Το ηχητικό μπάρ μαρσπιέ Martin Logan Motion Vision

Το Sound Sound Bar του Martin Logan Motion Vision είναι ένα από τα καλύτερα soundbars που είχα την ευκαιρία να επανεξετάσω και να χρησιμοποιήσω . Ήταν στη γραμμή προϊόντων της Martin Logan από τα μέσα του 2012, αλλά όπως συμβαίνει και με όλα τα προϊόντα οικιακού κινηματογράφου, αργά ή γρήγορα (συνήθως πιο σύντομα αυτές τις μέρες), οι ενημερώσεις είναι εντάξει.

Ως αποτέλεσμα, ο Martin Logan έχει πάρει το καπάκι από την επόμενη γενιά sound bar, το Motion Vision X.

Το Ίδρυμα

Με βάση τα θεμέλια του Motion Vision, τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν ακόμα:

Πραγματοποίηση αποκωδικοποίησης / επεξεργασίας ήχου πέντε καναλιών και 3 ηχεία διπλής κίνησης του Martin Logan. Αυτά τα tweeters χρησιμοποιούν κορυφογραμμές, παρά παραδοσιακούς κώνοι ηχείων για να παράγουν ήχο. Η δομή της κορυφογραμμής δεν χρειάζεται να κινείται φυσικά όσο ένας κώνος, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται πιο γρήγορα, αναπαράγοντας έτσι ακριβέστερους ήχους υψηλής συχνότητας. Τα ηχεία που χρησιμοποιούνται για τα mid-range / bass έχουν παραδοσιακό σχεδιασμό κώνου. Διπλές θύρες παρέχονται στο πίσω μέρος της γραμμής ήχου για επιπλέον επέκταση χαμηλής συχνότητας.

Τα πρόσθετα ηχεία που στεγάζονται με το κιβώτιο Motion Vision X περιλαμβάνουν τέσσερις κώνους ινών 4 ιντσών, εκτεταμένους οδηγούς ρίψεων.

Το Motion Vision X μπορεί να παράγει 100 watts συνεχούς ισχύος, με κορυφή έως 200 watts (κάθε ηχείο έχει δικό του ενισχυτή για επτά ενισχυτές).

Η απόκριση συχνότητας ολόκληρου του συστήματος δηλώνεται ως 43 Hz έως 23 kHz + ή - 3 db .

Η δυνατότητα αποκωδικοποίησης ήχου περιλαμβάνει Dolby Digital και DTS Digital Surround

Η πρόσθετη επεξεργασία ήχου περιλαμβάνει το Dolby Virtual Speaker

Η φυσική συνδεσιμότητα περιλαμβάνει 2 ψηφιακές οπτικές , 1 ψηφιακή ομοαξονική , 1 αναλογική είσοδο στερεοφωνικού (RCA) .

Το Motion Vision X περιλαμβάνει επίσης έξοδο προενισχυτή Subwoofer για σύνδεση σε οποιοδήποτε τροφοδοτημένο υπογούφερ, καθώς και ενσωματωμένο ασύρματο πομπό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συμβατά υπογούφερ με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης Martin Logan, όπως το Dynamo 700w (επίσημη σελίδα προϊόντος - διαθέσιμη on Amazon και Dynamo 1000w Επίσημη σελίδα προϊόντος - Διατίθεται στο Amazon

Τι νέο υπάρχει στο όραμα κίνησης X

Ωστόσο, πέρα ​​από τα αρχικά χαρακτηριστικά του, έχουν προστεθεί αρκετές νέες δυνατότητες, όπως:

Κατ 'αρχάς, υπάρχει μια μικρή αλλαγή εξωτερικού σχεδιασμού στην οποία προστέθηκε μια ένδειξη βουρτσισμένου αλουμινίου στον πίνακα ελέγχου επί του σκάφους.

Ωστόσο, η κύρια προσθήκη είναι η ενσωμάτωση της δυνατότητας DTS-Play Fi.

Το PlayStation DTS επιτρέπει στο Motion Vision X να μεταδίδει ήχο σε όλο το σπίτι, μέσω ενός δικτύου Wifi ( παρέχεται και δυνατότητα σύνδεσης Ethernet / LAN ) σε συμβατά ηχεία ασύρματης λειτουργίας με δυνατότητα Play-Fi.

Το DTS Play-Fi, σε αντίθεση με το Sonos και το Yamaha MusicCast , είναι ένα πιο ανοιχτό σύστημα, καθώς τα προϊόντα Play-Fi διατίθενται από διάφορους κατασκευαστές, όπως οι συσκευές Definitive Technology, Paradigm, Phorus, Polk Audio και Wren Sound Systems.

Επίσης, μερικές από τις διαθέσιμες υπηρεσίες ροής περιλαμβάνουν το Tidal, το Spotify, το Songza και την Pandora , με περισσότερα ...

Περισσότερες πληροφορίες

Η απόφαση του Martin Logan να συνδυάσει την άριστη ποιότητα ήχου της ιδέας της Motion Vision Sound Bar με την υποδομή DTS Play-Fi προσφέρει σίγουρα περισσότερη ευελιξία στον κινηματογράφο και την ακρόαση μουσικής και σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Η προτεινόμενη τιμή για το Martin Logan Motion Vision X είναι $ 1.699,95 - Αγορά από την Amazon

Επίσης, ως περαιτέρω αναφορά στα βασικά χαρακτηριστικά του Motion Vision X, ελέγξτε επίσης την προηγούμενη αναθεώρηση και τις φωτογραφίες μου από την αρχική μάρκα Sound Sound του Martin Logan Motion Vision, καθώς και την ανασκόπηση και τις φωτογραφίες του ασύρματου υπογούφερ 700w της Martin Logan.