Τα 9 καλύτερα προϊόντα Sonos να αγοράσουν το 2018

Αναβαθμίστε το ηχητικό σας παιχνίδι με αυτά τα αξιόλογα προϊόντα Sonos

Το Sonos είναι ένα πλήρες οικιακό σύστημα ήχου που φέρνει μαζί ένα έξυπνο δίκτυο ασύρματων ηχείων για να γεμίσει το σπίτι σας με εντυπωσιακό ήχο υψηλής πιστότητας. Περισσότερο από ένα σύστημα surround ήχου, οι μονάδες Sonos μπορούν να παίξουν διαφορετική μουσική σε διαφορετικά δωμάτια, όλα ελέγχονται από μια ενιαία εφαρμογή. Παρέχουν ποιοτικό ήχο και μπορούν να συνδεθούν μαζί για μια συναρπαστική εμπειρία, όλα ελέγχονται μέσω Wi-Fi. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει τα πιο πρόσφατα προϊόντα Sonos που θα ενοποιήσουν για να σχηματίσουν ένα καταπληκτικό σύστημα ηχούς μουσικής στο σπίτι σας.

Το PLAY: 1 είναι ένα εξαιρετικό σημείο εισόδου σε ένα μεγαλύτερο σύστημα Sonos. Για πολλούς, είναι το θεμελιώδες δομικό στοιχείο στο οποίο χτίζουν τη συνδεδεμένη ασύρματη οικιακή συσκευή ήχου. Το μικρό και οικονομικά προσιτό ηχείο ταιριάζει σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας, αλλά είναι περισσότερο από ικανό να γεμίσει ένα δωμάτιο μικρού ή μεσαίου μεγέθους με ήχο από δύο ενισχυτές Class-D και ειδικά κατασκευασμένους οδηγούς. Το συντονισμό Trueplay βοηθάει το PLAY: 1 να βελτιστοποιηθεί στο περιβάλλον του, αφήνοντάς σας με καθαρή μουσική ευδαιμονία.

Η λειτουργία PLAY: 1 ρυθμίζεται σε λεπτά. απλά συνδέστε με ασύρματο και συγχρονίστε με τις συσκευές σας. Είναι μικρό, έχει γκρι γκρι άνθρακα και κομψή μαύρη προφορά και υποστηρίζει όλες τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες streaming μουσικής, όλες οι οποίες ελέγχονται από την ίδια εφαρμογή. Πάρτε το οπουδήποτε, ακόμα και έξω, καθώς είναι ανθεκτικό στην υγρασία.

Οι μεγάλοι χώροι χρειάζονται μεγάλο ήχο και αυτό το ηχείο από το Sonos διαθέτει έξι ενισχυτές με έξι ειδικά οδηγούς ηχείων, περισσότερο από αρκετό για να περιβάλλει μια ανοιχτή κουζίνα / καθιστικό με κρυστάλλινο στερεοφωνικό ήχο. Ακόμη και στην πιο δυναμική ρύθμιση ο υπέροχος αυτός ομιλητής παίζει χωρίς καμία ακουστική παραμόρφωση, επιτρέποντάς του να συναγωνιστεί το din σε ένα μεγάλο πάρτι.

Το premium speaker της Sonos μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή στο πλάι της και θα βελτιστοποιηθεί στο περιβάλλον σας. Ελέγξτε τη μουσική από την εφαρμογή Universal στο τηλέφωνό σας ή μέσω των κατάλληλων αισθητήρων αφής στη μονάδα. Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα Sonos, μπορείτε να τα ρυθμίσετε μέσα σε λίγα λεπτά συνδέοντας το με το Wi-Fi.

Τα ηχεία Sonos έχουν αρκετά καλό μπάσο όλα αυτά καθαυτά, αλλά για να απολαύσετε πραγματικά τη μουσική, θα θέλετε να συμπληρώσετε τα ηχεία σας με αυτό το υπογούφερ. Αυτή η μονάδα είναι εύκολη στη διαμόρφωση και λειτουργεί πολύ καλά με τα υπάρχοντα ηχεία Sonos, συμπληρώνοντάς τα με βαθύ βροντερό μπάσο και επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν σε τέλεια πρίμα και μετρητά. Το μπάσο προέρχεται από δύο οδηγούς ηχείων που ακυρώνουν τη δύναμη που τοποθετούνται πρόσωπο με πρόσωπο σε ένα καινοτόμο λεπτό μαύρο ντουλάπι. Το σύνολο του συστήματος μπορεί να ρυθμιστεί με το πάτημα ενός κουμπιού και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, ακόμα και πίσω από τον καναπέ.

