Κινητό εκτυπωτή HP Officejet 200

Ένας νέος πολεμιστής, ο Κινητός εκτυπωτής HP Officejet 200 Mobile εκτυπώνεται οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Κατώτατη γραμμή: Σχεδιασμένη για τον πολεμικό πολεμιστή, αυτός ο μικρός εκτυπωτής έχει να κάνει με την ευκολία και την παραγωγικότητα και προσφέρει αξιοπρεπείς εκτυπώσεις όπου κι αν πάτε, αλλά το κινητό τηλέφωνο Officejet 200, όπως και ο προκάτοχός του, είναι λίγο υψηλό. σελίδα θα μπορούσε σίγουρα να είναι χαμηλότερη.

Υπάρχουν μικροί συμπαγείς εκτυπωτές, όπως ο εκτυπωτής Small-in-One Expression XP-430 της Epson , και στη συνέχεια υπάρχουν κινητοί εκτυπωτές, όπως ο κινητός εκτυπωτής HP Officejet 100 Mobile Printer που εξετάστηκε από τον Μάιο του 2011. Εδώ είμαστε λίγες μέρες μετά από πέντε χρόνια αργότερα και η HP κυκλοφόρησε μια αντικατάσταση - τον κινητό εκτυπωτή Officejet 200 Mobile Printer.

Σε αυτή την τιμή, το Officejet 200 Mobile, όπως και το κινητό τηλέφωνο Officejet 100 πριν από αυτό, δεν είναι για όλους, αλλά αν έχετε μια εφαρμογή για αυτό, είναι ένα καλά κατασκευασμένο και καλά συμπεριφερόμενο μικρό φορητό inkjet. Εάν χρειάζεστε πρόσθετες λειτουργίες, όπως έναν φορητό πολυλειτουργικό εκτυπωτή (MFP) για τη σάρωση και την αντιγραφή, η HP προσφέρει επίσης το Officejet 250 Mobile All-in-One. Θα το κοιτάξετε, επίσης, πριν από πολύ καιρό.

Το Officejet 250 είναι, βεβαίως, μια αναβάθμιση στο Officejet 150 Mobile All-in-One εκτυπωτή που εξετάστηκε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο πριν. Ενώ όλα τα κινητά μηχανήματα που αναφέρθηκαν σε όλη αυτή την ανασκόπηση είναι αξιοσημείωτη μηχανική μικρογράφου από μόνη της, αντανακλά όλη την Ε & Α που απαιτείται για να τελειοποιήσει τα προϊόντα αυτά τα μικρά. Η εκδοχή all-in-one για τους εκτυπωτές κινητής τηλεφωνίας παρατίθεται για λίγο κάτω από τα $ 400.

Αυτό μπορεί να συγκρίνει τα πορτοκάλια και τα μήλα, αλλά μπορείτε να αγοράσετε πολλούς πολυλειτουργικούς εκτυπωτές για αυτά τα χρήματα, ακόμη και αν δεν είναι πιθανό να είναι κάτι κοντά σε κάτι που μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας ...

Design & amp; Χαρακτηριστικά

Το Officejet 200 της HP δεν είναι, φυσικά, ο μόνος κινητός εκτυπωτής στην αγορά. Η Canon προσφέρει τον εκτυπωτή Inkjet για φορητούς υπολογιστές Pixma iP110 και η Epson έχει τον φορητό εκτυπωτή WorkForce WF-100, και οι δύο από τους οποίους ήταν για λίγο. Ενώ υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές μεγέθους και βάρους, οι περισσότεροι αυτοί τρεις κινητοί εκτυπωτές έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος και σχήμα.

Με ύψος 2,7 ίντσας, πλάτος 14,2 ίντσες, με 7,3 ίντσες από εμπρός προς τα πίσω και βάρος 5,5 κιλών χωρίς μπαταρία και 5,9 κιλά με την μπαταρία που είναι εγκατεστημένο, είναι ελαφρώς μεγαλύτερο και βαρύτερο από το 13,7 x 6,91 x 3,32 ίντσες του προκατόχου του Officejet 100. 5.1 λίβρες χωρίς μπαταρία, 5.5 λίβρες με μπαταρία. Ακόμα κι έτσι, οι διαφορές είναι αρκετά μικρές ώστε να καταστήσουν τις διακυμάνσεις μεγέθους και βάρους σχεδόν απαρατήρητες.

