Οι 7 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές HP που αγοράζουν το 2018

Έχουμε τη σύντομη λίστα των μηχανών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν από αυτήν την εταιρεία

Για τους loyalists της HP που αναζητούν ένα νέο φορητό υπολογιστή, υπάρχουν φαινομενικά ατελείωτες επιλογές. Ακόμα, έχουμε την πεποίθηση ότι υπάρχει ένας σωστός υπολογιστής για όλους. Έτσι αν ψάχνετε για ένα μηχάνημα που μπορείτε να πάρετε στην τάξη, αυτό που μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την επιχείρησή σας ή αυτό που μπορεί να κάνει και τα δύο, είστε η επόμενη αγορά πιθανόν σε αυτή τη λίστα.

Απλό και απλό, το HP Envy 17 είναι ένα καλά κατασκευασμένο laptop που κάνει λίγους συμβιβασμούς στις προδιαγραφές του. Το λεπτό του αποτύπωμα καθιστά την πραγματική εναλλακτική λύση για το MacBook Pro της Apple, αν και αυτό το μηχάνημα έρχεται σε σχεδόν $ 1.000 φθηνότερα. Συσκευάζει ένα 1.6GHz Intel Core i7 720QM συν 16GB μνήμης και ένα σκληρό δίσκο 1TB.

Σχεδίαση-σοφός, είναι λίγο βαρύτερο από ένα MacBook στα 6,75 λίβρες. Στεγάζεται σε ένα κομψό πλαίσιο αλουμινίου και μαγνησίου και διαθέτει ένα όμορφο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και ένα μεγάλο touchpad. Ίσως οι περισσότεροι gush-worth είναι η οθόνη 1.920 x 1.080 pixel, η οποία φαίνεται εντυπωσιακή κάτω από γυαλί από άκρη σε άκρη. Η HP συνεργάζεται επίσης με την Beats Audio για εντυπωσιακά ενσωματωμένα ηχεία που ενισχύουν τα μπάσα. Αν και δεν μπορεί να είναι ο πιο φιλικός προς το ταξίδι υπολογιστής, δεδομένης της μικρής διάρκειας ζωής της μπαταρίας 1,5 ωρών, αυτό το 17-incher κάνει μια εξαιρετική αντικατάσταση της επιφάνειας εργασίας.

Εάν εξακολουθείτε να είστε σκεπτικοί για τον παράγοντα μορφής 2 σε 1, το ωραίο Specter x360 θα σας πείσει μία για πάντα. Με τον επεξεργαστή Intel Core i7-7500U της 7ης γενιάς, 16GB DDR4-2133 SDRAM και μονάδα σκληρού δίσκου 512GB, διαθέτει την ισχύ επεξεργασίας ενός παραδοσιακού φορητού υπολογιστή για να κάνει το multitasking αύρα. Αλλά με την οθόνη αφής 4K Ultra HD 15,6 ιντσών που αναδιπλώνει 360 μοίρες, έχει επίσης την ευελιξία ενός tablet. Το φάσμα των χρωμάτων είναι εντυπωσιακό, καλύπτοντας το 101,7% του φάσματος sRGB, και έχει Delta-E 0,74, που ισοδυναμεί με φανταστική χρωματική ακρίβεια. Αυτή η έκδοση έρχεται επίσης μαζί με τη νέα Active Pen της HP, η οποία παρέχει μια πλήρη εμπειρία Ink Windows a la a Microsoft Surface. Είναι ένα χέρι-κάτω ένα από τα καλύτερα 2-σε-1 στην αγορά, και τολμάμε να πούμε ένα κορυφαίο υποψήφιο για φορητούς υπολογιστές HP συνολικά.

Οι φορητοί υπολογιστές προϋπολογισμού σημαίνουν ένα εντελώς νέο πράγμα τώρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένας φορητός υπολογιστής προϋπολογισμού μπορεί ακόμη και να είναι λιγότερο ακριβός από ένα smartphone. Αυτό το νέο μηχάνημα HP παίρνει τις ρηχές τσέπες σας ακόμη πιο μακριά. Παρά τη χαμηλή τιμή, έχει μια σταθερή δόμηση. Μετρούται πάχους 0,97 ιντσών, αλλά ζυγίζει ένα βαρύ 4.67 λίβρες. Στο εσωτερικό του, διαθέτει επεξεργαστή διπλού πυρήνα AMD A9-9420 και τσιπ γραφικών AMD Radeon R5, το οποίο θα σας βοηθήσει να τροφοδοτείτε όλη την ημέρα. Αγαπάμε ιδιαίτερα το πληκτρολόγιο και το touchpad πλήρους μεγέθους με υποστήριξη χειρονομίας πολλαπλής αφής. Δυστυχώς, ένας κριτικός του Amazon παραπονιέται ότι οι οπαδοί μπορούν να τρέξουν λίγο δυνατά. Αλλά φυσικά, αυτό εξαρτάται από τη χρήση σας, έτσι ώστε για την ελαφρύτερη εργασία θα πρέπει να είστε εντάξει. Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει οθόνη 17,3 ιντσών HD + ευρείας οθόνης LED με ανάλυση 1600 x 900. Δεν είναι το καλύτερο εκεί έξω, αλλά και πάλι, δεν μπορείτε πραγματικά να παραπονεθείτε δεδομένης της τιμής.

Για μερικούς ανθρώπους, η φορητότητα είναι η προτεραιότητά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσουν την εξουσία. Ζυγίζοντας περίπου 2,5 κιλά, αυτό το συμπαγές μηχάνημα είναι σίγουρα ένα από αυτά που μπορείτε να φορέσετε στην τσάντα σας όλη την ημέρα. Αλλά είναι επίσης ένα που μπορεί να σας κρατήσει συνδεδεμένο όλη την ημέρα: είναι εξοπλισμένο με Intel DualCore Celeron N3060, 4GB μνήμης RAM και ένα SSD 64GB. Διαθέτει επίσης μια μπαταρία πολυμερούς Li-ion δύο κυψελών που θα σας βαθμολογήσει περίπου 10 ώρες ζωής μπαταρίας, ανάλογα με τη χρήση σας.

Η οθόνη 11.6 ιντσών αυτού του μηχανήματος μπορεί να φαίνεται μικρή σε μερικούς, αλλά είναι έντονη, ωστόσο, με ανάλυση 1366 x 768 και μια λειτουργία αντι-αντανάκλασης που βοηθάει την εργασία σας σε όλες τις διαφορετικές ρυθμίσεις φωτεινότητας. Και ενώ το σχέδιο είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα σημειωματάριο, εξακολουθεί να αισθάνεται αρκετά ανθεκτικό ώστε να μην χρειαστεί να σκεφτείτε δύο φορές καθώς το ρίχνετε στην τσάντα σας πριν χαράξετε την επόμενη συνάντησή σας.

Η σειρά ProBook της HP έχει αποκτήσει ακόμα μια αναβάθμιση και αποδεικνύει ότι είναι η καλύτερη βελτίωση ακόμα χάρη στη συμπερίληψη του νεότερου επεξεργαστή Kaby Lake Core i7-7500U. Η HP μεταπηδά επίσης από ένα τσιπ AMD Radeon R7 M340 στο NVIDIA GeForce 930MX. Αυτό κάνει μια εξαιρετική επιλογή για τον επιχειρηματία που εκτιμά την εξουσία.

Σχεδιασμός-σοφός, δεν είναι τόσο μεγάλη για μια αλλαγή, αλλά αυτό δεν είναι κακό πράγμα. Εξακολουθεί να φαίνεται εξαιρετική και χάρη σε ένα νέο μεταλλικό φινίρισμα, δεν είναι πλέον επιρρεπής σε μουτζούρες και δακτυλικά αποτυπώματα. Έχει μια κύρια πρίζα εξόδου, θύρα φόρτισης DC, HDMI, VGA, USB 3.0, USB 3.0 και αναγνώστη καρτών SD που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του φορητού υπολογιστή. η δεξιά πλευρά έχει δύο υποδοχές USB 2.0 και μια υποδοχή τύπου C αλλά δυστυχώς λείπει η θύρα USB 3.0 που υπάρχει στην προηγούμενη έκδοση. Το G4 αναβαθμίζει επίσης την οθόνη, που τώρα διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080, η οποία μπορεί να είναι Retina όταν βλέπει από 60cm ή μεγαλύτερη.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές επιχειρήσεων .

Τα Chromebook αφθονούν στη σημερινή αγορά, αλλά θα πρέπει να πιέσετε σκληρά για να βρείτε ένα που προσφέρει τόσο μεγάλη αξία. Είναι ιδανικό για φοιτητές που θέλουν έναν ισχυρό καλλιτέχνη, τόσο όταν πρόκειται για εργασία και ψυχαγωγία, αλλά μπορούν επίσης να ταξιδεύουν εύκολα σε ένα σακίδιο. Η οθόνη 11,6 ιντσών και 1366 x 768 ενδέχεται να μην είναι τόσο εντυπωσιακή δίπλα στο MacBook του δωματίου σας, αλλά δεν θα παρατηρήσετε τη διαφορά ενώ παρακολουθείτε αυτό το αστείο βίντεο YouTube. Διαθέτει επίσης ένα καλά τοποθετημένο πληκτρολόγιο τύπου chiclet που θα σας κρατήσει άνετο ενώ γράφετε ένα χαρτί τη νύχτα.

Το Chromebook 11 ασχολείται με επεξεργαστή dual-core Celeron N2840 της Intel με επεξεργαστή 2.16GHz, συν 4GB DDR3L-1600 SDRAM και μονάδα αποθήκευσης eMMC 16GB. Δουλεύουν μαζί για να αποδώσουν απόδοση A +, ανεξάρτητα από το αν είστε πολλαπλές εργασίες, τυχερά παιχνίδια ή streaming μιας ταινίας. Η μπαταρία των 3 κυψελίδων 36WHr πέφτει στη μικρή πλευρά, παρέχοντας περίπου 7 ώρες ζωής, αλλά αυτό είναι το εμπόριο που θα κάνουμε για έναν τέτοιο φορητό υπολογιστή.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές για φοιτητές .

Παρόλο που δεν μοιάζει με τον τυπικό υπολογιστή παιχνιδιών με φανταχτερές ραβδώσεις και λωρίδες, το HP Pavilion Power στέκεται ώμο στον ώμο με τους άλλους φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών εκεί έξω. Διαθέτοντας επεξεργαστή Intel Core i7-7700HQ και τσιπ AMD Radeon RX 550 με μνήμη RAM 12GB και σκληρό δίσκο 1TB, οι παίκτες με σκληρό πυρήνα μπορούν να απολαύσουν τα απαιτητικά παιχνίδια με φανταστική ταχύτητα στα Windows 10.

Η οθόνη 15 ιντσών συνδέεται με ένα γάντζο με είδη που ανασηκώνουν τη βάση με μικρή κλίση όταν ανοίγουν. Αυτός ο σχεδιασμός είναι μια μικρή απόκλιση από τους άλλους που έχουμε δει, αλλά φαίνεται καλός παρ 'όλα αυτά. Στη βάση, το πληκτρολόγιο του chiclet έχει αρκετά απαλή ανατροφοδότηση και διατηρεί το κτύπημα στο ελάχιστο για μια πιο ήσυχη εμπειρία παιχνιδιού. Και ενώ δεν έχει προηγμένες ρυθμίσεις οπίσθιου φωτισμού εμφανές σε άλλες μηχανές τυχερών παιχνιδιών, μπορείτε να αλλάξετε τον λευκό οπίσθιο φωτισμό για πιο λεπτό αποτέλεσμα. Έτσι, για τους σοβαρούς gamers που θέλουν να μπορούν να χρησιμοποιούν τους φορητούς υπολογιστές εκτός των ορίων του χώρου παιχνιδιού τους, το HP Pavilion Power είναι ένα σίγουρο στοίχημα.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τους οδηγούς μας για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών και τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών κάτω των $ 1.000 .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .