Η ενημέρωση του Xbox 360 Live Update απέτυχε (Σφάλμα 3151-0000-0080-0300-8007-2751)

Αυτό το σφάλμα δικτύου μπορεί να οφείλεται σε κακό προφίλ

Αν έχετε λάβει τον κωδικό σφάλματος 3151-0000-0080-0300-8007-2751 ενώ προσπαθείτε να ενημερώσετε ή να κάνετε λήψη στο Xbox 360 , αυτό πιθανόν να οφείλεται σε ένα κατεστραμμένο προφίλ.

Το πρόβλημα προκαλεί γενικά το Xbox να διακόψει τη λήψη και μερικές φορές η κονσόλα θα αποβάλει τη σύνδεση στο δρομολογητή, γεγονός που μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι ο ασύρματος προσαρμογέας που είναι συνδεδεμένος στο Xbox είναι ελαττωματικός.

Ωστόσο, για αυτό το συγκεκριμένο σφάλμα, το πρόβλημα δικτύου ή το πρόβλημα σύνδεσης με το Xbox είναι πιθανόν να μην είναι το πρόβλημα και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο για την αντιμετώπιση προβλημάτων, δοκιμάζοντας πρώτα αυτή τη λύση.

Διόρθωση του σφάλματος

Αρχικά, ελέγξτε την κατάσταση του λογαριασμού σας στο Xbox Live. Αναζητήστε τις ληξιπρόθεσμες πιστωτικές κάρτες ή άλλα προβλήματα που ενδέχεται να προκαλούν σφάλμα.

Επόμενο: Διαγράψτε το κακό προφίλ. Αυτό το σφάλμα γενικά προκαλείται από ένα διεφθαρμένο προφίλ και η λύση είναι απλή και πρέπει να διορθώσει το ζήτημα.

Εναλλακτικές Λύσεις

Αν και το πρόβλημα που προκαλεί αυτό το σφάλμα είναι πιθανό ένα κατεστραμμένο προφίλ που μπορεί να επιλυθεί δια διαγραφής του, ο κωδικός σφάλματος είναι μέρος μιας ομάδας σφαλμάτων που εμπίπτουν στην οικογένεια σφαλμάτων δικτύωσης, επομένως μπορεί να υπάρχουν και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τη διαγραφή των κακών Το προφίλ δεν επιλύει το πρόβλημα.

Δοκιμάστε αυτές τις λύσεις, εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα.

  1. Καταργήστε την προσωρινή μνήμη cache του σκληρού δίσκου Xbox . Από τον Πίνακα ελέγχου, μεταβείτε στο μενού Σύστημα, επιλέξτε "Μνήμη" και στη συνέχεια "Σκληρός δίσκος". Πατήστε το κουμπί Y και επιλέξτε "Διαγραφή προσωρινής μνήμης".
  2. Διαγραφή ενημερωμένων εκδόσεων από την προσωρινή μνήμη. Απενεργοποιήστε το Xbox 360. Κρατώντας το κουμπί συγχρονισμού δίπλα στις υποδοχές μονάδας μνήμης, ενεργοποιήστε το Xbox. Αυτό θα καταργήσει την ουρά λήψης και θα επανεκκινήσει τις αποτυχημένες λήψεις.
  3. Ελέγξτε ότι το πρόβλημα δεν υπάρχει στο δρομολογητή σας . Εάν χρησιμοποιείτε δρομολογητή, παρακάμψτε το αποσυνδέοντας το Xbox από το δρομολογητή και συνδέοντάς το απευθείας με το μόντεμ σας. Προσπαθήστε να ενημερώσετε και να δείτε αν ολοκληρώνεται με επιτυχία. Εάν συμβαίνει αυτό, επανασυνδεθείτε με το δρομολογητή σας. Μπορεί να χρειαστεί να ελέγξετε το δρομολογητή και τις ρυθμίσεις του.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων δικτύου του Xbox 360 .