Ανακτήστε τις πρόσφατα κλειστές καρτέλες στο Safari για iPhone ή iPod touch

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης Safari σε συσκευές iPhone ή iPod touch.

Κατά την περιήγηση σε μια συσκευή iOS, μια ολίσθηση του δακτύλου μπορεί να κλείσει μια ανοιχτή καρτέλα, ακόμη και αν δεν το εννοούσατε. Ίσως εννοούσατε να κλείσετε τη συγκεκριμένη τοποθεσία, αλλά βρήκατε μια ώρα αργότερα ότι έπρεπε να το ανοίξετε πάλι. Μην φοβάστε, καθώς το Safari για iOS παρέχει τη δυνατότητα να ανακτήσετε γρήγορα και εύκολα τις πρόσφατα κλειστές καρτέλες. Αυτό το σεμινάριο σας καθοδηγεί στη διαδικασία που κάνετε σε ένα iPhone.

Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης. Το κύριο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης του Safari πρέπει τώρα να εμφανίζεται. Επιλέξτε το κουμπί Tabs, που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης. Οι ανοιχτές καρτέλες του Safari πρέπει τώρα να εμφανιστούν. Επιλέξτε και κρατήστε πατημένο το σύμβολο συν, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Θα πρέπει τώρα να εμφανιστεί μια λίστα με τις πρόσφατα κλειστές καρτέλες του Safari, όπως φαίνεται στο παραπάνω παράδειγμα. Για να ανοίξετε ξανά μια συγκεκριμένη καρτέλα, απλά επιλέξτε το όνομά της από τη λίστα. Για να εξέλθετε από αυτήν την οθόνη χωρίς να ανοίξετε ξανά μια καρτέλα, επιλέξτε το σύνδεσμο "Τέλος" που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η λειτουργία δεν θα λειτουργήσει στη λειτουργία Προσωπικής περιήγησης .