Αντιμετώπιση προβλημάτων αλληλογραφίας Mac με αυτούς τους οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων

Χρησιμοποιήστε τα δικά σας ενσωματωμένα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων του Mail

Αντιμετώπιση προβλημάτων Η Apple Mail μπορεί αρχικά να φαίνεται σαν μια δύσκολη διαδικασία, αλλά η Apple παρέχει μερικά ενσωματωμένα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την εφαρμογή Mail σας να λειτουργήσει γρήγορα.

Ενώ τα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων μπορούν να φροντίζουν πολλά από τα προβλήματα αλληλογραφίας που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε, υπάρχουν και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με την αλληλογραφία, τα οποία τα ενσωματωμένα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων δεν θα μπορέσουν να διαγνώσουν. Γι 'αυτό, όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Apple Mail, πρέπει να ελέγξετε τους οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων της Apple Mail, οι οποίοι καλύπτουν τόσο τα προβλήματα που είναι εύκολο να διορθώσουν όσο και αυτά που ίσως χρειαστούν λίγο περισσότερη προσπάθεια.

01 από 07

Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων της Apple Mail

Φωτογραφία υπολογιστή: iStock

Το Apple Mail είναι πολύ εύκολο στη δημιουργία και τη χρήση. Η Apple παρέχει βολικούς οδηγούς που σας οδηγούν στη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμών. Η Apple παρέχει επίσης μερικούς οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν όταν κάτι δεν λειτουργεί.

Οι τρεις κύριοι βοηθοί για τη διάγνωση προβλημάτων είναι το παράθυρο δραστηριότητας, ο σύνδεσμος γιατρών και τα αρχεία καταγραφής αλληλογραφίας. Η εκμάθηση του τρόπου χρήσης καθενός από αυτά τα βοηθήματα αντιμετώπισης προβλημάτων μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε γρήγορα προβλήματα αλληλογραφίας. Περισσότερο "

02 του 07

Αντιμετώπιση προβλημάτων με το Apple Mail και ένα κουμπί Dimmed Send

Μόλις απέρριψε μια απάντηση σε ένα σημαντικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Όταν πατήσετε το κουμπί "Αποστολή", θα διαπιστώσετε ότι είναι αχνό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας. Το ταχυδρομείο ήταν καλό χθες? τι πήγε στραβά?

Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει τα προβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν την έλλειψη του κουμπιού αποστολής μηνύματος και, στη συνέχεια, να σας βοηθήσουν να διορθώσετε τα προβλήματα, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στην αποστολή αυτού του σημαντικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ... Περισσότερα »

03 του 07

Μεταφέρετε το Apple Mail σας σε νέο Mac

Η εγκατάσταση του Mail εκ νέου από την αρχή είναι χάσιμο χρόνου. Αντ 'αυτού, μεταφέρετε την αλληλογραφία σας από έναν προηγούμενο υπολογιστή Mac. alexsi / Getty Images

Η μεταφορά του μηνύματος Apple Mail σε άλλον υπολογιστή Mac ενδέχεται να μην φαίνεται σαν ένα πρόβλημα που σχετίζεται με την αντιμετώπιση προβλημάτων, αλλά η διαδικασία περιλαμβάνει βήματα για την επιδιόρθωση του κλειδιού του Mac, το οποίο μπορεί να διορθώσει ξεχασμένους κωδικούς πρόσβασης. Περιλαμβάνει επίσης τα βήματα για την αποκατάσταση ενός γραμματοκιβωτίου της Apple Mail, το οποίο μπορεί να διορθώσει προβλήματα με εσφαλμένες μετρήσεις μηνυμάτων ή μηνύματα που δεν θα εμφανιστούν.

Και είναι ένας πολύ καλός οδηγός για την πραγματική μετακίνηση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, εάν πρέπει ποτέ να το κάνετε αυτό. Περισσότερο "

04 του 07

Τι πρέπει να κάνετε όταν το μήνυμα αποτυγχάνει να συμπληρώσει αυτόματα τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ήρωες εικόνες / Getty εικόνες

Παρατηρήσατε ότι η εφαρμογή Mail της Mac σας σταμάτησε να συμπληρώνει αυτόματα μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν την εισάγετε σε οποιοδήποτε από τα πεδία της κεφαλίδας αλληλογραφίας (To, CC, BCC); Ίσως έχετε παρατηρήσει επίσης ότι το Mail δεν είναι πλέον σε θέση να προσθέσει συμβάντα και προσκλήσεις στο πρόγραμμα του ημερολογίου σας.

Φαίνεται ότι αυτό μπορεί να είναι ένα σφάλμα στο πώς το Mail μεταφέρει ένα ψευδώνυμο σε μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud ή υπηρεσία συγχρονισμού. Αν και το Mail θα λειτουργήσει καλά με το iCloud και τις υπηρεσίες του, αν έχετε αποφασίσει να χρησιμοποιήσετε το Google, το Dropbox ή άλλες υπηρεσίες που βασίζονται σε σύννεφο, τότε μπορεί να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα.

Αν χρησιμοποιείτε το OS X Mountain Lion ή αργότερα, ίσως έχουμε την λύση που ψάχνετε εδώ ... Περισσότερα »

05 του 07

Πώς να φιλτράρετε το spam με το Apple Mail για να διατηρήσετε το ανεπιθύμητο mail στο Bay

Creativ Studio Heinemann | Getty Images

Το ανεπιθύμητο μήνυμα φαίνεται να πλήττει περίπου κάθε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχω δημιουργήσει ποτέ. Φαίνεται ότι μέσα σε μια μέρα που θα χρησιμοποιηθεί ένας νέος λογαριασμός αλληλογραφίας, οι spammers θα βρουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα το προσθέσουν ευχαρίστως στη λίστα αλληλογραφίας τους.

Φυσικά, μόλις βρεθείτε στη λίστα αλληλογραφίας ενός spammer, σύντομα βρίσκεστε σε όλους τους άλλους. Γι 'αυτό μου αρέσει το ενσωματωμένο σύστημα του Mail για την αντιμετώπιση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Mail λειτουργούν πολύ καλά από το κουτί, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε πολύ καλύτερη αναγνώριση ανεπιθύμητων μηνυμάτων με λίγες τροποποιήσεις στις ρυθμίσεις και λίγο ενθάρρυνση λέγοντας στο σύστημα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ποια μηνύματα αναγνωρίζονται σωστά ως ανεπιθύμητα και ποια δεν είναι.

Η δαπάνη λίγο χρόνο με το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μπορεί πραγματικά να κάνει χρησιμοποιώντας το Mail μια καλύτερη εμπειρία ... Περισσότερα »

06 του 07

Λήψη αλληλογραφίας iCloud που εργάζεται στον Mac σας

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Το iCloud προσφέρει μια ωραία επιλογή υπηρεσιών που βασίζονται σε σύννεφο για τις συσκευές Mac και iOS. Περιλαμβάνουν το συγχρονισμό των σελιδοδεικτών του προγράμματος περιήγησης, το συγχρονισμό των διαπιστευτηρίων σύνδεσης και το σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζεται στο iCloud.

Ένα από τα ωραία χαρακτηριστικά του iCloud Mail είναι ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τη διεπαφή που βασίζεται στον ιστό στο σύστημα αλληλογραφίας. Αντ 'αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή αλληλογραφίας του Mac σας και να στείλετε και να λάβετε το iCloud mail ακριβώς όπως οποιοσδήποτε άλλος λογαριασμός email που μπορεί να έχετε.

Ακόμη καλύτερα, η εγκατάσταση είναι εύκολη. Το Mail ήδη γνωρίζει τις περισσότερες από τις ρυθμίσεις που χρειάζεται ένας λογαριασμός αλληλογραφίας iCloud, επομένως δεν θα χρειαστεί να αναζητήσετε ονόματα ασαφών διακομιστών για να ανοίξετε το iCloud mail ... Περισσότερα »

07 του 07

Πώς να ρυθμίσετε τους κανόνες της Apple Mail

Ολοκληρώθηκε ο Κανονισμός Τραπεζικής Κατάθεσης. Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Το Apple Mail είναι δημοφιλές και εύκολο στη δημιουργία και τη χρήση, αλλά ένα μέρος που φαίνεται να προκαλεί πρόβλημα δημιουργεί και χρησιμοποιεί κανόνες Apple Mail για να αυτοματοποιήσει την εφαρμογή Mail.

Με σωστά ρυθμισμένους κανόνες Mail, μπορείτε να έχετε το Mail να ταξινομεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, θέτοντας σημαντικά μηνύματα σε ένα γραμματοκιβώτιο που πρέπει να απαντήσει. Ομοίως, τα μηνύματα από φίλους μπορούν να ομαδοποιηθούν και τα μηνύματα από τους ενοχλητικούς πωλητές που πρέπει να διατηρήσετε σε επαφή, αλλά των οποίων οι πωλήσεις που προτιμάτε να ασχοληθείτε καλύτερα με το χρονοδιάγραμμά σας και όχι τις δικές τους, μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα " γύρω σε κάποια μέρα "γραμματοκιβώτιο.

Η σωστή λειτουργία των κανόνων της Apple Mail μπορεί να βοηθήσει πραγματικά τη χρήση του Apple Mail. Η ύπαρξη κανόνων αλληλογραφίας που δεν λειτουργούν σωστά μπορεί να προκαλέσει όλα τα είδη παράξενης συμπεριφοράς της Apple Mail που είναι συχνά εσφαλμένα, καθώς η αλληλογραφία δεν λειτουργεί ... Περισσότερα »