Πώς να κάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPad χρησιμοποιώντας το Safari

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται μόνο για χρήστες Safari σε συσκευές iPad της Apple που εκτελούν iOS 8 και νεότερες εκδόσεις .

Το πρόγραμμα περιήγησης Safari για το iPad σας δίνει τη δυνατότητα να στείλετε ηλεκτρονικά ένα σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα που βλέπετε σε μερικά απλά βήματα. Αυτό είναι χρήσιμο όταν θέλετε να μοιραστείτε γρήγορα μια σελίδα με κάποιον. Ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο για να μάθετε πώς γίνεται.

Για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας πατώντας στο εικονίδιο Safari, που βρίσκεται συνήθως στην αρχική οθόνη του iPad. Το κύριο παράθυρο της εφαρμογής Safari πρέπει τώρα να εμφανίζεται στο iPad σας. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα που θέλετε να μοιραστείτε. Αφού ολοκληρωθεί η φόρτωση της επιθυμητής σελίδας, αγγίξτε το κουμπί Share (Κοινή χρήση) που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης και αντιπροσωπεύεται από ένα βέλος επάνω από ένα τετράγωνο. Το κοινόχρηστο φύλλο της iOS θα πρέπει τώρα να είναι ορατό, επικαλύπτοντας το κάτω μισό του παραθύρου του Safari. Επιλέξτε την επιλογή Αλληλογραφία, που βρίσκεται συνήθως στην αριστερή πλευρά της πρώτης σειράς εικονιδίων.

Η εφαρμογή Mail του iPad θα ανοίξει τώρα με ένα μερικώς σύνθετο μήνυμα που εμφανίζεται. Η γραμμή Θέμα για το μήνυμα θα συμπληρωθεί με τον τίτλο της ιστοσελίδας που έχετε επιλέξει να μοιραστείτε. Το σώμα του μηνύματος θα συμπληρωθεί με τη διεύθυνση URL της σελίδας.

Στο πεδίο Προς :, Κελσίου: και Κρυφή:, πληκτρολογήστε τον επιθυμητό παραλήπτη. Στη συνέχεια, τροποποιήστε τη γραμμή Θέματος και το κείμενο κειμένου, αν θέλετε. Τέλος, όταν είστε ικανοποιημένοι με το μήνυμα, επιλέξτε το κουμπί Αποστολή .