Οι 7 καλύτεροι εκτυπωτές AirPrint που αγοράζουν το 2018

Η ασύρματη εκτύπωση από τη συσκευή σας iOS με ένα τσίμπημα είναι ένα cinch

Ενώ η κοινωνία μας κάνει τη μετάβαση σε όλο και περισσότερα ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες, δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο σημείο να είμαστε αληθινά χωρίς χαρτί. Είτε χρησιμοποιείτε έναν εκτυπωτή δύο φορές το χρόνο είτε είστε σε επιχειρηματικό περιβάλλον βαρέως τύπου, ενσωματώνοντας έναν έτοιμο εκτυπωτή AirPrint προσθέτει ένα εντελώς νέο επίπεδο άνεσης. Πηγαίνουν τις ημέρες των καλωδίων και των βυσμάτων. Το AirPrint επιτρέπει στους χρήστες της Apple, είτε στη συσκευή τους Mac ή iOS (iPad, iPhone κ.λπ.), να εκτυπώνουν χωρίς άμεση σύνδεση με οποιονδήποτε εκτυπωτή στο ίδιο Wi-Fi. Εάν είστε έτοιμοι να ρίξετε τα καλώδια, εδώ είναι η ψήφος μας για μερικούς από τους καλύτερους εκτυπωτές AirPrint που είναι διαθέσιμοι σήμερα.

Με την ευκρινή εμφάνιση και τη δυνατότητα εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής, το HP OfficeJet 250 είναι ένας εξαιρετικός φορητός εκτυπωτής all-in-one με ενσωματωμένο AirPrint. Με μέτρηση 14,3 x 7,32 x 2,7 ίντσες και βάρος μόλις 6,5 κιλά, το OfficeJet 250 είναι τόσο φορητό όσο είναι ικανό. Ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 10 σελίδων και μέχρι 50 φύλλα συνολικής χωρητικότητας χαρτιού επιτρέπουν στον εκτυπωτή αυτό να ωθήσει μέχρι και 10 μαύρες σελίδες ανά λεπτό (ppm) και έως και επτά σελίδες ανά λεπτό χρώματος.

Αυτός ο αριθμός μειώνεται ελαφρώς σε εννέα σελ / λεπτό μαύρο και σε έξι σελ / λεπτό χρώμα στην μπαταρία, αλλά το OfficeJet 250 διαθέτει μια εξωτερική μπαταρία που είναι κατάλληλη για έως και 90 λεπτά εκτύπωσης. Η έγχρωμη οθόνη αφής 2,65 ιντσών επιτρέπει την γρήγορη επιλογή μενού, αλλά μπορείτε να αλλάξετε όλες τις ρυθμίσεις από την εφαρμογή HP ePrint με δυνατότητα λήψης, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο στο Android όσο και στο iOS. Η συμπερίληψη του AirPrint καθιστά την ασύρματη εκτύπωση εξαιρετικά εύκολη για τους ιδιοκτήτες υλικού της Apple, αλλά οι ιδιοκτήτες Android δεν μένουν στο κρύο με Wi-Fi Direct επιτρέποντας επίσης την κινητή εκτύπωση.

Ένας από τους εκτυπωτές της Amazon με τις καλύτερες πωλήσεις, ο Brother HL-L2340DW είναι μια άλλη δυνατότητα με δυνατότητα AirPrint. Ένας εκτυπωτής λέιζερ κατηγορίας 1, ο Brother μπορεί να εκτυπώσει σελίδες υψηλής ποιότητας με ταχύτητες έως και 27 σελ / λεπτό, με δίσκο χωρητικότητας 250 φύλλων, ρυθμιζόμενος για επιστολές ή νομικές εργασίες. Σχεδιασμένο με το μικρό γραφείο στο μυαλό, ο εκτυπωτής 14 x 14,2 x 7,2 ιντσών προσφέρει ένα μικρό αποτύπωμα και, με βάρος μόλις 15 κιλά, παραμένει εξαιρετικά φορητό.

Πέρα από το χαρτί, ο αδελφός μπορεί επίσης να χειρίζεται φακέλους, ετικέτες και εκτυπώσεις υφασμάτων χωρίς να αναβοσβήνει ένα μάτι. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα για την ιδιοκτησία του L2340DW είναι το κόστος ιδιοκτησίας, χάρη στο μειωμένο κόστος ανά σελίδα και τη λειτουργία εξοικονόμησης τόνερ (μειώνει τη χρήση γραφίτη όταν εκτυπώνετε λιγότερα κρίσιμα επιχειρηματικά έγγραφα για να τεντώσετε τη διάρκεια ζωής της τροφοδοσίας μελάνης που ήδη διαθέτετε). Η οθόνη LCD μιας γραμμής προσφέρει γρήγορη και εύκολη πλοήγηση και επιλογή μενού, καθώς και απλοποίηση της ασύρματης ρύθμισης, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε το AirPrint γρήγορα και εύκολα.

