Αναθεώρηση του πακέτου μπαταρίας επέκτασης iPhone της Kensington PowerGuard

Το Kensington PowerGuard είναι μια σταθερή επιλογή για μια συνδυασμένη θήκη iPhone 4 και μια εκτεταμένη μπαταρία ζωής. Αν και δεν προσφέρει τόσο μεγάλη ισχύ όσο ορισμένοι από τους ανταγωνιστές της και έχει κάποιες απογοητεύσεις ως υπόθεση, η προσιτή τιμή της καθιστά ένα αξεσουάρ που μπορεί να θέλει να εξετάσει.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οι χρήστες του iPhone 4 που είναι εν κινήσει πολύ μπορεί να μην έχουν την ευκαιρία να επαναφορτίζουν την μπαταρία τους, η οποία μπορεί συχνά να τους αφήσει χωρίς τηλέφωνο εργασίας. Το Kensington PowerGuard αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα παρέχοντας μια θήκη iPhone που διπλασιάζεται ως πακέτο μπαταρίας εκτεταμένης διάρκειας ζωής.

Περισσότερη δύναμη

Το βασικό χαρακτηριστικό του PowerGuard που παρέχει επιπλέον χυμούς για το iPhone 4 είναι σταθερό. Μόλις φορτιστεί η θήκη μέσω θύρας USB, τοποθετείτε το iPhone μέσα αφαιρώντας μια πρόσοψη και στη συνέχεια σπάζοντας την στη θέση της. Αλλά αυτό δεν ξεκινά απαραιτήτως τη φόρτιση της μπαταρίας του iPhone. Ένας διακόπτης στην πλευρά της θήκης επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει πότε το PowerGuard φορτίζει τη μπαταρία του iPhone, επιτρέποντάς σας να φορτίζετε το τηλέφωνο μόνο όταν η μπαταρία έχει πέσει κάτω και το χρειάζεται, αντί να αποστραγγίζει συνεχώς το PowerGuard.

Κατά τη δοκιμή μου, το PowerGuard απέδωσε περίπου το 50% επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο iPhone 4 (πόσες ώρες χρήσης αυτό μεταφράζεται σε θα εξαρτηθεί από το πώς θα χρησιμοποιήσετε το iPhone σας και ποιες επιλογές έχετε ενεργοποιήσει ). Σε μία δοκιμή, παρέδωσε μια χρέωση ίση με 52% της χωρητικότητας της μπαταρίας και 50% σε μια άλλη.

Λιγότερο δυνατή υπόθεση

Για να παραδώσει αυτήν την επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το PowerGuard πρέπει να κάνει κάποιους συμβιβασμούς ως υπόθεση. Για παράδειγμα, προσθέτει 0.79 ίντσες στο πάχος του iPhone, καθιστώντας το τηλέφωνο κανονικά κομψό αισθάνεται μπλοκαρισμένο και πιο δύσκολο να γλιστρήσει εύκολα σε μια τσέπη παντελόνι. Ζυγίζει επίσης 2,47 ουγκιές, προσθέτοντας σχεδόν το 50% στο βάρος του τηλεφώνου.

Η απόκτηση του iPhone μέσα και έξω από το PowerGuard είναι επίσης δύσκολη. Η πρόσοψη που συγκρατεί το τηλέφωνο στην θήκη αποσυνδέεται, αλλά είναι δύσκολο να αφαιρεθεί - ειδικά όταν το τηλέφωνο βρίσκεται στη θήκη. Η απαιτούμενη δύναμη με έκανε να ανησυχώ για να σπάσω την πρόσοψη. Παρόλο που δεν το έκανα, δεν μου αρέσουν οι περιπτώσεις να είναι μια τέτοια πρόκληση.

Συμπεράσματα

Το Kensington PowerGuard έχει κάποια μειονεκτήματα, αλλά είναι επίσης ένα από τα πιο προσιτά πακέτα μπαταριών εκτεταμένης διάρκειας ζωής στην αγορά της αγοράς. Εάν είστε συνειδητοί ως προς τις τιμές αλλά χρειάζεστε ακόμα τον επιπλέον χυμό, το PowerGuard μπορεί να είναι για σας.

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.