5 Σημαντικές Συμβουλές Μουσική App για Apple TV

Πάρτε τον έλεγχο της αναπαραγωγής μουσικής με αυτά

Η εφαρμογή Μουσική στην Apple TV σας επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση και να ελέγχετε την Apple Music, την υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής της Apple, αν εγγραφείτε σε αυτή. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε την Apple Music, το Apple TV είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αναπαραγωγή μουσικής - εκτός από το ότι δεν είναι εύκολο να βρείτε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής, εκεί ακριβώς πρέπει να βοηθήσουν αυτές οι συμβουλές.

Ρωτήστε το Σίρι

Πιθανότατα γνωρίζετε ότι μπορείτε να ζητήσετε από τη Siri να παίξει συγκεκριμένα άλμπουμ ή να παίξει, να κάνει παύση ή να προωθήσει γρήγορα την αναπαραγωγή μουσικής, αλλά ίσως έχετε χάσει κάποια από τα πολλά άλλα χρήσιμα πράγματα που μπορεί να κάνει η Siri όταν χρησιμοποιεί την Apple Music στην Apple TV.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Siri Remote για να υπαγορεύσετε όρους αναζήτησης όταν βρίσκεστε στην ενότητα Αναζήτηση, απλά πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί μικροφώνου στο τηλεχειριστήριο.

Οι λιγότερο γνωστοί έλεγχοι αναπαραγωγής μουσικής Siri Remote , Apple Watch ή Remote app περιλαμβάνουν:

Αλλάξτε τη διάθεση

Όταν παίζετε ένα τραγούδι χρησιμοποιώντας τη Μουσική και τερματίζετε την εφαρμογή, η μουσική σας συνεχίζει να παίζει, ώστε να μπορείτε να την ακούσετε ενώ εξερευνάτε το App Store ή να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη εφαρμογή, αλλά πώς αλλάζετε το κομμάτι;

Συνήθως, όταν βρίσκεστε μέσα σε μια εφαρμογή, πρέπει να τερματίσετε την εφαρμογή, να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη, να βρείτε τη νέα εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και στη συνέχεια να δουλέψετε μέσα από αυτήν την εφαρμογή για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό με την Apple Music χρησιμοποιώντας αυτή τη συντόμευση:

Έλεγχος για σας

Η ενότητα για εσάς στην Apple Music προσπαθεί να σας βοηθήσει να βρείτε νέα μουσική συνιστώντας λίστες αναπαραγωγής και άλμπουμ με βάση αυτό που έχετε στη βιβλιοθήκη σας, αυτό που έχετε ακούσει πριν και τα τραγούδια που λέτε ότι σας αρέσουν ή δεν σας αρέσουν περισσότερο. Είναι ωραίο από καιρό, αλλά μερικές φορές συνιστά μουσική που δεν σας ενδιαφέρει. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτή τη μουσική αρκετά εύκολα:

Τι μπορείτε να κάνετε όταν τα κομμάτια παίζουν

Έχετε πολλές επιλογές όταν βρίσκεστε στο παράθυρο Τρέχουσα αναπαραγωγή. Απλά πατήστε και κρατήστε πατημένο το touchpad για μερικά δευτερόλεπτα και θα εμφανιστεί ένα μενού που περιέχει μια σειρά επιλογών:

Πηγαίνει στη λίστα λευκωμάτων για το τρέχον τραγούδι

Βαθμολογεί το τρέχον κομμάτι

Ορίστε το τρέχον κομμάτι για αναπαραγωγή

Δημιουργήστε έναν 'σταθμό' σχετικών κομματιών

Κατεβάστε και κρατήστε το κομμάτι στη συλλογή σας

Μπορείτε να πάρετε κομμάτια και να τα προσθέσετε σε υπάρχουσες λίστες αναπαραγωγής με αυτό

Επιλέξτε ένα διαφορετικό ηχείο για να παίξετε τη μουσική σας μέσω.

Έχετε χρήσιμες συμβουλές για την εφαρμογή Μουσική για την Apple TV; Παρακαλώ ειδοποιήστε με και ενημερώστε με.