Τα 7 καλύτερα στερεοφωνικά συστήματα αυτοκινήτου που αγοράζουν το 2018 για λιγότερο από $ 200

Η αναπαραγωγή μελωδιών σε ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου ποιότητας δεν χρειάζεται να χτυπήσει τον προϋπολογισμό σας

Δεν χρειάζεται απαραιτήτως να ξοδέψετε ένα χέρι και ένα πόδι για να έχετε ένα καλό στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου. Για να βρείτε ένα στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου που είναι το καλύτερο για εσάς και τον προϋπολογισμό σας, έχουμε συντάξει τις επτά κορυφαίες στην αγορά σήμερα και όλοι τους προσφέρουν τους τελευταίους τρόπους ακρόασης της μουσικής μας. Όπως το Pioneer FHX820BS, το οποίο επιτρέπει την ροή Pandora και τη συνδεσιμότητα Bluetooth, καθώς και την ανάγνωση USB / SD BOSS AUDIO 612UA, η λήψη των χεριών σας σε ένα προσιτό στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Το μοντέλο BV9979B της BOSS AUDIO επιτρέπει μία από τις μεγαλύτερες κλίμακες συμβατότητας αναπαραγωγής μουσικής. Είναι σε θέση να αναπαράγει τα DVD και τα CD μαζί με την ανάγνωση τόσο από τα USB stick όσο και από τις κάρτες SD. Μπορεί να διαβάσει αρχεία ήχου σε μορφές MP3 και WMA και, όπως και η άλλη οικογένεια προϊόντων της, περιλαμβάνει μια βοηθητική θύρα που μπορείτε να συνδέσετε το smartphone ή το MP3 player σας. Το σύστημα επιτρέπει κλήσεις handsfree και κλήσεις Bluetooth, καθώς και streaming ήχου, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε μουσική από το smartphone σας ή μέσω εφαρμογών όπως η Pandora και η Spotify ασύρματα.

Το σύστημα διαθέτει ισχύ από 85 watts από τέσσερα κανάλια ηχείων και περιλαμβάνει δέκτη RDS μαζί με ένα προκαθορισμένο ενσωματωμένο EQ, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τις ισορροπίες του ήχου σας. Είναι ένα από τα μοναδικά συστήματα στερεοφωνικών αυτοκινήτων στη λίστα με οθόνη με οθόνη αφής επτά ιντσών για εύκολη εμπειρία χρήστη. Το σύστημα προσφέρει επίσης κάμερα οπίσθιας προβολής και έξοδο ελέγχου τιμονιού σε περίπτωση που σκοπεύετε να αγοράσετε επιπλέον υλικό.

Ορισμένοι χρήστες του Amazon.com έδειξαν ότι το υψηλής ποιότητας σύστημα ήχου είναι εξαιρετικά προσιτό. Άλλοι βρήκαν ότι ο δέκτης ραδιοφώνου δεν είναι επαρκής για σταθερή λήψη και ότι η εξυπηρέτηση των πελατών είναι δύσκολο να επιτευχθεί και να έρθει σε επαφή με. Έρχεται με τριετή εγγύηση αντιπροσώπου πλατίνας και ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Ο νούμερο ένα καλός πωλητής στα θαλάσσια στερεοφωνικά δέκτες της Amazon είναι το BOSS AUDIO 612UA. Είναι το πιο προσιτό στοιχείο στη λίστα και διαθέτει όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από ένα στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου.

Το BOSS AUDIO 612UA προσφέρει μέγιστο 50 watt από τα τέσσερα κανάλια ηχείων, τις μπροστινές προεπιλεγμένες εξόδους και διαθέτει ενσωματωμένο EQ με προεπιλογές που προσαρμόζονται για ισορροπία, fader, μπάσα και πρίμα. Το σύστημα δεν διαθέτει συσκευή αναπαραγωγής CD ή DVD, αλλά η αντιστάθμιση για παλαιά τεχνολογική συμβατότητα καθιστά περιθώρια για σύγχρονες συμβατότητες. Αναπαράγεται από κάρτες USB και κάρτες SD και είναι σε θέση να διαβάζει μορφές αρχείων MP3 και WMA.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει συμβατότητα Bluetooth. Μπορείτε ακόμα να αναπαράγετε μουσική από το smartphone ή από το MP3 player με τη βοηθητική έξοδο ήχου. Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης ραδιόφωνο AM / FM σε περίπτωση που αισθάνεστε λίγο νοσταλγικά. Μερικοί αγοραστές του Amazon.com αγαπούν τα σύγχρονα χαρακτηριστικά του σε τόσο χαμηλή τιμή, αλλά συμβουλεύουν ότι εξαιτίας αυτού, θα πρέπει να γνωρίζετε τους περιορισμούς του. Έρχεται με τριετή εγγύηση.

