Τα 6 πιο ρομαντικά παιχνίδια Wii

Το Wii παρουσιάζει μια μικρή αγάπη

Τα βιντεοπαιχνίδια, γενικά, δεν είναι γνωστά για ρομαντισμό. Σίγουρα, έχετε τον Πρίγκιπα της Περσίας: το Sands of Time και το Ico σας, αλλά πιο συχνά οι παίκτες απλά σκοτώνουν τέρατα , χτίζουν αυτοκρατορίες, κλωτσούν μπάλες ή λύουν παζλ . Ακόμα, κάθε φορά, μια ρομαντική ροκ σταδιοδρομίζει αρκετά μακριά για να σας πείσει. Εδώ είναι μερικά παιχνίδια που φέρνουν αγάπη - ή τουλάχιστον επιθυμία - στο Wii.

01 του 06

Fragile Dreams: Αποχαιρετιστήρια ερείπια της Σελήνης

Κατά καιρούς το παιχνίδι είναι εντυπωσιακά όμορφο. XSEED

Ένα νεαρό αγόρι, μόνο του σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, καταγράφει μια όμορφη νεαρή κοπέλα. Η έρευνά της είναι ο καταλύτης για αυτό το επεισόδιο παιχνίδι ρόλων με τον πιο ρομαντικό τίτλο οποιουδήποτε παιχνιδιού Wii που έγινε ποτέ. Υπάρχει επίσης ένα δευτερεύον ειδύλλιο σε αυτό το παιχνίδι, επίσης, μια τεχνητή νοημοσύνη που φαίνεται να έχει ένα κομμάτι μια συντριβή στο αγόρι. Αλλά τίποτα δεν είναι τόσο αποτελεσματικό για να αποσπά την προσοχή των αγοριών από τα μηχανήματα ως κορίτσι σε ένα αδύνατο φόρεμα.

02 του 06

Ο θρύλος του Zelda: Σκιάχτρο

Nintendo

Από όλα τα παιχνίδια της Zelda, το Skyward Sword είναι αυτό που πλησιάζει στο ρητό να κάνει το Zelda και το Link σε ένα ζευγάρι ή τουλάχιστον δύο έφηβους που τους αρέσει να κοιτάζουν μακράν ο ένας στον άλλο. Είναι ένας αγνός ρομαντισμός, αλλά ίσως ακόμα πιο κοντά οι δύο θα φτάσουν ποτέ στην πραγματικότητα χρονολογείται. Περισσότερο "

03 του 06

Δεν υπάρχουν περισσότεροι ήρωες 2: απελπισμένος αγώνας

Ο Travis Touchdown βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν άλλο παράφορο δολοφόνο. Ubisoft

Τι είναι ρομαντισμό; Μια συνάντηση των μυαλών; Αμοιβαία έλξη? Κοινές ελπίδες και όνειρα; Σίγουρος. Αλλά ίσως το αληθινό ρομαντισμό είναι ένας άντρας που συμφωνεί σε μια σειρά περίπλοκων μάχες με τους κορυφαίους δολοφόνους επειδή μια καυτή γυναίκα λέει ότι θα κάνει σεξ μαζί του αν το κάνει. Αν ναι, αυτό θα έκανε το NMH2 το πιο ρομαντικό παιχνίδι που έγινε ποτέ.

04 του 06

Επιστροφή στο Μέλλον: Το Παιχνίδι

Ο Marty McFly χρειάζεται τη βοήθεια του Emmett Brown για να σώσει έναν πολύ μεγαλύτερο Emmett Brown. Πειραματικά παιχνίδια

Η αγάπη και ο γάμος είναι γενικά καλά πράγματα, αλλά επιλέγουν τον λάθος σύντροφο και μπορεί να καταστρέψει το μέλλον σου ή, στην περίπτωση του BTTF: TG , το μέλλον μιας ολόκληρης πόλης. Σε αυτό το sequel στις ταινίες BTTF , το παρελθόν ενός μικρού Doc Brown αλλάζει, οδηγώντας σε ένα ρομαντισμό με το busybody της πόλης, που με τη σειρά του οδηγεί σε ένα μέλλον Orwellian στην κοιλάδα Hill. Το παιχνίδι μας λέει ότι η αναμονή του σωστού προσώπου δεν είναι σημαντική μόνο για εσάς αλλά για όλα όσα συμβαίνουν από τότε. Περισσότερο "

05 του 06

Πόλεμοι Sakura: Τόσο μακρά η αγάπη μου

NIS Αμερική

Αυτό το παιχνίδι προσφέρει μια παράξενη, πολύ ιαπωνική μορφή ρομαντισμού, που είναι η μισή χρονολόγηση sim και η μισή καταπολέμηση mech. Βρήκα αυτό το παιχνίδι οδυνηρά κουραστικό και δεν έπαιξε μεγάλο μέρος του, αλλά δεδομένου ότι το ήμισυ του παιχνιδιού περιλαμβάνει τον κύριο χαρακτήρα που προσπαθεί να φλερτάρει με ζεστά κορίτσια μάχης, πρέπει να θεωρείται ένα σημαντικό μέρος του είδους ρομαντισμού του Wii.

06 του 06

Σπίτι των Νεκρών: Overkill

SEGA

Ξεχάστε τον Varla τον απογυμνωτή, αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά το βρωμιά μεταξύ του πράκτορα "G" και του Isaac Ουάσιγκτον, οι οποίοι, όπως και πολλοί ήρωες δράσης μπροστά τους, είναι πολύ πιο κοντά μεταξύ τους απ 'ό, τι σε οποιαδήποτε σέξι γυναίκα που διασχίζει τα μονοπάτια τους. Μετά από όλα, τίποτα δεν κάνει δύο παιδιά να συνδεθούν ταχύτερα από το να ανατινάξουν ορδές των ζόμπι μαζί. Περισσότερο "