Τρόπος σύνδεσης μιας ιστοσελίδας με το μενού Έναρξη των Windows 10

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge στα Windows 10.

Η καρδιά των Windows 10, για πολλούς χρήστες, βρίσκεται στο μενού "Έναρξη". Διαθέτοντας τις αγαπημένες σας εφαρμογές, τροφοδοσίες και άλλα κοινώς χρησιμοποιούμενα αντικείμενα, χρησιμεύει ως ο εικονικός κόμβος του λειτουργικού συστήματος. Με τη βοήθεια του προγράμματος περιήγησης Edge της Microsoft, μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε συντομεύσεις στις ιστοσελίδες που συχνάζουν περισσότερο στο μενού Έναρξη. Αυτό το σεμινάριο σας καθοδηγεί στη διαδικασία.

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Edge και μεταβείτε στην επιθυμητή ιστοσελίδα. Κάντε κλικ στο μενού Περισσότερα ενέργειες , που αντιπροσωπεύεται από τρεις οριζόντια τοποθετημένες κουκίδες και περιστρέφονται στο παραπάνω παράδειγμα. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή με την ένδειξη Pin to Start . Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows, που βρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας. Το μενού Έναρξη θα πρέπει να είναι τώρα ορατό, με τη νέα σας συντόμευση και το εικονίδιο να εμφανίζεται εμφανώς. Στο παραπάνω παράδειγμα, έχω προσθέσει την αρχική σελίδα της Computing & Technology.

Αφού αποκτήσετε τη σελίδα που έχετε συνδέσει στο μενού "Έναρξη", θα θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να διατηρήσετε το μενού Start των Windows 10 οργανωμένο .