Το Pioneer MVH-AV290BT δεν αναπαράγει CD, αλλά έχει εξαιρετικό ήχο, συνδεσιμότητα Bluetooth, όμορφη οθόνη και έξοδο υψηλής watt. Ο δέκτης ψηφιακών μέσων διπλού DIN διαθέτει μια οθόνη αφής LCD 6,2 "που σας επιτρέπει να ελέγχετε μια συσκευή αποθήκευσης USB, ένα iPod ή iPhone και οποιεσδήποτε συσκευές Android. Επιτρέπει επίσης την εύκολη επικοινωνία μέσω τεχνολογίας Bluetooth 3.0 και η επικοινωνία hands-free ενεργοποιείται από ένα μικρόφωνο.

Η συνεχής ισχύς εξόδου είναι 22 watts RMS μέσω τεσσάρων καναλιών στα 4 ohm, 50Hz-15kHz και 5% THD. Η μέγιστη ισχύς εξόδου είναι 50 watt πάνω από τέσσερα κανάλια σε πέντε ohms ή 50 watts σε δύο κανάλια σε τέσσερα ohms και 70 watts πάνω από ένα κανάλι σε δύο ohms για το subwoofer. Ο δέκτης διαθέτει έναν εσωτερικό ενισχυτή MOSFET50 που είναι μικρότερος και πιο αποδοτικός, ο οποίος παρέχει πιο δυνατή και καθαρότερη μουσική σε υψηλότερους όγκους χωρίς παραμόρφωση ή θόρυβο μεταγωγής. Ελέγξτε τον ήχο με πέντε ζώνες EQ.

Το BOSS AUDIO MGR350B είναι ένα στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου που αντέχει σε καιρό και παράγει 60 Watt από 4 κανάλια. Είναι το μόνο στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου στη λίστα με βαθμολογία IPX 6 που σημαίνει ότι μπορεί να χειριστεί το νερό που εκτοξεύεται από όλες τις πλευρές έναντι του περιβλήματος χωρίς ζημιά. Τα αδιάβροχα υλικά προστατεύουν τη μονάδα με επικαλύψεις UV για πλαστικές επιφάνειες, πλακέτες κυκλωμάτων και συνδέσεις. Είναι επίσης ανθεκτικό στη διάβρωση.

Το σύστημα διαθέτει έναν ενσωματωμένο προεπιλεγμένο ισοσταθμιστή για να ρυθμίσει τα μπάσα και τα πρίμα και ένα ενσωματωμένο έλεγχο subwoofer. Αν και δεν διαθέτει συσκευή αναπαραγωγής CD και DVD, διαθέτει USB και βοηθητική είσοδο, καθώς και Bluetooth για ασύρματη ροή από τις κινητές συσκευές σας. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης συντονισμού με τη συσκευή, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε ραδιοφωνικές εκπομπές είτε στις Η.Π.Α. είτε στην Ευρώπη.

Πολλοί χρήστες του Amazon.com έγραψαν ότι απολαμβάνουν το σύστημα για τη συνδεσιμότητα Bluetooth και προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Άλλοι χρήστες του Amazon.com έχουν εκφράσει ότι η εγκατάσταση μπορεί να είναι απογοητευτική και ότι χρειάζεται χρόνος εγκατάστασης. Έρχεται με τριετή εγγύηση.

Αυτός ο στερεοφωνικός δέκτης θα σας αφήσει χωρίς έλλειψη επιλογών για την αναπαραγωγή μουσικής αν είστε χρήστης Android. Έχει μέγιστη ισχύ 50 W σε κάθε ένα από τα τέσσερα κανάλια της, γεμίζοντας το αυτοκίνητό σας με βαθιά μπάσα και τραγανές μεσαίες και ψηλές νότες.

Ο δέκτης 3 x 3 x 3 ιντσών είναι ένας συνδυασμός μαύρου περιβλήματος και ελαφρού μπλε γράμματος. Διαθέτει συσκευή αναπαραγωγής CD, σύνδεση Bluetooth, είσοδο aux, διασύνδεση USB και εφαρμογές Android, όπως η Pandora και το iHeartRadio. Άλλα οφέλη για τους ιδιοκτήτες Android περιλαμβάνουν το Android Rapid Charge και το τηλέφωνο ανοιχτής συνομιλίας και τη φωνητική εντολή με εξωτερικό μικρόφωνο, έτσι ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις με ασφάλεια κατά τη διάρκεια του δρόμου.

Το DPX502BT περιλαμβάνει επίσης ανακατασκευή ήχου Kenwood, η οποία αποκαθιστά μουσική ποιότητα σε συμπιεσμένη μουσική. Ο δέκτης υποστηρίζει αρχεία MP3, WMA, AAC, WAV και FLAC και εμφανίζει ακόμη και αναγνωριστικό τραγουδιού.

Ο δέκτης πολυμέσων Kenwood DDX24BT διαθέτει κομψή οθόνη αφής 6,2 ιντσών VGA Color LCD, πλήρη συμβατότητα με συσκευές Android και iOS και εντυπωσιακή τεχνολογία ήχου. Περιλαμβάνει ενσωματωμένη πλοήγηση Bluetooth και ασύρματης μουσικής, με διπλή σύνδεση τηλεφώνου, έτσι ώστε ο επιβάτης σας να μπορεί να παίξει από τη βιβλιοθήκη τους μέσω του Android Music Playback. Έχει επίσης μια οθόνη βίντεο που είναι συμβατή με μια εφεδρική φωτογραφική μηχανή.

Ο γραφικός ισοσταθμιστής 13 ζωνών είναι από τους καλύτερους σε ένα στερεοφωνικό συγκρότημα αυτοκινήτων σε αυτήν την τιμή, προσφέροντάς σας αρκετές επιλογές ηχοπαραγωγής για να ρυθμίσετε τη συχνότητα, το κέρδος και τον συντελεστή Q για να κρατάτε ευχαρίστηση κάθε ομιλητή. Μπορείτε να αποθηκεύσετε προσαρμοσμένες προεπιλογές EQ ή να επιλέξετε από αυτές που περιλαμβάνονται από την Kenwood. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε την απόδοση ήχου στη λειτουργία "Χρονική ευθυγράμμιση". Η μουσική τροφοδοτείται από τέσσερα κανάλια 50 watt με σύνθετη αντίσταση μεταξύ 4-8 ohms. Ο δέκτης περιλαμβάνει επίσης τρία σύνολα προεπιλογών 2.5V.

Είναι συχνά δύσκολο να βρεθεί ένα αξιοπρεπές στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου σε έναν προϋπολογισμό με δυνατότητες οθόνης αφής και οθόνη TFT ευρείας οθόνης, αλλά το BOSS AUDIO BV9967B φαίνεται να είναι το καλύτερο της δέσμης. Το πρόσωπο του χρήστη προβάλλει ψηφιακό ρολόι με ημερολόγιο και περιλαμβάνει εικονίδια για ραδιόφωνο, δίσκο, τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς χέρια και streaming. Περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο και ένα στυλό για πλοήγηση.

Το σύστημα συσκευάζει μέγιστο από 85 watts σε τέσσερα κανάλια και περιλαμβάνει έναν δέκτη RDS μαζί με έναν ενσωματωμένο ισοσταθμιστή. Είναι συμβατό με τα DVD και τα CD και διαθέτει θύρα USB και μονάδα δίσκου SD. Παίζει μορφές αρχείων MP3 και WMA και περιλαμβάνει ραδιόφωνο AM / FM. Το σύστημα περιλαμβάνει έξοδο προενισχυτή για βίντεο, εμπρός, πίσω και υποσυνόλου. Από το smartphone σας, μπορείτε να κάνετε ροή μουσικής και να χρησιμοποιείτε εφαρμογές όπως το Spotify και το Pandora.

Ορισμένοι χρήστες του Amazon.com ανέφεραν ότι το ραδιόφωνο του συστήματος δεν είναι το καλύτερο και το εγχειρίδιο δεν είναι πολύ χρήσιμο όταν ρυθμίζετε όλες τις σωστές συνδέσεις. Οι χρήστες συμβουλεύουν ότι θα πρέπει να μάθετε λίγο για το πώς η αρχική εγκατάσταση καλωδίωσης αυτοκινήτων σας είναι έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε μια σωστή σύνδεση. Έρχεται με τριετή εγγύηση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .