Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo Mail

Επισκεφθείτε το φάκελο σκουπίδια ή ζητήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας από το Yahoo

Όταν διαγράψετε τυχαία ένα μήνυμα ή συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Yahoo Mail και βρείτε όλους τους φακέλους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου άδειοι, όλα δεν χάνονται. Μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το φάκελο "Κάδος απορριμμάτων" ή να ζητήσετε από το Yahoo να επαναφέρει το λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια προηγούμενη κατάσταση για να ανακτήσει τα μηνύματα που λείπουν - ακόμη και τα μηνύματα που έχουν διαγραφεί από τον κάδο απορριμμάτων - αλλά θα πρέπει να το ζητήσετε.

Ενεργοποιήστε γρήγορα να ανακτήσετε το χαμένο Yahoo Mail

Εάν ενεργείτε γρήγορα, υπάρχει η πιθανότητα ότι το Yahoo μπορεί να αποκαταστήσει το γραμματοκιβώτιό σας σε μια προηγούμενη κατάσταση από ένα αντίγραφο ασφαλείας, ανακτώντας τα χαμένα μηνύματα, είτε χάσατε κατά λάθος το φάκελο Κάδος απορριμμάτων που περιέχει ένα σημαντικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε ένα σφάλμα αλληλογραφίας Yahoo Mail που εξαφανίστηκε.

Ακύρωση αλληλογραφίας στο Yahoo Mail

Θα έχετε την μεγαλύτερη επιτυχία κατά την αναίρεση της αλληλογραφίας εάν συνειδητοποιήσετε ότι διαγράψατε ένα σημαντικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αμέσως. Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεταφέρεται στο φάκελο "Κάδος απορριμμάτων", όπου κάθεται μέχρι να αδειάσετε αυτόν το φάκελο. Μπορείτε να διαγράψετε γρήγορα ένα μήνυμα, εφόσον είναι ακόμα στο φάκελο του Yahoo Mail Trash. Για να διαγράψετε ένα μήνυμα στο Yahoo Mail:

  1. Κάντε κλικ στο φάκελο Κάδος απορριμμάτων στο Yahoo Mail. Θα το δείτε στο παράθυρο πλοήγησης στα αριστερά της οθόνης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Yahoo.
  2. Ανοίξτε το επιθυμητό μήνυμα. Μπορείτε επίσης να το ελέγξετε και οποιαδήποτε άλλα μηνύματα θέλετε να διαγράψετε στη λίστα μηνυμάτων.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Μετακίνηση στη γραμμή εργαλείων του Yahoo Mail.
  4. Επιλέξτε Εισερχόμενα ή οποιοδήποτε άλλο φάκελο για να ανακτήσετε το μήνυμα. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε και να αποθέσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε οποιονδήποτε φάκελο.

Ανακτήστε τα χαμένα ή διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo Mail

Για να σώσετε μηνύματα που έχουν εξαφανιστεί από τον λογαριασμό σας στο Yahoo Mail κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών ή για να επαναφέρετε μηνύματα μετά την εκφόρτωση του φακέλου Κάδος απορριμμάτων:

  1. Κατεβάστε όλα τα μηνύματα που ελήφθησαν χθες και σήμερα στο λογαριασμό σας στο Yahoo Mail ή προωθήστε τα σε μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτόματα ή μη αυτόματα . Αυτά τα μηνύματα θα χαθούν για πάντα.
  2. Μεταβείτε στη φόρμα βοήθειας του Yahoo Mail Restore.
  3. Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού για να περιγράψετε το πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση, επιλέξτε Αλληλογραφία: Μηνύματα που έχουν διαγραφεί τυχαία στο webmail . Υπάρχει επίσης μια επιλογή εάν χρησιμοποιείτε μια κινητή συσκευή.
  4. Επιλέξτε ένα χρονικό εύρος από το αναπτυσσόμενο μενού στο πλαίσιο " Πότε διαβάσατε για τελευταία φορά τα μηνύματα που λείπουν"; Το μέγιστο χρονικό διάστημα είναι 16 ώρες.
  5. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό Yahoo ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο παρεχόμενο πεδίο.
  6. Εισαγάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία έχετε πρόσβαση στο παρεχόμενο πεδίο.
  7. Συμπληρώστε το πεδίο CAPTCHA και κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία αιτήματος .

Ενώ περιμένετε να επιστρέψει ο Yahoo Mail λογαριασμό σας στο κράτος που ήταν στο καθορισμένο χρόνο από ένα αντίγραφο ασφαλείας, συνεχίστε να προωθήσετε ή να κατεβάσετε τυχόν νέα μηνύματα. Το αντίγραφο ασφαλείας θα αντικαταστήσει τα υπάρχοντα πλαίσια και τους φακέλους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.