Το 9,7-ιντσών iPad Pro αναθεώρηση: Καλύτερη από το μεγαλύτερο Pro;

Μια ανασκόπηση του iPad Pro 9,7 ιντσών της Apple

Εάν το iPad Pro 12,9 ιντσών είναι ένα μεγαλύτερο, καλύτερο iPad Air , το iPad 9,7-ιντσών της Apple είναι ένα μικρότερο και ως επί το πλείστον καλύτερο iPad Pro. Είναι εύκολο να περιγράψουμε αυτό το tablet ως απλώς μικρότερο iPad Pro, αλλά όταν κάνουμε μια καλή εμφάνιση κάτω από την κουκούλα, βρίσκουμε μια σειρά βελτιώσεων που ξεπερνούν τον μεγαλύτερο αδελφό του με μερικές περιοχές όπου το iPad Pro 9,7 ιντσών πέφτει λίγο .

Περιέγραψα την Pro 12,9 ιντσών ως την "τελική οικογένεια tablet". Με αρκετή ισχύ επεξεργασίας για τη μεγέθυνση κατά τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές, απευθύνεται σαφώς στην επιχείρηση. Αλλά αυτή η υπέροχα μεγάλη οθόνη και ο παχύς, καθαρός ήχος που προέρχεται από τα τέσσερα ηχεία, το καθιστούν ιδανικό για ροή μουσικής και ταινιών. Και αν το iPad Pro 12,9-ιντσών είναι το τελευταίο οικογενειακό tablet, η 9,7-ιντσών παραλλαγή είναι ο απόλυτος σύντροφος του ταξιδιού. Έχει την ίδια ρύθμιση τεσσάρων ομιλητών, μια βελτιωμένη οθόνη ακόμα και πάνω από τις 12,9 ιντσών Pro και πολύ καλύτερες κάμερες.

Ένα μικρότερο και κατά πολύ καλύτερο iPad Pro

Το iPad Pro 9,7 ιντσών κάνει το ντεμπούτο του στα 100 δολάρια πιο ακριβά από την αρχική τιμή στο iPad Air 2, αλλά πακέτα για πολλά άλλα Benjamin. Στην πραγματικότητα, ενώ το Pro 12,9-ιντσών κοστίζει $ 200 περισσότερο, το Pro 9,7 ιντσών είναι στην πραγματικότητα καλύτερα από πολλές απόψεις. Και (φυσικά) φυσάει το iPad Air 2 από το νερό.

Η Apple έκανε μεγάλη επιτυχία από την οθόνη True Tone, η οποία χρησιμοποιεί αισθητήρες για να ρυθμίσει τόσο τη φωτεινότητα όσο και τη ζεστασιά της οθόνης με βάση το φως του περιβάλλοντος. Στην πράξη, και οι δύο οθόνες έχουν παρόμοια αποτελέσματα σε άμεσο ηλιακό φως, αλλά καθώς εισάγετε διάφορους βαθμούς σκιάς, η οθόνη TrueTone του iPad Pro σίγουρα βοηθάει. Σε υψηλή σκιά, η οθόνη iPad Pro είναι αισθητά πιο λευκή από την iPad Air, καθιστώντας την πιο εύκολη στην ανάγνωση. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την προβολή και των δύο δισκίων κάτω από το τεχνητό φως των εσωτερικών χώρων όταν ο Αέρας θα φανεί πιο λευκός ενώ το iPad Pro παίρνει έναν κίτρινο τόνο για να συνδυάσει καλύτερα με το φως του περιβάλλοντος. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την οθόνη True Tone και εάν αυτό κάνει ή όχι μεγάλη διαφορά.

Αυτό το iPad Pro έχει επίσης μια οθόνη Wide Color που ταιριάζει με το φάσμα του χρώματος που έχει τραβηχτεί σε μια κινηματογραφική κάμερα. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το Pro όχι μόνο εμφανίζει εικόνες και βίντεο καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο προηγούμενο iPad, αλλά και σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε αυτές τις εικόνες και βίντεο με περισσότερη ακρίβεια.

Από την άποψη του ήχου, το iPad Pro 9,7 ιντσών διαθέτει την ίδια διαμόρφωση ηχείων με τον παλαιότερο αδελφό του. Αυτό κάνει τη διαφορά ήχου ανάμεσα σε ένα iPad Air 2 και το iPad Pro 9,7 ιντσών σαν φως και μέρα. Ο Pro δεν είναι μόνο πολύ πιο δυνατός, αλλά έχει και πολύ πιο δυνατό ήχο. Και επειδή το iPad μπορεί να αναδιατάξει τον ήχο βάσει του τρόπου με τον οποίο κρατάτε το iPad, δεν θα πάρετε αυτό το σιωπηλό αποτέλεσμα αν τοποθετήσετε το λάθος άκρο του iPad στην αγκαλιά σας. Η ποιότητα του ήχου δεν είναι τόσο καλή όσο ο Pro 12,9 ιντσών και δεν έχει τον όγκο του μεγαλύτερου iPad, αλλά είναι μίλια μπροστά από τον Air και το Mini.

Και μην ξεχάσουμε την κάμερα! Αυτό το iPad Pro διαθέτει μια φωτογραφική μηχανή 12 MP ικανή να φωτογραφίζει βίντεο 4K και με τέτοιες λεπτομέρειες, όπως η συνεχής αυτόματη εστίαση. Είναι βασικά μια φωτογραφική μηχανή ποιότητας smartphone για την ίδια με το iPhone 6. Υποστηρίζει επίσης (roll roll, παρακαλώ ...) Live Photos . Αυτές είναι φωτογραφίες που καταγράφουν ολόκληρη τη στιγμή της φωτογραφίας, και ουσιαστικά γίνονται βίντεο 1-2 δευτερολέπτων όταν αγγίζετε τη φωτογραφία. Η κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός έχει επίσης βελτιώσεις. Η ποιότητα έχει φτάσει τα 5 MP και υποστηρίζει το Retina Flash, το οποίο μετατρέπει την οθόνη σε ένα φλας, ώστε να μπορείτε να παίρνετε καλύτερα selfies.

Το iPad Pro 9,7 ιντσών υποστηρίζει επίσης το Apple Pencil και το Smart Keyboard. Το μολύβι είναι μια γραφίδα που δεν είναι γραφίδα, χρησιμοποιώντας αισθητήρες στην οθόνη και τεχνολογία Bluetooth για να δημιουργήσετε ένα πολύ ακριβές εργαλείο σχεδίασης. Και επειδή δεν είναι μια πραγματική γραφίδα, μπορείτε πραγματικά να κρατήσετε το χέρι σας κάτω στην οθόνη και εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τη συσκευή. Το έξυπνο πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί μια υποδοχή στην άκρη του iPad Pro για να επικοινωνήσει, οπότε δεν χρειάζεται να αντιστοιχίσετε τη συσκευή. Διαβάστε πώς να χρησιμοποιήσετε το μολύβι Apple για να μάθετε περισσότερα.

Αλλά δεν είναι αρκετά ένα 12,9-ιντσών iPad Pro

Ανέφερα ότι το iPad Pro 9,7 ιντσών ήταν "ως επί το πλείστον" καλύτερο από την έκδοση των 12,9 ιντσών. Έχει ωραία χαρακτηριστικά όπως η οθόνη True Tone και Wide Color και η δυνατότητα να τραβήξει Live Photos με βελτιωμένη κάμερα, αλλά δεν είναι τόσο γρήγορο όσο ο μεγαλύτερος αδερφός της. Η διαφορά ταχύτητας είναι περιθωριακή, αλλά υπάρχει, με το iPad Pro 12,9 ιντσών να αυξάνεται σχεδόν κατά 10% ταχύτερα. Ο μεγαλύτερος Pro έχει μια ακόμα μεγαλύτερη ώθηση με τα γραφικά, αλλά η οθόνη υψηλότερης ανάλυσης θα φάνε κάποια από αυτή τη βελτίωση.

Η Pro 9.7-ιντσών Pro έχει επίσης 2 GB μνήμης σε σύγκριση με τα 4 GB στα 12,9 ιντσών. Αυτό δεν είναι μεγάλη υπόθεση αυτή τη στιγμή, αλλά καθώς οι εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη γραμμή Pro της iPad αρχίζουν να εμφανίζονται, η επιπλέον μνήμη θα επιτρέψει στο μεγαλύτερο iPad Pro να είναι πιο αποδοτικό στο multitasking και την εναλλαγή εργασιών μεταξύ αυτών των εφαρμογών chunkier.

Και όπως αναφέρθηκε, ο ήχος είναι ελαφρώς καλύτερος στο μεγαλύτερο Pro. Η ένταση του ήχου είναι η πιο αξιοσημείωτη, καθώς ο 12,9-ιντσών Pro είναι σχεδόν διπλάσιος. Αλλά υπάρχει επίσης μια μικρή αύξηση της ποιότητας. Αυτό δεν είναι τόσο εξίσου δραστικό όσο η διαφορά μεταξύ Air και Pro 9,7 ιντσών, αλλά μπορεί να ακουστεί ακόμα.

Είναι το 9,7-ιντσών iPad Pro μια αξιόλογη αναβάθμιση;

Όλοι θα αγαπήσουν αυτό το iPad Pro. Εάν αναβαθμίζετε από ένα tablet pre iPad Air όπως το iPad 4, απλά όλα θα είναι καλύτερα. Αλλά ακόμη και αυτές οι αναβαθμίσεις από ένα iPad Air 2 θα βιώσουν έναν κόσμο διαφοράς. Υπάρχει καλύτερη εμφάνιση, πολύ καλύτερος ήχος, πολύ καλύτερες κάμερες και πολύ πιο γρήγορος επεξεργαστής. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα άλματα σε ένα iPad που είδε από τότε που το iPad έκανε το ντεμπούτο του.

Χρειάζεται να αναβαθμίσετε; Εάν είστε ακόμα σε έναν αέρα, μπορείτε να περιμένετε. Όσον αφορά τις εφαρμογές, το iPad Air και το iPad Air 2 θα τρέξουν όλα όσα θα τρέξουν στη σειρά iPad Pro με δισκία. Αυτό ισχύει και για το iPad Mini 2 και το iPad Mini 4. Αλλά ίσως θέλετε να αναβαθμίσετε ούτως ή άλλως για να έχετε δροσερά χαρακτηριστικά όπως Live Photos, Apple Pencil και το Smart Keyboard.

Αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ένα iPad 4 ή μεγαλύτερο, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού iPad Mini, τώρα είναι η ώρα για αναβάθμιση. Το Pro 9.7-ιντσών θα είναι μια σημαντική ώθηση ταχύτητας, υποστηρίζει προηγμένες λειτουργίες πολλαπλών εργασιών, περιλαμβάνει ταυτότητα Touch για ασφάλεια και ευκολία, υποστήριξη για τα πιο πρόσφατα αξεσουάρ, πολύ καλύτερο ήχο, βελτιωμένη κάμερα. . . πρέπει να συνεχίσω;

10 Διαφορές μεταξύ των 9,7-ιντσών και 12,9 ιντσών iPad Pro

Αγοράστε από την Amazon