέσεων. Επίσης, η αναλογική είσοδος ήχου 3,5 mm μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση ψηφιακών συσκευών αναπαραγωγής ήχου ή ακόμα και οικιακών συσκευών αναπαραγωγής CD και κασετών μέσω ενός στερεοφωνικού καλωδίου RCA σε καλώδιο προσαρμογής 3,5 mm. Και τα δύο καλώδια προσαρμογέα 3.5mm-3.5mm και RCA-3.5mm παρέχονται με το σύστημα Vizio VHT215.

Τα άλλα στοιχεία που εμφανίζονται σε αυτή τη φωτογραφία είναι ο διακόπτης Client / HUB (θα πρέπει να ρυθμιστεί σε HUB). Σε λειτουργία HUB, η μπάρα ήχου μπορεί να επικοινωνεί με το υπογούφερ. Ο τρόπος πελάτη προορίζεται για ρυθμίσεις που ενσωματώνουν πρόσθετα ασύρματα ακουστικά Vizio HD Wireless. Ανατρέξτε στις οδηγίες εγκατάστασης των χρηστών για αυτά τα πρόσθετα προϊόντα ή επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών της Vizio αν αντιμετωπίζετε αυτήν την κατάσταση.

Το υπόλοιπο στοιχείο που εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία είναι η υποδοχή στην οποία συνδέετε το αποσπώμενο τροφοδοτικό.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

06 του 08

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Vizio VHT215 2.1 καναλιών - Συνδέσεις - HDMI

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Vizio VHT215 2.1 καναλιών - Συνδέσεις - HDMI. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εδώ μια κοντινή ματιά στην άλλη ομάδα συνδέσεων που βρίσκονται ακριβώς δεξιά στο κέντρο στον πίσω πίνακα της μονάδας ήχου της συσκευής VHT215.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν δύο είσοδοι HDMI και μία έξοδος HDMI. Εδώ συνδέετε τις συσκευές πηγής με δυνατότητα HDMI.

Παρόλο που το VHT215 δεν επεξεργάζεται βίντεο, περνάει όλα τα σήματα βίντεο μέσω της γραμμής ήχου και της εξόδου, καθιστώντας τη σύνδεση μεταξύ της συσκευής πηγής, της μονάδας γραμμής ήχου και της τηλεόρασης πολύ εύκολη. Οι δύο είσοδοι HDMI είναι επίσης συμβατές με το 3D pass-through και CEC και η έξοδος HDMI υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία Audio Return Channel (ARC) , η οποία εξαλείφει την ανάγκη να συνδέσετε μια ξεχωριστή έξοδο ήχου από την τηλεόραση στο VHT215.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

07 του 08

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Vizio VHT215 2.1 καναλιών - Ασύρματο υπο-μπροστινό / πίσω θέαμα

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Vizio VHT215 2.1 καναλιών - Ασύρματο υπογούφερ - Πρόσοψη και οπίσθια προβολή. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα και η όψη του μπροστινού και του πίσω μέρους του ασύρματου υπογούφερ που παρέχεται με το σύστημα Home Cinema Vito215 2.1 καναλιών του Vizio.

Το υπογούφερ έχει ένα μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα στο μπροστινό και το πίσω μέρος και έχει πανί ψησίματος σε κάθε πλευρά. Το γυαλιστερό φινίρισμα καθιστά πολύ δύσκολη τη λήψη φωτογραφιών χωρίς το γυαλιστερό φινίρισμα που δημιουργεί ανεπιθύμητες αντανακλάσεις. Ωστόσο, αυτό που λέγεται, στο εσωτερικό του subwoofer είναι ένας οδηγός 6,5 ιντσών που έχει εύρος συχνοτήτων από 40 Hz έως 150Hz.

Επίσης, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία του οπίσθιου τμήματος του υπογούφερ, υπάρχει ένας διακόπτης λειτουργίας On / Off και ένα συνημμένο καλώδιο τροφοδοσίας, αλλά δεν υπάρχουν συνδέσεις εισόδου ή ρυθμίσεων ρύθμισης. Ο λόγος είναι ότι το υπογούφερ λαμβάνει ασύρματα σήματα εισόδου και ρύθμισης του ήχου ( χρησιμοποιώντας τη ζώνη 2.4GHz ) από τη μονάδα ήχου της VHT215. Η εμβέλεια ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ των μονάδων ήχου και των υπογούφερ είναι έως και 60 πόδια (απαιτείται οπτική επαφή).

Επίσης, είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι αυτό το υπογούφερ θα λειτουργεί μόνο με τη μονάδα ήχου VHT215 ή άλλες μονάδες ήχου που ορίζονται από το Vizio.

Για μια ματιά στο τηλεχειριστήριο που παρέχεται με το σύστημα VHT215, προχωρήστε στην τελευταία φωτογραφία αυτού του προφίλ.

08 από 08

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Vizio VHT215 2.1 καναλιών - Τηλεχειριστήριο - Διπλή προβολή

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Vizio VHT215 2.1 καναλιών - Τηλεχειριστήριο - Διπλή προβολή. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Ακολουθούν δύο φωτογραφίες του ασύρματου τηλεχειριστηρίου που παρέχεται με το σύστημα Home Cinema VIT215 2.1 Channel. Στην αριστερή πλευρά βρίσκεται το τηλεχειριστήριο στην κανονική του διαμόρφωση χρήσης και στη δεξιά πλευρά το τηλεχειριστήριο εμφανίζεται με τα κρυφά χειριστήρια εκτεταμένα.

Στο επάνω μέρος του τηλεχειριστηρίου υπάρχουν τα κουμπιά Ενεργοποίησης και Αυξάνισης έντασης και κάτω από αυτά τα πλήκτρα επιλογής εισόδου και μείωσης έντασης.

Στο κέντρο του τηλεχειριστηρίου είναι το κουμπί Σίγαση.

Μετακίνηση προς τα κάτω στο συρόμενο συρτάρι του τηλεχειριστηρίου είναι τα χειριστήρια για την ένταση του Subwoofer, Bass, Treble, SRS TruVolume (on / off), TruSurround HD (on / off) και SRS WOW HD, Επιλογή εισόδου και διακόπτη επιλογής ψηφιακής οπτικής / ομοαξονικής εισόδου .

Τελική λήψη

Όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το προφίλ φωτογραφιών, το Vizio VHT215 αποτελείται μόνο από δύο τμήματα, ένα από τα οποία είναι ένα ασύρματο υπογούφερ, διευκολύνοντας την εγκατάσταση και εγκατάσταση.

Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει καλύτερο ήχο για την εμπειρία προβολής της τηλεόρασής σας, καθώς και κεντρικό διανομέα για τη σύνδεση των στοιχείων σας, χωρίς να χρειάζεται μια πιο περίπλοκη εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου. Ο σχεδιασμός και το μέγεθος του ήχου διευκολύνουν την τοποθέτηση είτε πάνω είτε κάτω από μια τηλεόραση και συμπληρώνουν τις τηλεοράσεις με μεγέθη οθόνης 37 έως 47 ιντσών πολύ καλά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του VHT215, καθώς και την απόδοσή του, διαβάστε την συνοδευτική επισκόπησή μου .

Συγκρίνετε Τιμές

Ιστοσελίδα του Vizio.