Οι επιλογές σύνδεσης περιλαμβάνουν το Wi-Fi (802.11n), το USB 2.0, το Wi-Fi Direct και την εφαρμογή Mobile All-in-One για εκτυπωτές, καθώς και αρκετές τοποθεσίες σύννεφων και άλλες πρόσφατες δυνατότητες για κινητά . Λείπει, ωστόσο, η Near-Field Communication, ή η NFC , για δυνατότητες αφής-εκτύπωσης. Φυσικά, το Wi-Fi Direct επιτρέπει στο smartphone ή το tablet Android να εκτυπώνει σε αυτόν τον εκτυπωτή (ή σε οποιονδήποτε άλλο συμβατό) χωρίς να είναι συνδεδεμένος ή συνδεδεμένος σε δίκτυο ή δρομολογητή.

Μπορείτε να διαμορφώσετε αυτό το Officejet, ή ίσως να εκτυπώσετε από το νέφος ή μια μονάδα USB thumb, μέσω ενός ασπρόμαυρου πίνακα οθόνης 2 ιντσών, γνωστού ως Hi-Res MGD. Το μόνο που εμφανίζει είναι το λευκό σε μαύρο κείμενο (ή το αντίστροφο, όταν έχει επιλεγεί ένα στοιχείο), αν και χωρίς γραφικά. Με άλλα λόγια, είναι χρήσιμο όταν επιλέγετε ονόματα αρχείων από τις μονάδες USB, αλλά δεν μπορείτε να εμφανίσετε περιεχόμενα αρχείων, όπως JPEG και PDF, που θα ζητούσαν πολλά από αυτά τα μικρά κινητά εκτυπωτικά. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι αυτό είναι σχεδόν ένα μηχάνημα αξίας $ 300. περιμένοντας μια έγχρωμη γραφική απεικόνιση δεν φαίνεται καθόλου παράλογη.

Απόδοση, Ποιότητα εκτύπωσης, Χειρισμός χαρτιού

Η HP υπολογίζει αυτό τον εκτυπωτή σε 10 σελίδες ανά λεπτό ή σε σελίδες ανά λεπτό για ασπρόμαυρες σελίδες και 7ppm για το χρώμα, αλλά να έχετε κατά νου ότι αυτές οι βαθμολογίες συλλέγονται από τα τεστ εκτύπωσης (και χρονισμού) που αποτελούνται κυρίως από ένα μέγεθος μη μορφοποιημένων κείμενο σε μια προεπιλεγμένη γραμματοσειρά στον εκτυπωτή-με άλλα λόγια, εξαιρετικά απλή. Όταν ξεκινάτε να προσθέτετε γραφικά, εικόνες, μορφοποίηση κειμένου, τα ppm μειώνονται, σε αυτήν την περίπτωση κάτω από περίπου 1 ή 2 σελίδες ανά λεπτό και ανάλογα με την πολυπλοκότητα των δοκιμαστικών σελίδων, τόσο χαμηλά όσο 1 και μισό λεπτό ανά σελίδα.

Παρόλα αυτά, το Officejet 200 είναι περίπου διπλάσιο από το Officejet 100, και αυτό είναι πολλά. εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ να περιμένουμε από έναν υποψήφιο πελάτη ή συνάδελφο να σταθεί γύρω και να περιμένει πάνω από μια σελίδα ή δύο. Όσον αφορά την ποιότητα παραγωγής, ειλικρινά, δεν υπήρχε τίποτα για αυτό που πρότεινε ότι προέρχεται από ένα κινητό inkjet. Για το μεγαλύτερο μέρος του, το κείμενο ποιότητας κοντά στο τυπογραφείο ήταν αρκετά άπλετο, καλά διαμορφωμένο και ευανάγνωστο. Τα γραφικά που έγραψα ήταν καλά οριοθετημένα, οι εικόνες κοίταζαν λεπτομερώς και έντονα χρωματισμένα - δεν ήταν εξίσου σαφή και λαμπερά όπως θα περίμενε κανείς από έναν εκτυπωτή inkjet με φωτογραφική μηχανή, ακόμα και το Pixma που αναφέρθηκε παραπάνω. Συνολικά, η ποιότητα εκτύπωσης είναι καλή.

Ο χειρισμός του χαρτιού είναι απλός. Όλα ξεκινούν από το δίσκο εισόδου 50 φύλλων, το οποίο μπορεί επίσης να διαμορφωθεί για να χωρέσει 20 φύλλα φωτογραφικού χαρτιού 80 λιβρών, μέχρι 5 αριθμούς 10 φακέλων ή έως 20 20 φύλλα χαρτιών. Διατηρούνται τα περισσότερα τυπικά μεγέθη χαρτιού μέχρι μεγέθους γραμματοσειράς (8,5x11 ίντσες) και τουλάχιστον ένα μέγεθος, 5x7 ιντσών, επιτρέπει την εκτύπωση χωρίς περίγραμμα, κάτι που πραγματικά χρειάζεστε για την εκτύπωση φωτογραφιών.

Κόστος ανά σελίδα

Όχι μόνο η τιμή αγοράς του Officejet 200 Mobile υποδηλώνει ότι αυτός ο μικρός εκτυπωτής είναι μια ευκολία, ίσως ακόμη και μια πολυτέλεια, αλλά στη συνέχεια και το κόστος ανά σελίδα - είναι ένα από τα υψηλότερα που έχω δει. Η HP προσφέρει δύο μεγέθη αποδόσεων κασετών, HP 62 και HP 62XL. Η μαύρη δεξαμενή XL πωλεί για 35,99 δολάρια στην τοποθεσία της HP και έχει βαθμολογηθεί από την HP να είναι καλή για 600 σελίδες, ενώ η δεύτερη δεξαμενή, μια κασέτα τριών χρωμάτων (κυανό, ματζέντα και κίτρινο) πωλεί για $ 39,99 και διαρκεί περίπου 415 εκτυπώσεις .

Χρησιμοποιώντας αυτούς τους αριθμούς, υπολογίσαμε τα CPP του Officejet Mobile 200 ως εξής: 6 σεντ για μονόχρωμες σελίδες και 15,6 σεντ για έγχρωμες εκτυπώσεις. Με αυτές τις CPPs, φυσικά, δεν θα θέλατε να εκτυπώσετε περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο, χρησιμοποιώντας έναν άλλο (ίσως έναν επιτραπέζιο) εκτυπωτή για τα περισσότερα από τα έγγραφα και τα αντίγραφα σας, ή ίσως έναν εκτυπωτή φωτογραφιών για εκτύπωση, καλά, φωτογραφίες - αν και δεν μπορείτε βρείτε έναν εκτυπωτή φωτογραφιών που μπορεί να τις εκτυπώσει φθηνότερα. Αν χρειάζεστε να εκτυπώσετε στο δρόμο, κανένας από τους κινητούς εκτυπωτές που αναφέρονται εδώ δεν έχει καλή CPP. (Τα CPPs της Canon Pixma iP110 της Canon είναι, για παράδειγμα, 9,5 σεντ ασπρόμαυρης και 24,5 σεντ χρώματος.)

Το τέλος

Αν βρίσκεστε σε ένα από εκείνα τα επαγγέλματα όπου η δυνατότητα να μαστίγετε έναν μικρό εκτυπωτή και να απομακρύνετε μερικές σελίδες σε κίνηση είναι χρήσιμη, ίσως ακόμη και εντυπωσιακή, ο νέος εκτυπωτής HP Officejet 200 Mobile Printer είναι τόσο καλός όσο και καλύτερος από τον άλλο κινητούς εκτυπωτές εκεί έξω. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο να προτείνουμε (και να διασκεδάζουμε περισσότερο) εάν δεν το κόστισαν τόσο πολύ να το χρησιμοποιήσετε. Όμως, δυστυχώς, όλοι οι πραγματικά κινητοί εκτυπωτές που έχω εξετάσει έχουν υπερβολικά υψηλές CPPs.

Είτε αξίζει ή όχι, εξαρτάται από εσάς. Διαφορετικά, αυτός είναι ένας καλός εκτυπωτής.