Χρησιμοποιήστε την ανταλλακτική μονάδα USB ως συσκευή αναπαραγωγής MP3

Εγκαταστήστε μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής ήχου στη μονάδα flash USB για φορητές μελωδίες.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο να χρησιμοποιείτε μια μονάδα flash USB σαν συσκευή αναπαραγωγής MP3, αλλά εάν εργάζεστε σε διάφορους υπολογιστές και θέλετε άμεση πρόσβαση στα αγαπημένα σας κομμάτια, είναι λογικό. Όλοι οι υπολογιστές που χρησιμοποιείτε δεν έχουν ήδη εγκαταστήσει το απαραίτητο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων λογισμικού , οπότε θα πρέπει να εγκαταστήσετε φορητό λογισμικό στη μνήμη USB, για να αναπαράγετε τη μουσική σας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Χρησιμοποιώντας μια φορητή έκδοση μιας συσκευής αναπαραγωγής πολυμέσων, θα μπορείτε να ακούτε μουσική απευθείας από τη μνήμη USB, όπου μπορείτε να βρείτε μια θύρα USB.

Παρόλο που κάθε εφαρμογή μπορεί να έρθει με τις δικές της οδηγίες εγκατάστασης, γενικά, συνδέετε μια μονάδα flash USB που περιέχει μια μουσική βιβλιοθήκη σε έναν υπολογιστή και κάνετε λήψη μιας φορητής συσκευής αναπαραγωγής ήχου. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο .exe και επιλέξτε τη μονάδα flash ως στόχο. Στη συνέχεια, συνδέστε τη μονάδα flash σε οποιονδήποτε υπολογιστή ή συσκευή με θύρα USB και κάντε κλικ στην εφαρμογή στη μονάδα flash για να ξεκινήσει η φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων. Εδώ είναι μερικά από τα δημοφιλή φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο USB stick σας.

CoolPlayer & # 43; Φορητός

Το CoolPlayer + Portable από το PortableApps.com είναι μια ελαφριά συσκευή αναπαραγωγής ήχου MP3 που μπορεί να εγκατασταθεί ως αυτόνομη εφαρμογή σε ένα Memory Stick USB. Η εφαρμογή έχει μια κηλίδα και απλή διεπαφή χρήστη σε συνδυασμό με έναν προηγμένο επεξεργαστή λίστας αναπαραγωγής. Ο φορέας δωρεάς-ware είναι συμβατός με τα Windows 10, 8, 7, Vista και XP.

1by1

1by1 είναι μια δωρεάν φορητή συσκευή αναπαραγωγής ήχου που περιηγείται στους φακέλους μουσικής της μονάδας flash USB αντί να συνεργάζεται με μια μουσική βιβλιοθήκη. Όταν ξεκινάτε την εφαρμογή στη μονάδα flash, βλέπετε μια λίστα με τους φακέλους στη μονάδα δίσκου στη διασύνδεση. Απλά επιλέξτε εκείνο που θέλετε να ακούσετε. Θυμάται το τελευταίο κομμάτι που παίζεται και υποστηρίζει αναπαραγωγή χωρίς κενά. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη φαίνεται λίγο ρετρό, αλλά αυτό το ελαφρύ παίκτη είναι ευπροσάρμοστο και κάνει το τέχνασμα. Το 1by1 είναι συμβατό με τα Windows 10, 8, 7, Vista, XP και 2000.

MediaMonkey

Παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται το πλήρως εξοπλισμένο MediaMonkey ως τυπικό φορητό πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου, μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε μια μονάδα flash USB και να το χρησιμοποιήσετε για να ακούσετε τις μελωδίες σας. Με το MediaMonkey έκδοση 4.0 ή νεότερο, το τέχνασμα είναι να ελέγξετε την επιλογή "Portable Install" κατά τη διάρκεια του οδηγού εγκατάστασης και στη συνέχεια να επιλέξετε τη μονάδα flash ως στόχο. Οι παλαιότερες εκδόσεις του MediaMonkey μπορούν επίσης να εγκατασταθούν σε ένα memory stick, αλλά αυτές οι οδηγίες είναι μακρές. μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του MediaMonkey.

XMplay

Αν και δεν είναι πρωτίστως φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, το XMPlay μπορεί να εγκατασταθεί σε ένα memory stick και να λειτουργήσει ως ένα. Το XMplay είναι ένα από τα αγαπημένα των χρηστών των φορητών συσκευών αναπαραγωγής ήχου. Είναι συμβατό με όλες τις πρόσφατες εκδόσεις των Windows, αλλά οι εκδόσεις των Windows 2007 και Vista απαιτούν μια πρόσθετη προσθήκη διαθέσιμη από τον ιστότοπο.

Foobar2000

Το Foobar2000 είναι μια δωρεάν συσκευή αναπαραγωγής ήχου για Windows που υποστηρίζει πολλές μορφές ήχου. Προσφέρει αναπαραγωγή χωρίς κενά και η διάταξη διεπαφής είναι προσαρμόσιμη. Πρόκειται για ένα ισχυρό μέσο αναπαραγωγής πολυμέσων με εξωτερική επιφάνεια Jane. Το Foobar2000 είναι συμβατό με τα Windows 10, 8, 7, Vista και XP Service Pack 2 ή νεότερο.

Ανεξάρτητα από το ποιο φορητό πρόγραμμα ήχου που χρησιμοποιείτε με τη μονάδα flash USB, όταν ολοκληρώσετε την ακρόαση, αφαιρέστε τη μονάδα USB με ασφάλεια, για να αποφύγετε τη φθορά της μουσικής σας.