Τα καλύτερα παιχνίδια iPad Racing

Αυτοκίνητο οδήγηση Διασκέδαση στο Go

Μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια ιπποδρομιών iPad περιλαμβάνουν ρεαλιστικούς αγώνες που μπορούν να μεταφερθούν στην HDTV σας και ένα παιχνίδι που σας επιτρέπει να εκτοξεύσετε τρύπες στον αντίπαλό σας και να κερδίσετε με επιβίωση όσο και ταχύτητα. Αλλά δεν πρέπει πάντα να εξοπλίζετε το αυτοκίνητό σας με πολυβόλα για να κερδίσετε αυτόν τον αγώνα. Για να μπείτε σε αυτόν τον κατάλογο, πρέπει απλά να είστε διασκεδαστικοί και εθισμένοι.

Real Racing 2

YouTube

Το Real Racing 2 διαθέτει όλες τις ιδιότητες που απαιτούνται για να είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι αγώνων. Έχει γρήγορα αυτοκίνητα, μια ρεαλιστική ατμόσφαιρα και μερικά από τα καλύτερα multiplayer που είναι διαθέσιμα για το iPad. Αλλά όπου το Real Racing 2 παίρνει πραγματικά στο επόμενο επίπεδο είναι στην ικανότητά του να φέρει τους αγωνιστικούς αγώνες στην HDTV σας. Ως ένα από τα πρώτα παιχνίδια που υποστηρίζουν το 1080p από τον προσαρμογέα AV της Apple, το Real Racing 2 κερδίζει πραγματικά το επίθημα "HD".

Μπορείτε επίσης να δείτε το Real Racing 3. Είναι ένας τίτλος ελεύθερος-παιχνίδι, οπότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι δωρεάν, αλλά για εκείνους που δεν τους αρέσουν οι μικροδιαπραγματεύσεις, το Real Racing 2 ίσως εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Άσφαλτος 8: Αερομεταφερόμενος

YouTube

Αν θέλετε ένα όμορφο παιχνίδι αγώνων με εξαιρετικό έλεγχο και πολλά ωραία χαρακτηριστικά, το Asphalt 8: Airborn είναι το παιχνίδι σας. Στην πραγματικότητα, αν δεν ήταν για το μοντέλο ελεύθερης αναπαραγωγής που (όπως πολλοί τίτλοι του Gameloft) είναι λίγο πολύ ενοχλητικό, ίσως είναι το πρώτο παιχνίδι που αναγράφεται. Αλλά ενώ δεν προσπαθώ να βάλω αυτόν τον κατάλογο σε μια σειρά από best-to-worst, που είναι περισσότερο θέμα άποψης όταν βλέπεις τα κορυφαία αγωνιστικά παιχνίδια, είναι ακόμα δύσκολο να βάλεις έναν τίτλο freemium στην κορυφή.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Asphalt 8 προσθέτει ακροβατικά ακροβατικά στην τσάντα σας από κόλπα, δίνοντάς σας την ενίσχυση του νιτροζάτη ως ανταμοιβή. Το παιχνίδι περιέχει οκτώ εποχές αγώνων και έχει διαφορετικούς τρόπους αγώνα για να ανακατευτεί η διασκέδαση. Περισσότερο "

Ανάγκη για γρήγορη άσκηση

YouTube

Η σειρά Need for Speed ​​έχει από καιρό συνδέεται με τα καλύτερα αγωνιστικά παιχνίδια και η Hot Pursuit δεν έχει την τάση αυτή. Και τα αγωνιστικά παιχνίδια και, κατά περιόδους, ένα παιχνίδι στρατηγικής, το Hot Pursuit διαθέτει 20 αυτοκίνητα πραγματικού κόσμου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεφυλλίσετε τους αντιπάλους σας και να αποφύγετε διάφορες παγίδες, όπως EMPs και road blocks. Η λειτουργία πολλαπλών παικτών υποστηρίζει και Wi-Fi και Bluetooth.

Θανάσιμο Ράλλυ

Όταν καθόρισα για πρώτη φορά με το Death Rally, θέλησα μόνο να το εξετάσω γρήγορα. Λίγες ώρες αργότερα, ήξερα ότι ήταν ένα από τα κορυφαία αγωνιστικά παιχνίδια για το iPad. Δεν είναι ότι διαθέτει τα πιο δροσερά αυτοκίνητα ή τους καλύτερους αγώνες - αν και δεν είναι κακοσχηματισμένος σε καμία από αυτές τις κατηγορίες - αλλά μπορείτε να αγωνιστείτε σε ένα δροσερό αυτοκίνητο σε μια δύσκολη διαδρομή, ενώ φυσώντας τον αντίπαλό σας σε κομμάτια χρησιμοποιώντας Gatling Gun μερικά κατευθυνόμενα βλήματα. Σε ένα είδος πολεμικής μάχης που έχει μικρή αντιπροσώπευση στην πλατφόρμα, το ρυμουλκό θανάτου.

VS Racing 2

Αν προτιμάτε τα αγωνιστικά σας παιχνίδια να είναι από την κορυφή προς τα κάτω και όχι από το πρώτο πρόσωπο, αυτός ο αγωνιστής arcade μπορεί να είναι σωστός μέχρι το σοκάκι σας. Το VS Racing έχει όλα τα arcade αγωνιστικά διασκέδαση, συμπεριλαμβανομένων των νιτρο, πετρελαιοκηλίδες, ορυχεία και άλλες τακτοποιημένες ups δύναμη για να σας δώσει ένα πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σας.

Το ένα μεγάλο χαρακτηριστικό που λείπει εδώ είναι μια online λειτουργία για πολλούς παίκτες, αν και το παιχνίδι διαθέτει μια τοπική λειτουργία για πολλούς παίκτες που σας επιτρέπει να παίζετε μέσω Wi-Fi ή Bluetooth . Περισσότερο "

Zombie Highway

Τι παίρνετε όταν συνδυάζετε ένα αγωνιστικό παιχνίδι, μια αποικιοποίηση ζόμπι και έναν ατελείωτο δρομέα ; Μια εθνική οδό ζόμπι. Δεν θα πω ότι το παιχνίδι είναι μοναδικό - έπαιζα Spy Hunter μέχρι το 80s - αλλά είναι σίγουρα διασκεδαστικό.

Καθώς αγωνίζεστε κατά μήκος της εθνικής οδού, τα ζόμπι που επιθυμούν εγκεφαλικά θα φουσκώσουν στο όχημά σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το πιστόλι ή το όπλο σας για να τα εκτοξεύσετε ή απλώς να τα αποξέσετε από την πλευρά σας - πετώντας ένα εμπόδιο. Αλλά το συμβαλλόμενο μέρος σταματά αν καταρρεύσει πραγματικά ένα από αυτά τα εμπόδια, οπότε προσέξτε. Δεν είναι ένα παραδοσιακό παιχνίδι αγώνων με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά αν αγαπάτε αυτοκίνητα, όπλα και ζόμπι, αξίζει να κατεβάσετε. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν έκδοση "Lite". Περισσότερο "

Riptide GP2

Οι αγώνες δεν πρέπει να είναι δεμένοι με τους δρόμους. Το Riptide GP2 σας δίνει τον έλεγχο ενός αναβαθμίσιμου τζετσκι και σας μετατρέπει στο ανοιχτό νερό. Μπορείτε να αγωνιστείτε μέχρι και 9 υδροηλεκτρικούς εκτοξευτήρες, να εκτελέσετε ακροβατικά, να παίξετε μέσα από μια καριέρα και να μεταβείτε στο διαδίκτυο για να αμφισβητήσετε τους φίλους σας.

Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να αγοράσετε το νόμισμα του παιχνιδιού για μια τιμή, αλλά όπως θα περίμενε κανείς από ένα παιχνίδι που δεν είναι δωρεάν, αυτό είναι πιο προαιρετικό από την απαίτηση και οι παίκτες μπορούν να λάβουν αναβαθμίσεις δωρεάν εάν παραμείνουν υπομονετικοί. Περισσότερο "

Ατρόμητος αγώνας

Yee-Haw! Αν η ιδέα σας για αγωνιστικά είναι ολίσθηση στη λάσπη ενώ προσπαθείτε να πάρετε το καλύτερο των αντιπάλων που ονομάζονται Bubba, Otis, Cletus και Floyd, Reckless Racing είναι το είδος του παιχνιδιού σας. Αυτό το παιχνίδι αγώνων από πάνω προς τα κάτω σας επιτρέπει να ανταγωνίζεστε τις ρυθμίσεις Bronze, Silver ή Gold σε τρεις διαφορετικούς τρόπους: Dirty Rally, Hot Lap και Delivery. Το μόνο που λείπει είναι το Boss Hogg.

Διαχωριστής λωρίδων

Δεν χρειάζεται να έχετε τέλεια στιλβωμένα γραφικά ή την υποστήριξη ενός μεγάλου στούντιο παιχνιδιών για να κάνετε ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά παιχνίδια για το iPad, όπως αποδεικνύει ο Lane Splitter. Μπορεί να μην το βλέπετε σε κάθε αγώνα, αλλά ο Lane Splitter έχει μερικά από αυτά της παλιομοδίτικης διασκεδαστικής διασκέδασης arcade που αναμιγνύεται μαζί με ένα εθιστικό παιχνίδι που σας επιτρέπει να οδηγείτε τροχούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα στην εθνική οδό και να συλλέγετε πόντους μπόνους από αυτό. Δεν είναι ακριβώς το καλύτερο παιχνίδι εκπαίδευσης οδηγών για το app sotre, αλλά σίγουρα μια ολόκληρη δέσμη διασκέδασης. Περισσότερο "