Το Pixma iX6820 της Canon είναι επαγγελματικός εκτυπωτής inkjet που είναι ιδανικός τόσο για το σπίτι όσο και για το γραφείο. Είναι έτοιμο να χειριστεί τα πάντα από αλληλογραφία 4 x 6 ιντσών, υπολογιστικά φύλλα 11 x 17 ιντσών ή μεγαλύτερα διαγράμματα παρουσίασης 13 x 19 ιντσών. Το Pixma προσφέρει εξαιρετικές λεπτομέρειες εκτύπωσης με μέγιστη έγχρωμη ανάλυση 9600 x 2100 dpi. Μετρώντας 23 x 12,3 x 6,3 ίντσες και ζυγίζοντας 17,9 λίβρες, το Pixma είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει σχεδόν οπουδήποτε, αλλά όχι αρκετά μικρό για να ταιριάζει σε ένα σακίδιο για εκτυπώσεις εν κινήσει. Με δυνατότητα εκτύπωσης μέχρι 14,5 σελίδες ανά λεπτό και 10,4 έγχρωμες σελίδες ανά λεπτό, το Pixma μπορεί να αντιμετωπίσει μια φωτογραφία 4 x 6 ιντσών χωρίς περιθώρια μέσα σε 36 δευτερόλεπτα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Για την εκτύπωση φωτογραφιών, το iX6820 συνδυάζει την τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης FINE και γνήσιο φωτογραφικό χαρτί Canon για φωτογραφίες χωρίς περιθώρια που μπορούν να διαρκέσουν μέχρι και 300 χρόνια όταν αποθηκεύονται σωστά. Επιπλέον, το Pixma προσφέρει μια ήσυχη λειτουργία για σχεδόν μηδενικό θόρυβο κατά την εκτύπωση μικρών ποσοτήτων χαρτιού. Όταν πρόκειται για ασύρματη εκτύπωση, το AirPrint είναι έτοιμο από την πρώτη μέρα και το Pixma λειτουργεί τέλεια με υπολογιστές Mac χωρίς πρόσθετα προγράμματα οδήγησης.

Έτοιμο για εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή, το HP DeskJet 2655 είναι ιδανική επιλογή για τους ιδιοκτήτες εκτυπωτών που θέλουν να εκτυπώσουν ασύρματα μέσω της AirPrint. Με επιλογές μπόνους, όπως στιγμιαία επαναπλήρωση μελάνης (για την απουσία ποτέ μελάνης), το DeskJet 2655 είναι μία από τις πιο προσιτές επιλογές ασύρματης εκτύπωσης της HP. Και μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι και 50 τοις εκατό για τα ανταλλακτικά μελάνης μέσω της προαιρετικής συνδρομής που παραδίδεται απευθείας στην πόρτα σας.

Με τη μέτρηση 16,74 x 11,97 x 5,87 ίντσες και ζυγίζοντας μόνο επτά κιλά, το 2655 είναι έτοιμο να χειριστεί μια μέγιστη χωρητικότητα 25 φύλλων, 7,5 μαύρα τυπωμένα ppm και έως 5,5 έγχρωμες σελίδες ανά εκατομμύριο. Υποστηρίζει έγγραφα μεγέθους γραμματοσειράς και νομικού εγγράφου, καθώς και φωτογραφίες 4 x 6, 5 x 7, 8 x 10 ιντσών και αριθμούς 10 φακέλων. Η εγκατάσταση χωρίς προβλήματα λειτουργεί εξαιρετικά με τους υπολογιστές Mac, ενώ η εφαρμογή απομακρυσμένης εκτύπωσης της HP επιτρέπει σε μη-iOS συσκευές να εκτυπώσουν ασύρματα εκτός από το AirPrint.