Κάντε την εμπειρία προβολής της τηλεόρασής σας με αυτήν την ηχητική γραμμή Sonos. Το τέλειο συμπλήρωμα σε μια τηλεόραση HD ή 4K, αυτή η μπάρα υψηλής ποιότητας θα μεταμορφώσει τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση και ταινίες. Ο ήχος παραδίδεται από εννέα ενισχυμένους οδηγούς ηχείων, συμπεριλαμβανομένων έξι midwoofer και τρία μεγάφωνα tweeters, για βαθιά χαμηλά επίπεδα και σαφή διάλογο που σας βυθίζει στη δράση. Η έξυπνη λειτουργία του soundbar παίρνει αυτόματα το παράθυρο διαλόγου για να την ενισχύσει, εξαλείφοντας την ανάγκη ενεργοποίησης των υπότιτλων. Μια λειτουργία νύχτας ενισχύει επίσης τον ήχο με ήχο ενώ μειώνει την επίδραση των πιο έντονων ήχων, επιτρέποντάς σας να μείνετε λίγο πιο πάνω αφού όλοι οι άλλοι πήγαν στο κρεβάτι. Και ως μέρος του οικοσυστήματος Sonos, μπορείτε να το συνδυάσετε με το subwoofer και τα ηχεία, ώστε να έχετε ένα σύστημα ήχου surround 5.1 καναλιών!

Η οικοδόμηση ενός εντελώς ασύρματου συστήματος ήχου Sonos από την αρχή είναι ένας ιδανικός τρόπος για να γεμίσετε ολόκληρο το σπίτι σας με τη μουσική, χωρίς να ανησυχείτε για οποιαδήποτε καλώδια ή ανταγωνιστικά κανάλια. Αλλά είναι μια δαπανηρή επιλογή και δεν είναι απολύτως πρακτική για τους ανθρώπους που έχουν ήδη επενδύσει σε εξοπλισμό ήχου υψηλής ποιότητας. Για αυτούς, το Sonos CONNECT: AMP είναι απαραίτητο. Αυτός ο ενσωματωμένος ψηφιακός ενισχυτής Class-D μπορεί να ελέγξει ενσύρματα ηχεία οπουδήποτε στο σπίτι ή στον εξωτερικό χώρο σας αντί του παραδοσιακού δέκτη. Λειτουργεί ακόμη και με μόνιμα εγκατεστημένα ηχεία και συσκευές αναπαραγωγής εγγραφών, φτάνοντας τα 55W ανά κανάλι. Μόλις τα ηχεία είναι συνδεδεμένα με τον ενισχυτή, μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική σε ολόκληρο το σπίτι από την εφαρμογή Sonos.

Ένα soundbase είναι ένα ηχείο με επίπεδη θήκη που έχει σχεδιαστεί για να κάθεται κάτω από μια τηλεόραση και να παρέχει την ίδια εμπειρία περιπλάνησης με ένα soundbar, αλλά σε μια πιο ξεχωριστή πλατφόρμα. Το μοντέλο του Sonos εκπέμπει την μπάρα τους με ποιότητα μπάσων και ήχου, αλλά κοστίζει περισσότερο και δεν είναι βολικό για όλες τις ρυθμίσεις.

Πρώτον, θα ξεκινήσουμε με τα θετικά. Αυτό το λεπτό ορθογώνιο κιβώτιο συσκευάζει έναν ήχο πλήρους θεάτρου με συστοιχία 10 ηχείων που παρέχει αρκετό μπάσο, οπότε δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα υπογούφερ. Υποστηρίζει επίσης Dolby Digital για μια πραγματική εμπειρία home-theater. Ο σχεδιασμός χαμηλού προφίλ είναι διαθέσιμος σε μαύρο ή άσπρο και όλα εξαφανίζονται κάτω από την τηλεόρασή σας. Έχει μια απλή ρύθμιση δύο χορδών και συνδέεται εύκολα με άλλους εξοπλισμούς Sonos μέσω Wi-Fi. Το κακό είναι ότι ο μακρύς λεπτός σχεδιασμός δεν λειτουργεί με μικρότερους τηλεοπτικούς δέκτες, οπότε η Playbar μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή ανάλογα με την τηλεόρασή σας.

