Ο οδηγός δώρων Wii U

Το Wii U είναι εκπληκτικό. Γιατί να μην δίνεις ένα φοβερό εξάρτημα ή νέο παιχνίδι;

Το Wii U συνεχίζει να προσφέρει παιχνίδια που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού. εδώ είναι μερικές προτάσεις για το τι να δώσει στους παίκτες του Wii U. Αν ψάχνετε για ιδέες δώρων για το Wii, πηγαίνετε εδώ .

Κονσόλα Nintendo Wii U

Wii U θρύλος του Zelda Wind Wake Bundle. Nintendo

Το πρώτο πράγμα που κάθε οπαδός του παιχνιδιού στο σπίτι της Nintendo θέλει φέτος είναι το Wii U. Η Nintendo προσφέρει την κονσόλα σε μερικά διαφορετικά πακέτα παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου ενός για το The Legend of Zelda: Wind Waker, ένα για το Just Dance 2014 και ένα για New Super Mario Bros U / Νέο Super Luigi U. Προσωπικά, θα πάω για το Wind Waker, αλλά είναι η κλήση σας. Περισσότερο "

Super Mario Maker

Nintendo

Αυτό το παιχνίδι σχεδιασμού παιχνιδιών επιτρέπει σε κάθε gamer να σχεδιάσει τα δικά του Super Smash Bros. επίπεδα και να παίξει δημιουργίες από άλλους που κυμαίνονται από τόσο εύκολη όσο περπατάτε τόσο σκληρά ώστε να περάσετε μια εβδομάδα προσπαθώντας να κερδίσετε ένα επίπεδο 3 λεπτών. Περισσότερο "

Xenoblade Χρονικά Χ

Nintendo

Η συνέχεια σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ρόλων που παίζονται ποτέ , το XCX υπόσχεται έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο για να εξερευνήσετε όπως κρίνετε κατάλληλο. Το Wii U δεν έχει τα RPG από την έναρξή του, αλλά όπως και με το Wii, θα μπορούσε να τελειώσει με ένα παιχνίδι που χτυπήσει όλους τους άλλους μακριά. Περισσότερο "

Σταθμός φόρτισης U

Ο σταθμός φόρτισης U της Nyko θα φορτίσει το gamepad και δύο τηλεχειριστήρια ταυτόχρονα. Nyko
Ενώ το gamepad του Wii U διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, τα τηλεχειριστήρια Wii που χρησιμοποιούνται συχνά σε μερικά παιχνίδια, ειδικά σε τοπικό multiplayer, απαιτούν μπαταρίες εκτός και αν αγοράσετε ένα σύστημα χρέωσης. Το Nyko συνδυάζει έξυπνα μια χρέωση παιχνιδιών βασισμένη σε ένα φορτιστή δύο Wiimote, προσφέροντας ένα βολικό μέρος για να φορτιστεί το τίποτα. Δύο προειδοποιήσεις. Το ένα, δεν έρχεται με το δικό του καλώδιο, αντί να χρησιμοποιεί το καλώδιο φόρτισης που συνοδεύει το Wii U. Δύο, είναι ένας αγώγιμος φορτιστής, οπότε θα πρέπει να αφαιρέσετε το τηλεχειριστήριο από το χιτώνιο σιλικόνης του, εάν το χρησιμοποιείτε. Αλλά είναι ακόμα ένα Wii U must-have. Περισσότερο "

Wii U Pro Controller

Nintendo

Πολλά παιχνίδια Wii U εκμεταλλεύονται την οθόνη αφής του Wii U, αλλά όταν δεν το κάνουν, ο πιο συμβατικός Pro Controller, με 80 ώρες ζωής μπαταρίας, πιο ελαφριά κατασκευή και πιο άνετη αίσθηση είναι ένα καλό υποκατάστατο για το gamepad. Για ορισμένους παίκτες αυτή είναι μια συσκευή που πρέπει να έχεις.

Αν ψάχνετε να εξοικονομήσετε χρήματα, ο Διοικητής Pro Nyko θα κάνει επίσης. Αλλά μην πάρετε κανένα από αυτά τα ελεγκτικά Wii U χωρίς όνομα; οι αναφορές είναι πολλές από αυτές δεν δουλεύουν πραγματικά με τα παιχνίδια Wii U. Περισσότερο "

Wii Remote Plus

Η Nintendo έχει διπλώσει τις δυνατότητες του MotionPlus στο τηλεχειριστήριο τους. Nintendo
Ενώ ο κύριος ελεγκτής Wii U είναι το gamepad, στα παιχνίδια για πολλούς παίκτες θα χρειαστείτε ακόμα τα τηλεχειριστήρια Wii. Το τυπικό τηλεχειριστήριο θα λειτουργήσει για τα περισσότερα παιχνίδια, αλλά ίσως και να προχωρήσετε και να αποκτήσετε το νεότερο, πιο εξελιγμένο Wii Remote Plus, το οποίο θα λειτουργήσει με οποιοδήποτε παιχνίδι Wii U που χρειάζεται ένα Wii remote.You θα θέλουν επίσης να ρίξουν ένα nunchuk. Περισσότερο "

Ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος

Βουβάλι

Το Wii U δεν διαθέτει εσωτερικό σκληρό δίσκο και ενώ έχει αρκετό αποθηκευτικό χώρο για τους ιδιοκτήτες για να κατεβάσετε κάποια παιχνίδια, όσοι θέλουν να αγοράσουν πολλά παιχνίδια σύντομα θα εξαντληθούν. Ευτυχώς, το Wii U υποστηρίζει εξωτερικές μονάδες USB και έχουν ακόμη μια πολύ μικρή λίστα με μονάδες που έχουν δοκιμάσει επιτυχώς με την κονσόλα (παρόλο που θα λειτουργούν και άλλες μονάδες δίσκου). Δεν χρειάζεται να βρίσκονται σε αυτή τη λίστα, μπορούν να είναι μικρότερες από 1 ή 2 terabytes, αλλά αυτό είναι που προτείνει η Nintendo για όσους δεν θέλουν να μαντέψουν τη συμβατότητα. Περισσότερο "

Προπληρωμένες Κάρτες eShop του eShop

Nintendo
Σχεδόν κάθε παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει για το Wii U είναι διαθέσιμο για λήψη, τόσο για τους τίτλους eShop μόνο όσο και για τις μεγάλες εκδόσεις λιανικής πώλησης. Αυτό κάνει μια προπληρωμένη κάρτα eShop ένα πολύ χρήσιμο δώρο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτή την κάρτα για να αγοράσετε παιχνίδια 3DS, αν έχετε το μυαλό.