Ο αποκλειστικός εκτυπωτής φωτογραφιών της Canon, ο Selphy CP1200 είναι ιδανικός για τους λάτρεις των φωτογραφιών και των επαγγελματιών φωτογράφων. Δύναται να χειρίζεται τα πάντα, από εκτυπώσεις μεγέθους κάρτας (2.1 x 3.4 ίντσες) έως καρτ ποστάλ (3.9 x 5.8 ίντσες), μέγεθος L (3.5 x 4.7 ίντσες) και τετράγωνες ετικέτες (2 x 2 ίντσες), το CP1200 είναι πολύ ευπροσάρμοστο, ενεργοποιημένη μηχανή. Με τη μέτρηση των 7,1 x 5,4 x 2,5 ίντσες και με βάρος μόλις 1,9 κιλά, το CP1200 βγαίνει από το κιβώτιο με κιτ μελάνης και χαρτιού που μπορούν να χειριστούν 18, 36 ή ακόμα και 54 φωτογραφίες ανάλογα με το μέγεθος των εκτυπώσεων. Η εκτύπωση των αναμνηστικών μνημών του Facebook και Instagram απευθείας από το τηλέφωνό σας είναι μια γρήγορη εφαρμογή με την αποκλειστική εφαρμογή Selphy της Canon, η οποία ζευγάρι ωραία με την AirPrint για μια λύση εκτύπωσης φωτογραφιών. Το μικρό του μέγεθος δεν είναι λάθος και το προαιρετικό πακέτο μπαταριών είναι κατάλληλο για έως και 54 εκτυπώσεις με μία μόνο φόρτιση, καθιστώντας αυτό ένα πραγματικά φορητό εκτυπωτή (δεν θα έχετε πρόβλημα να το τοποθετήσετε σε σακίδιο, τσάντα ή βαλίτσα κατά τη διάρκεια της νύχτας).

Προσφέροντας ασύρματη και ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω της AirPrint, ο Brother HL-L8360CDW είναι έγχρωμος εκτυπωτής λέιζερ που προσφέρει ταχύτητες εκτύπωσης έως και 33 σελ / λεπτό. Ιδανικό για μικρά γραφεία και επιχειρήσεις, ο αδελφός έχει μέγεθος 17,4 x 19,1 x 12,3 ίντσες και ζυγίζει 48,1 λίβρες, επομένως είναι λιγότερο φορητό (αλλά ακόμα εξαιρετικά λειτουργικό). Η λειτουργία κλειδώματος ασφαλείας επιτρέπει στους διαχειριστές να ρυθμίζουν και να περιορίζουν την πρόσβαση σε λειτουργίες εκτυπωτή για έως και 200 ​​χρήστες, γεγονός που προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια και ειρήνη για ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Πρόσθετες λειτουργίες, όπως ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης καρτών NFC για την απελευθέρωση εργασιών εκτύπωσης με κάρτα ή σήμα που είναι συμβατές με NFC, προσθέτουν ένα ακόμα επίπεδο ασφάλειας για τον έλεγχο της πρόσβασης στον εκτυπωτή και τη μείωση του κόστους των χαμένων εκτυπώσεων.

Η εκτύπωση χαμηλού κόστους είναι βασική για το HL-L8360CDW. Οι κανονικές κασέτες γραφίτη μαύρου γραφίτη αποδίδουν 3.000 σελίδες, ενώ τα τρία τυπικά δοχεία έγχρωμης εκτύπωσης παρέχουν έως και 1.800 σελίδες. Η χωρητικότητα 250 φύλλων και ο δίσκος πολλαπλών χρήσεων χωρητικότητας 50 φύλλων μπορούν να επεκταθούν προσθέτοντας άλλους δίσκους, οπότε η συνολική χωρητικότητα μπορεί να είναι συνολικά 1.300 φύλλα χαρτιού.

Με τη μέτρηση μόλις 7,3 x 12,7 x 2,5 ίντσες και με βάρος 4,3 κιλών, η Canon PIXMA iP110 είναι ένας εξαιρετικός εκτυπωτής με δυνατότητα εκτύπωσης AirPrint για εκτυπώσεις εν κινήσει. Με μια διαθέσιμη προαιρετική μπαταρία για πραγματική φορητότητα, το iP110 προσφέρει εξαιρετική άνεση και εκπληκτική ποιότητα εικόνας χωρίς το πρόσθετο μέγεθος ή το βάρος. Η μέγιστη έγχρωμη ανάλυση 9600 x 2400 προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα εκτύπωσης τόσο για φωτογραφίες όσο και για έγγραφα μέχρι 8,5 x 11 ίντσες.

Το iP110 μπορεί να χειριστεί μια εκτύπωση φωτογραφιών 4 x 6 ιντσών χωρίς περιθώρια σε μόλις 53 δευτερόλεπτα, η οποία παραμένει η ίδια για την πορεία ακόμη και χρόνια μετά την απελευθέρωσή της στον κόσμο. Η ταχύτητα ασπρόμαυρης εκτύπωσης των εννέα σελίδων ανά λεπτό συνδυάζεται με έναν εύκολο τροφοδότη εγγράφων για εκτύπωση ανοιχτής ακρόασης ακόμη και όταν μεταβαίνετε. Παρόλο που μπορεί να κυκλοφόρησε λίγα χρόνια πίσω, το iP110 είναι κάτι περισσότερο από το δικό του μοντέλο έναντι των σημερινών μοντέλων, προσφέροντας ένα δεύτερο σε καμία περίπτωση συνδυασμό φορητότητας και ποιότητας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .