Εργασία γύρω από ενημερώσεις συστήματος Εάν το Wii σας είναι Homebrewed

Πώς να κάνετε ένα homebrewed παιχνίδια Wii που χρειάζονται ενημερώσεις του συστήματος

Οι ενημερώσεις συστήματος είναι επικίνδυνες για μια κονσόλα Wii με το homebrew εγκατεστημένο σε αυτό. η ενημερωμένη έκδοση μπορεί να "τρυπήσει" το σύστημα ή να σας αναγκάσει να επαναφέρετε το κανάλι Homebrew .

Ωστόσο, ορισμένοι δίσκοι παιχνιδιών περιέχουν ενημέρωση συστήματος και δεν θα σας επιτρέψουν να παίξετε το παιχνίδι μέχρι να ενημερωθεί το Wii σας.

Χρησιμοποιώντας την παρακάτω μέθοδο, θα διορθωθεί το Μενού συστήματος του Wii, έτσι ώστε τα παιχνίδια να σταματήσουν να σας ενοχλούν για να τα ενημερώσετε πριν αυτά παίζονται. Θα μπορείτε να διατηρήσετε το κανάλι Homebrew χωρίς να χρειάζεται να ενημερώσετε αυτά τα παιχνίδια.

Σημείωση: Δείτε τον τρόπο ενημέρωσης των καναλιών Wii Εάν έχω εγκαταστήσει το Homebrew εάν χρειάζεστε βοήθεια για να το κάνετε αυτό.

Εδώ είναι η Λύση

Ο ευκολότερος τρόπος γύρω από αυτό, εάν το Wii σας εκτελεί System Menu 4 ή υψηλότερο, είναι να χρησιμοποιήσετε το StartPatch. Διαφορετικά, το StarFall πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την έκδοση 3.2.

Συμβουλή: Για να ελέγξετε την έκδοση μενού συστήματος, μεταβείτε σε σας τις Ρυθμίσεις Wii. ο αριθμός έκδοσης βρίσκεται επάνω δεξιά.

Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να εφαρμόσουν διάφορες hacks στο Wii σας, συμπεριλαμβανομένου ενός που θα σας επιτρέψει να παίξετε παιχνίδια εισαγωγής και ένα άλλο που απενεργοποιεί την ενοχλητικά επαναλαμβανόμενη μουσική υπόκρουση του συστήματος.

Υπάρχει επίσης ένα hack που εμποδίζει το Wii να ελέγξει για να δει αν ένας δίσκος παιχνιδιών περιλαμβάνει μια ενημέρωση συστήματος. Εάν χρησιμοποιείτε το StartPatch / StarFall για να εγκαταστήσετε αυτό το hack, δεν θα έχετε πλέον δίσκους παιχνιδιών που επιμένουν στην ενημέρωση πριν να μπορείτε να τις αναπαράγετε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι εφαρμογές, δεδομένου ότι ξαναγράφουν τη μνήμη flash του συστήματος σας, μπορούν να θεωρηθούν κάπως επικίνδυνες. Μπορείτε να το παίξετε πιο ασφαλές με το Gecko OS, το οποίο σας επιτρέπει να αναπαράγετε παιχνίδια εισαγωγής και επικαιρότητας χωρίς να αλλάξετε τη μνήμη flash.

Ωστόσο, ο Gecko αποτυγχάνει με κάποια παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου του Prince of Persia: The Forgotten Sands .