Πώς να αφαιρέσετε τις προσωπικές πληροφορίες από την Zabasearch

Η Zabasearch ενημέρωσε τις πληροφορίες περί απορρήτου και προσπαθεί να διευκολύνει τους χρήστες να αφαιρέσουν τις πληροφορίες τους από τους δείκτες της Zabasearch. Ωστόσο , αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι αυτές οι πληροφορίες δεν είναι ακόμα διαθέσιμες στο Διαδίκτυο μέσω άλλων μέσων ( μηχανές αναζήτησης , καταλόγους κ.λπ.). Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διατήρηση των προσωπικών σας πληροφοριών στον ιστό, διαβάζοντας τον τρόπο προστασίας του απορρήτου του ιστού σας .

Πολλοί άνθρωποι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το πώς να αφαιρέσουν προσωπικές πληροφορίες από την Zabasearch , μια μηχανή αναζήτησης ελεύθερων ανθρώπων . Σημείωση: οι μηχανές αναζήτησης και οι ιστότοποι συχνά αλλάζουν τις πολιτικές τους. κατά το χρόνο αυτής της γραφής, όλες αυτές οι πληροφορίες έχουν επαληθευτεί.

Πληροφορίες σας Zabasearch

Οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν στο Zabasearch είναι θέμα δημόσιου αρχείου. Δεν συγκεντρώνουν τίποτα σε κανέναν που δεν υπάρχει ήδη εκεί έξω, σε Λευκές σελίδες, στους Χρυσούς Οδηγούς ή σε άλλες κοινώς γνωστές βάσεις δεδομένων, σε ιστοσελίδες ή σε άλλες ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Υπάρχουν μόνο όσα μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε τις πληροφορίες σας ιδιωτικές και ορισμένα πράγματα θα είναι πάντα μέρος του δημόσιου αρχείου (τα περισσότερα αρχεία δικαστηρίου, για παράδειγμα, είναι δημόσια αναζητήσιμα). Τούτου λεχθέντος, μπορείτε ακόμα να κάνετε αρκετά για να κρατήσετε τις πληροφορίες σας έξω από το Zabasearch και άλλες βάσεις δεδομένων για τις δημόσιες πληροφορίες. Εδώ είναι πέντε πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε τις πληροφορίες σας πιο ιδιωτικές.

Αποκτήστε μια ταχυδρομική θυρίδα

Μπορείτε να αφαιρέσετε την ιδιωτική σας διεύθυνση από την προβολή του κοινού, αποκτώντας μια ταχυδρομική θυρίδα για λογαριασμούς. Αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους (και φθηνότερους) τρόπους για να αποκτήσετε τις πληροφορίες σας από την όραση. Χρησιμοποιήστε τον εντοπιστή Post Office της USPS για να βρείτε ένα ταχυδρομείο κοντά σας.

Αποκτήστε ένα μη καταχωρισμένο αριθμό

Αν έχετε ήδη ένα μη καταχωρισμένο αριθμό, ίσως είναι καλή ιδέα να το αλλάξετε και να πάρετε πολύ ιδιαίτερη προσοχή σε ποιον το δίνετε. Οι αριθμοί τηλεφώνου που βρίσκονται σε δημόσιες εγγραφές είναι δημόσιοι και αν ο αριθμός που δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο είναι θέμα δημοσίου αρχείου. Για παράδειγμα, εδώ είναι πέντε τρόποι για να βρείτε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου online.

Διαβάστε τις Πολιτικές Απορρήτου

Ναι, είναι πολύ ξηρές, αλλά είναι καλή ιδέα να τις διαβάσετε. Μάθετε εάν η εταιρεία που σκοπεύετε να κάνετε κάποιο είδος επιχείρησης δεν σκοπεύει να πουλήσει τις πληροφορίες σας - θα εκπλαγείτε πόσα πραγματικά κάνουν. Επιπλέον, είναι καλό να εξοικειωθείτε με τις πολιτικές των υπηρεσιών που χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικά και με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας. διαβάστε πώς το Google παρακολουθεί τις αναζητήσεις σας για ένα παράδειγμα αυτού.

Δοκιμάστε την αποστολή μιας αίτησης κατάργησης

Μπορείτε να στείλετε γραπτά αιτήματα σε ενημερωτικές βάσεις δεδομένων ζητώντας επισήμως την κατάργηση των πληροφοριών σας. Ωστόσο, όποιος θέλει να εξακολουθεί να είναι σε θέση να δει αυτές τις πληροφορίες στη μνήμη cache της μηχανής αναζήτησης για περιορισμένο χρονικό διάστημα, συν, αυτό μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρο.

Ο απλούστερος τρόπος για να αφαιρέσετε τις πληροφορίες σας

Το Zabasearch παρέχει έναν απλό τρόπο για τους αναγνώστες να αφαιρούν τις πληροφορίες τους από τη βάση δεδομένων τους. Ωστόσο, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η απλή κατάργηση αυτού από τα αρχεία του Zabasearch δεν σημαίνει ότι τα αρχεία δεν μπορούν να αναζητηθούν στο Web εν γένει.

"Για να καταργήσουμε ή να αποκλείσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία από την εμφάνισή τους στον ιστότοπό μας, πρέπει να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας, για να το κάνουμε αυτό, απαιτούμε την αποστολή ταυτότητας με φαξ.Η απόδειξη ταυτότητας μπορεί να είναι κρατική ταυτότητα ή άδεια οδήγησης Εάν στέλνετε φαξ με ένα αντίγραφο της άδειας οδήγησης σας, σας ζητούμε να διαγράψετε τη φωτογραφία και τον αριθμό της άδειας οδήγησης.Θα πρέπει να δείτε μόνο το όνομα, τη διεύθυνση και την ημερομηνία γέννησης. (425) 974-6194 και επιτρέψτε σε 7-14 ημέρες να επεξεργαστείτε το αίτημά σας. "

Zabasearch Email και πληροφορίες επικοινωνίας

Προτείνεται ιδιαίτερα να μεταβείτε στη γραπτή διαδρομή απομάκρυνσης επιστολών αντί για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να δώσετε ένα χαρτί, αν θέλετε να κάνετε και τα δύο, εδώ είναι μερικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε με κάποιον στο Zabasearch:

info@zabasearch.com

optout@zabasearch.com

Σύμφωνα με το WhoIs, οι πληροφορίες μητρώου του Zabasearch είναι οι εξής:

Zaba, Inc.

2828 Cochran St.

Σουίτα 397

Simi Valley, Καλιφόρνια 93065

Ηνωμένες Πολιτείες

Zabasearch - Μπορείτε να έχετε επιλογές

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής σε απευθείας σύνδεση - συμπεριλαμβανομένης της απελευθέρωσης των προσωπικών σας στοιχείων, αρχείων και άλλων δεδομένων - εξαρτάται τελικά από τον χρήστη. Για περισσότερους τρόπους να παραμείνετε ιδιωτικοί στον ιστό, δοκιμάστε αυτά τα άρθρα: