Οι καλύτερες εφαρμογές του iPad Utility

Πώς να πάρει περισσότερο από το iPad σας

Υπάρχουν περισσότερα για το iPad απλώς παίζοντας παιχνίδια , παρακολουθώντας ταινίες , γράφοντας email και περιηγώντας στο Facebook. Μπορεί να μην υπάρχει τίποτα τόσο διασκεδαστικό όσο η χρήση του iPad για αυτά τα πράγματα, αλλά υπάρχει σίγουρα μια πιο παραγωγική πλευρά στο iPad. Αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν περισσότερη χρησιμότητα από την απλή παραγωγικότητα, επομένως θα αποθηκεύσουμε τους επεξεργαστές κειμένου και τα υπολογιστικά φύλλα για τη λίστα των εφαρμογών γραφείου μας . Αλλά ενώ είναι υπέροχο ότι μπορούμε να αποκτήσουμε το Microsoft Office για το iPad τώρα, η δυνατότητα σάρωσης εγγράφων και τοποθέτησης κολλητικών σημειώσεων στο iPad μας μπορεί να είναι εξίσου σημαντική.

Dropbox

Getty Images / Harry Sieplinga

Η αποθήκευση Cloud είναι ο ευκολότερος τρόπος για να επεκτείνετε την αποθήκευση στο iPad σας. Αντί να αποθηκεύετε αρχεία, έγγραφα, φωτογραφίες και βίντεο τοπικά στο iPad σας, όπου θα αναλαμβάνουν πολύτιμα ακίνητα, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο Dropbox.

Το καλύτερο μέρος για τη χρήση υπηρεσιών όπως το Dropbox έχει τα διαθέσιμα αρχεία σε όλες τις συσκευές σας, ακόμα και στον φορητό υπολογιστή σας. Επειδή το αρχείο αποθηκεύεται σε απομακρυσμένο διακομιστή, μπορείτε να το πάρετε από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet.

Η αποθήκευση Cloud παρέχει επίσης τιμές ως τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των πιο πολύτιμων εγγράφων σας, όπως οι οικογενειακές σας φωτογραφίες. Ακόμα κι αν iPad παίρνει τρέχει από ένα φορτηγό, οτιδήποτε αποθηκεύετε στο Dropbox θα είναι ασφαλές.

Το Dropbox είναι μία από τις πολλές επιλογές αποθήκευσης του cloud. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google Drive, το Box.net και το Microsoft OneDrive. Περισσότερο "

Skype

Tim Robberts / Ταξί / Getty Images

Είναι δύσκολο να διαφωνήσετε με την τοποθέτηση φθηνών τηλεφωνικών κλήσεων στο iPad σας. Το Skype προσφέρει δωρεάν κλήσεις Skype-to-Skype, ένα pay-as-you-go μοντέλο με κλήσεις φθηνές όπως 2,3 σεντ το λεπτό και ένα μοντέλο συνδρομής φθηνές όπως $ 4,49 το μήνα που επιτρέπει απεριόριστες κλήσεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά. (Οι ακριβείς τιμές μπορεί να αλλάξουν κατά την κρίση του Skype.)

Η εφαρμογή Skype θα θυμάται τις πιο πρόσφατες κλήσεις σας και θα σας επιτρέψει να προσθέσετε ετικέτες στη λίστα επαφών σας, ώστε να είναι εύκολη η αναζήτηση. Η εφαρμογή λειτουργεί μέσω Wi-Fi και 4G και, μαζί με φτηνές κλήσεις, μπορείτε να κάνετε άμεσα μηνύματα και να προσθέσετε emoticons στα μηνύματά σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Skype μέσω του FaceTime ; Ενώ το FaceTime είναι ιδανικό για την πραγματοποίηση κλήσεων σε χρήστες iPhone και iPad, το Skype λειτουργεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα έτσι ώστε ο φίλος που αγαπά το Android να μην πρέπει να μείνει έξω. Περισσότερο "

Φλας Browser Flash

Το Flashon Player σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια Flash στο διαδίκτυο.

Ένα από τα μεγαλύτερα αντιληπτά μειονεκτήματα του iPad είναι η αδυναμία αναπαραγωγής του Flash. Ο Steve Jobs έγραψε φημισμένα μια λευκή ετικέτα εξηγώντας την απόφαση να μην υποστηρίξει το Adobe Flash στο iPad ή το iPhone. Μεταξύ των αιτιών ήταν η τροφοδοσία της μπαταρίας και η σάρωση του Flash με τη συσκευή.

Αλλά τι γίνεται αν χρειάζεστε πραγματικά Flash υποστήριξη; Είτε θέλετε να φορτώσετε έναν ιστότοπο που εκτελεί Flash είτε θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι που βασίζεται στο Flash στον ιστό, δεν θα μπορείτε να το κάνετε στο πρόγραμμα περιήγησης Safari του iPad. Αλλά μπορείτε να τρέξετε το Flash χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Photon.

Ο φυλλομετρητής Photon φορτώνει τον ιστότοπο εξ αποστάσεως και στη συνέχεια το μεταφέρει στο iPad σας με τρόπο που κατανοεί το iPad. Αυτό επιτρέπει στον απομακρυσμένο διακομιστή να ερμηνεύει το Flash και ουσιαστικά να το μεταφράζει στο iPad σας. Και δεν λειτουργεί μόνο με βίντεο, μπορείτε επίσης να παίξετε παιχνίδια χρησιμοποιώντας το. Περισσότερο "

Scanner Pro

Είτε χρειάζεστε έναν σαρωτή σε τακτική βάση είτε σε σπάνιες περιπτώσεις, το Scanner Pro είναι μια μεγάλη συμφωνία. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορούν να ανιχνεύσουν έγγραφα και οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν τη βαριά ανύψωση για εσάς, κάνοντας αυτόματα την αποκοπή της φωτογραφίας όταν το έγγραφο εστιάσει και αποκόψει την περιοχή που δεν έχει τεκμηριωθεί. Το Scanner Pro είναι το καλύτερο της δέσμης, χρησιμοποιώντας υπηρεσίες αποθήκευσης cloud όπως το Dropbox για την αποθήκευση των σαρωμένων εγγράφων σας, τη μετατροπή σαρωμένων εγγράφων σε κείμενο και την παροχή δυνατότητας υπογραφής και σάρωσης στο iPad σας. Περισσότερο "

Adblock Plus

Γνωρίζατε ότι το iPad μπορεί τώρα να εμποδίσει ανεπιθύμητες διαφημίσεις σε ιστοσελίδες; Αυτό μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει για να επιταχύνει το πρόγραμμα περιήγησης Safari. Όταν η σελίδα παρακάμπτει τη φόρτωση όλων των επιπλέον διαφημίσεων, αναδύεται γρήγορα. Το Adblock Plus είναι ένας από τους καλύτερους μηχανισμούς αποκλεισμού διαφημίσεων που είναι διαθέσιμοι για το iPad. Και το καλύτερο από όλα, είναι ένα από τα λίγα ελεύθερα.

Θα χρειαστεί να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του iPad για να εγκαταστήσετε το λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων , αλλά είναι μια εύκολη λύση. Περισσότερο "

Πληκτρολόγιο Swype

Έχω φίλους που αρνήθηκαν να πάρουν ένα iPhone για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα επειδή ήθελαν πρόσβαση στο πληκτρολόγιο Swype. Εάν δεν έχετε ακούσει για το Swype, είναι ένα πληκτρολόγιο οθόνης που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε το σχήμα της λέξης αντί να πατήσετε κάθε γράμμα. Και ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται περίπλοκο, είναι καταπληκτικό πόσο εύκολο είναι να το πληκτρολογήσετε σε μια οθόνη αφής. Απλώς αγγίξτε το πρώτο γράμμα της λέξης και σύρετε το δάχτυλό σας από γράμμα σε γράμμα χωρίς να το σηκώσετε.

Παρόμοια με τον αποκλεισμό διαφημίσεων, θα πρέπει να ρυθμίσετε το πληκτρολόγιο στις ρυθμίσεις . Αφού το κατεβάσετε και ρυθμίσετε, μπορείτε εύκολα να μεταβείτε ανάμεσα στο κανονικό πληκτρολόγιο οθόνης, στο πληκτρολόγιο συναίσθημα και στα πληκτρολόγια τρίτων όπως το Swype.

Kalkulilo Scientific Calculator

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές αριθμομηχανών στο κατάστημα εφαρμογών. Σε μια κλίμακα από 1 έως 10, αυτή φτάνει στο 11. Θα κάνει όχι μόνο τον τυποποιημένο πολλαπλασιασμό, τον διαχωρισμό, την προσθήκη και την αφαίρεση, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για επιστημονικές λειτουργίες, στατιστικές λειτουργίες όπως διακύμανση και τυποποιημένη αξιολόγηση, λειτουργίες προγραμματισμού όπως ο υπολογισμός λογικών χειριστών. Πραγματικά μια αριθμομηχανή κατάλληλη για Nigel Tufnel. Περισσότερο "

Ρολόι Pro HD

Σχετικά με τη μόνη χρονομέτρηση, αυτό το ρολόι δεν θα κάνει είναι να παρακολουθείτε το χρόνο υποβρύχια. Το ρολόι Pro δεν έχει μόνο μια τυπική ρύθμιση αναλογικού και ψηφιακού ρολογιού, αλλά θα σας αφήσει χρόνο για ένα γρήγορο υπνάκο ή πόσο χρόνο θα πρέπει να είναι το ρύζι στη σόμπα. Έχει επίσης ένα χρονόμετρο, ένα ρολόι σκακιού και τη δυνατότητα να μάθετε πότε θα έρθει η ανατολή και το ηλιοβασίλεμα για τη συγκεκριμένη θέση σας. Έχει ακόμη και ένα μετρονόμο, οπότε αν είστε μουσικός, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε το ρυθμό. Περισσότερο "

Κολλώδης

Αν αγαπάτε κολλώδη σημειώσεις όσο αγαπώ κολλώδη σημειώματα, το Sticky είναι ένα must-have download. Το Sticky δεν είναι η πιο φανταστική εφαρμογή στο κατάστημα εφαρμογών. Από ορισμένες απόψεις, είναι στην πραγματικότητα μάλλον απλό. Γι 'αυτό είναι υπέροχο. Δεν χρειαζόμαστε πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες για να ακολουθήσουμε την κολλώδη σημείωσή μας. Αυτό είναι ολόκληρο το σημείο της κολλώδους σημείωσης!

Το Sticky σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια γρήγορη σημείωση από το κείμενο, να κολλήσετε μια φωτογραφία στο ψηφιακό σημειωματάριό σας ή ακόμα και να καρφώσετε μια ιστοσελίδα. Αυτό το καθιστά μια καλή λύση όλου του κόσμου χωρίς να ξεπεράσει την κορυφή. Το καλύτερο από όλα, επειδή σας βομβαρδίζει με καμπάνες και σφυρίχτρες, είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Περισσότερο "

Οθόνη αέρα

Έχετε θελήσει ποτέ να προσθέσετε μια δεύτερη οθόνη στο iMac ή στο MacBook σας, αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε πάνω από $ 200; Τώρα μπορείτε να πάρετε ένα για μόλις $ 15. Το AirDisplay λειτουργεί ως δεύτερη οθόνη για το Mac σας, επιτρέποντάς σας να επεκτείνετε την επιφάνεια εργασίας στην οθόνη του iPad σας.

Αλλά το δροσερό μέρος είναι ότι το iPad δεν χάνει τους ελέγχους αφής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χειριστήρια της οθόνης αφής για να χειριστείτε τις εφαρμογές που εκτελούνται σε εσάς Mac, όπως η διάτρηση των αριθμών για μια αριθμομηχανή ή ένα σχέδιο μέσα σε μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών.

Το AirDisplay ενδέχεται να μην είναι η καλύτερη λύση για να παίξετε ένα παιχνίδι ή να παρακολουθήσετε ένα βίντεο, αλλά οι περισσότερες κανονικές εφαρμογές θα δουλέψουν υπέροχα με αυτό. Περισσότερο "

Χάρτης Wi-Fi

Ένα άλλο μεγάλο βοηθητικό πρόγραμμα, ο Χάρτης Wi-Fi θα βρείτε τα πλησιέστερα hotspots Wi-Fi στην τοποθεσία σας. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική χρησιμότητα για διακοπές ή ταξίδια εργασίας, επιτρέποντάς σας να σαρώσετε κοντά στο ξενοδοχείο σας για να βρούμε ένα καφέ ή Internet cafe όπου μπορείτε να σταθμεύσετε για λίγο και να πάτε για μια ωραία βόλτα στην πληροφορική super αυτοκινητόδρομο. Ο Χάρτης Wi-Fi παρακολουθεί επίσης κωδικούς πρόσβασης, επομένως δεν χρειάζεται να ελέγχετε με το κατάστημα για να λάβετε τον κωδικό πρόσβασης όταν χρειάζεστε μια γρήγορη σύνδεση. Περισσότερο "

PrintCentral

Αν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το iPad σας για δουλειά, πιθανότατα θέλετε τη δυνατότητα εκτύπωσης από αυτό. Οι περισσότεροι νεότεροι εκτυπωτές υποστηρίζουν την AirPrint, αλλά εάν διαθέτετε ασύρματο εκτυπωτή που δεν υποστηρίζει AirPrint, η PrintCentral μπορεί να σας εξοικονομήσει το κόστος ενός νέου εκτυπωτή με δυνατότητα AirPrint .

Το PrintCentral μπορεί επίσης να εκτυπώνει σε ενσύρματοι εκτυπωτές και μη συμβατούς ασύρματους εκτυπωτές, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας ή το Mac ως μέσο μετακίνησης. Μπορεί επίσης να μετατρέπει αρχεία όπως υπολογιστικά φύλλα και ιστοσελίδες σε μορφή PDF για ευκολότερη εκτύπωση και εκτύπωση από την αποθήκευση σύννεφο. Περισσότερο "