Το σύστημα Sonos λειτουργεί ασύρματα, καθιστώντας την εξαιρετικά βολική επιλογή για τα περισσότερα σπίτια. Όμως, σε μεγαλύτερους χώρους κατοικίας, εσωτερικούς / εξωτερικούς χώρους ή χώρους με πολλές ανταγωνιστικές ασύρματες συσκευές, οι ασύρματες δρομολογητές μπορούν να παραμείνουν κάτω από τη ζήτηση. Εκεί μπορείτε να συνδέσετε το Sonos Boost. Μπορείτε να το συνδέσετε στον δρομολογητή Wi-Fi για να δημιουργήσετε ένα αποκλειστικό ασύρματο δίκτυο για το σύστημα Sonos σας, διασφαλίζοντας την απαραίτητη ευρυζωνική τεχνολογία για να υποστηρίξετε τον ηχητικό σας εξοπλισμό χωρίς να υποχωρείτε από άλλες συσκευές. Το Boost πακέτα ισχύος που είναι συγκρίσιμα με δρομολογητές Wi-Fi για επιχειρήσεις. Δεν υπάρχουν πιο ενοχλητικές σταγόνες από το ασύρματο Wi-Fi, απλά άψογο ήχο σε ολόκληρο το σπίτι σας!

Το Vinyl είναι ένα πράγμα που είναι εδώ για να μείνει, και ο Sonos κάνει έναν στερεά κατασκευασμένο chic δίσκο βινυλίου με το Pro-Ject Essential III. Ο εκσυγχρονισμένος και κομψός δίσκος βινυλίου δεν παίζει μόνο ρεκόρ αλλά σας επιτρέπει να μεταφέρετε από αυτό σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας με ζωντανή και ισορροπημένη παράδοση.

Το Pro-Ject Essential III είναι κατασκευασμένο με ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου κινητήρα DC που σταθεροποιεί τις κραδασμούς των κινητήρων, εξασφαλίζοντας σταθερότητα και αναγνωσιμότητα ταχύτητας, ώστε να μπορείτε να ακούτε τα αρχεία σας όσο το δυνατόν πιο καθαρά και καθαρά. Το ακουστικό αλουμινίου των 8,6 ιντσών είναι κατασκευασμένο από ρουλεμάν ζαφείρι που λειτουργούν μέσω της τροχαλίας κίνησης αλουμινίου που έχει κοπεί με διαμάντια για να πάρει όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά κάθε αυλάκι. Η πλάτη του διαθέτει υψηλής ποιότητας ημι-ισορροπημένες διασυνδέσεις τηλεφώνου Ε με επιχρυσωμένες υποδοχές RCA για σταθερές και ξεκάθαρες συνδέσεις. Έρχεται σε μαύρα, κόκκινα και λευκά χρώματα υψηλής γυαλάδας.

Όταν χρειάζεστε έλεγχο των συσκευών Sonos, μην βασίζεστε σε κανένα παλιό τηλεχειριστήριο, το καλύτερο είναι το πληκτρολόγιο iPort xPRESS Audio. Το τηλεχειριστήριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να χειρίζεται όλες τις συσκευές Sonos και μπορεί να τις ξεκινήσει με ένα πάτημα ενός κουμπιού, καθιστώντας το έτσι ώστε να μην εξαρτάται από το smartphone σας.

Το πληκτρολόγιο iPort xPress Audio συνδέεται ασύρματα στο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας σε λιγότερο από δύο λεπτά με την εφαρμογή iPort Connect διαθέσιμη μόνο σε συσκευές iOS. Το τηλεχειριστήριο μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε με τις μαγνητικές συνδέσεις του και σας επιτρέπει να αλλάζετε και να αναπαράγετε αυτόματα από τις αγαπημένες σας συσκευές Sonos με τη χρήση της προσαρμόσιμης δυνατότητάς του. Με κανονική χρήση, θα χρειαστεί να επαναφορτίσετε τον ελεγκτή κάθε έξι μήνες λόγω της μακράς διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .