Πώς να χρησιμοποιήσετε την Apple Music στην Apple TV

Αφήστε τη μουσική να παίξει

Εάν είστε μεταξύ των 20 εκατομμυρίων ανθρώπων που προσυπογράφουν στην Apple Music και διαθέτουν επίσης μια Apple TV, τότε έχετε στη διάθεσή σας όλη τη μουσική του κόσμου για να εξερευνήσετε, όλα συσκευάζονται μέσα στην τηλεόρασή σας. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να μάθετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Apple Music στην Apple TV σας.

Τι είναι η Apple Music;

Η Apple Music είναι μια συνδρομητική υπηρεσία streaming μουσικής με έναν κατάλογο πάνω από 30 εκατομμύρια κομμάτια. Για μια μηνιαία αμοιβή (η οποία ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα) μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλη αυτή τη μουσική, μαζί με τον δημοφιλή ραδιοφωνικό σταθμό Beats1, συστάσεις μουσικής, επιλεγμένες συλλογές playlist, Διατίθεται σε όλες τις συσκευές Apple, η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη για το Android, την Apple TV και με περιορισμένη υποστήριξη για τα Windows.

Apple Music στην Apple TV 4

Η τελευταία Apple TV της Apple προσφέρει την εφαρμογή Μουσική.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ακούτε όλη τη δική σας μουσική μέσω της iCloud Music Library στην ενότητα Η μουσική μου και επιτρέπει στους συνδρομητές της Apple Music να έχουν πρόσβαση σε όλα τα κομμάτια που διατίθενται μέσω αυτής της υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένων ραδιοφωνικών σταθμών.

Αφού εγγραφείτε στην Apple Music, πρέπει να συνδεθείτε στην Apple TV σας χρησιμοποιώντας το ίδιο αναγνωριστικό της Apple όπως χρησιμοποιείται για τον λογαριασμό Apple Music σας στις Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί. Στη συνέχεια, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία στην Apple TV σας στις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Μουσική , όπου θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη Βιβλιοθήκη μουσικής iCloud για να έχετε πρόσβαση στη δική σας μουσική στο σύστημα.

Αρχική κατανομή

Για να ακούσετε συλλογές μουσικής που έχετε ήδη στη διάθεσή σας και διατηρείτε τις συσκευές Mac και iOS που έχετε στο σπίτι, πρέπει να ορίσετε τη λειτουργία Κοινής χρήσης στο σπίτι.

Σε Mac: Εκκινήστε το iTunes και συνδεθείτε με το αναγνωριστικό της Apple σας, μετά πηγαίνετε στο File> Home Sharing για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Σε μια συσκευή iOS: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Μουσική , βρείτε Κοινή χρήση και συνδεθείτε με το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Στην Apple TV: ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Λογαριασμοί> Αρχική κατανομή . (Στις μεγαλύτερες τηλεοράσεις Apple πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Υπολογιστές) . Ενεργοποιήστε την Αρχική κατανομή και εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple σας.

Τα τμήματα μουσικής στην Apple TV

Η Apple βελτίωσε την πλοήγηση στην Apple Music το 2016. Σήμερα, η υπηρεσία Apple Music χωρίζεται σε έξι βασικά τμήματα:

Μπορείτε να ελέγξετε την Apple Music χρησιμοποιώντας το Siri Remote. Στην Apple TV, η Siri κατανοεί μια σειρά εντολών, όπως:

Υπάρχουν πολλές άλλες εντολές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να διερευνήσετε '44 πράγματα που μπορείτε να πάρετε το Siri να κάνετε με την Apple TV ' για να βρείτε περισσότερα.

Όταν η μουσική αναπαράγεται μέσω της εφαρμογής Μουσική στην Apple TV, θα συνεχίσει να παίζει στο παρασκήνιο κατά την πλοήγηση σε άλλες εφαρμογές και περιεχόμενο, ακόμα και όταν είναι ενεργοποιημένες οι προφύλακτες οθόνης. Η αναπαραγωγή σταματά αυτόματα όταν ξεκινάτε άλλη εφαρμογή στην Apple TV.

Λίστα αναπαραγωγής

Για να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής στην Apple TV απλώς αναπαράγετε ένα κομμάτι που θέλετε να προσθέσετε στη λίστα αναπαραγωγής, κάντε κλικ στην οθόνη Now Playing και πλοηγηθείτε στο τηλεχειριστήριο και κάντε κλικ στον μικρό κύκλο που εμφανίζεται πάνω από την αντίστοιχη εικόνα τραγουδιού για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Περισσότερα. μενού.

Εδώ θα βρείτε μια σειρά από επιλογές, όπως "Προσθήκη σε λίστα αναπαραγωγής". Επιλέξτε αυτό και προσθέστε το κομμάτι σε μια υπάρχουσα λίστα ή δημιουργήστε και ονομάστε ένα νέο. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για κάθε τραγούδι που ελπίζετε να προσθέσετε σε μια λίστα αναπαραγωγής.

Τι μπορείτε να κάνετε με τα κομμάτια

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν παίζετε μουσική. Για να εντοπίσετε αυτές τις εντολές πατήστε την ενότητα 'Now Playing' και μετακινηθείτε για να επιλέξετε το έργο τέχνης για το τρέχον κομμάτι. Εάν χρησιμοποιείτε μια λίστα αναπαραγωγής, θα πρέπει να δείτε προηγούμενα και μελλοντικά κομμάτια που εμφανίζονται στην προβολή καρουσέλ. Μπορείτε να κάνετε παύση των κομματιών ή να μετακινηθείτε στο επόμενο κομμάτι σε αυτήν την προβολή, αλλά οι καλύτερες εντολές είναι λίγο πιο δύσκολο να βρεθούν.

Με το επιλεγμένο κομμάτι μεταβείτε στην κορυφή της οθόνης. Θα πρέπει να δείτε δύο μικρές κουκκίδες. Η κουκίδα στα αριστερά θα κατεβάσει το τρέχον κομμάτι στην τοπική συλλογή σας Apple Music, ενώ η δεξιά κουκίδα (όταν τραβήξετε) παρέχει πολλά επιπλέον εργαλεία:

Πώς να AirPlay Apple Music σε παλαιότερα μοντέλα τηλεόρασης Apple

Αν έχετε παλαιότερο μοντέλο της Apple TV τότε η Apple Music δεν υποστηρίζεται στη συσκευή και δεν θα βρείτε μια εφαρμογή για αυτό. Μπορείτε να προβάλλετε μουσικές συλλογές που είναι αποθηκευμένες σε άλλες συσκευές της Apple γύρω από το σπίτι σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Home Sharing, αλλά εάν θέλετε να ακούσετε κομμάτια της Apple Music, πρέπει να τα μεταδώσετε στην τηλεόραση από άλλη συσκευή της Apple που χρησιμοποιεί το AirPlay. Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Siri Remote για να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής, την οποία πρέπει να διαχειριστείτε απευθείας στη συσκευή από την οποία προβάλλετε περιεχόμενο με ροή.

Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μεταφέρετε περιεχόμενο AirPlay από μια συσκευή iOS:

Σύρετε το δάχτυλό σας από το κάτω μέρος της οθόνης της συσκευής iOS για να ανοίξετε το Κέντρο ελέγχου, εντοπίστε το κουμπί AirPlay στο κάτω δεξί μέρος του Control Center και επιλέξτε AirPlay μουσική από τη συσκευή μέσω της σωστής Apple TV. Οδηγίες για τη ροή μουσικής μέσω AirPlay στην Apple TV από Mac είναι διαθέσιμες εδώ .

Τι σας αρέσει περισσότερο για την Apple Music στην Apple TV;