Πώς να καταργήσετε την εγγραφή από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το Gmail

Διακοπή λήψης αυτοματοποιημένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα κλικ

Αν εγγραφείτε σε ένα ενημερωτικό δελτίο είναι εύκολο, αφήστε το να μην είναι πόνε. Ευτυχώς, το Gmail προσφέρει μια εύχρηστη συντόμευση που σας αποσυνδέει από λίστες αλληλογραφίας, ενημερωτικά δελτία και άλλα επαναλαμβανόμενα μηνύματα που βασίζονται στη συνδρομή.

Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail με έναν ειδικό σύνδεσμο Κατάργηση εγγραφής που απαντά αυτόματα στο μήνυμα με ειδοποίηση για την ακύρωση της ιδιότητας μέλους του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Ωστόσο, μερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν υποστηρίζουν αυτόν τον τύπο διαγραφής, οπότε το Gmail θα εντοπίσει αυτόματα τον σύνδεσμο διαγραφής που προσφέρεται από τον αποστολέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα σας δώσει την ευκαιρία να επισκεφτείτε τη συγκεκριμένη σελίδα για μη αυτόματη κατάργηση της εγγραφής.

Συμβουλή: Εάν δεν μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από κάποια συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σκεφτείτε να ρυθμίσετε ένα φίλτρο Gmail για να στέλνετε πάντα νέα μηνύματα στον Κάδο απορριμμάτων.

Πώς μπορείτε εύκολα να καταργήσετε την εγγραφή σας στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

  1. Ανοίξτε ένα μήνυμα από τη λίστα αλληλογραφίας ή το ενημερωτικό δελτίο.
  2. Κάντε κλικ ή επιλέξτε το σύνδεσμο Κατάργηση εγγραφής δίπλα στο όνομα ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αποστολέα. Μπορείτε να το βρείτε στο πάνω μέρος του μηνύματος.
    1. Ίσως υπάρχει ένας σύνδεσμος Αλλαγή προτιμήσεων που θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τον τρόπο αποστολής των ηλεκτρονικών μηνυμάτων συνδρομής, αλλά τα περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν το έχουν.
  3. Όταν εμφανιστεί το μήνυμα Κατάργηση εγγραφής , επιλέξτε το κουμπί Κατάργηση εγγραφής .
  4. Μπορεί να χρειαστεί να ολοκληρώσετε τη διαδικασία καταργήσεως εγγραφής στον ιστότοπο του αποστολέα.

Αυτό πρέπει να θυμάστε σχετικά με την κατάργηση της εγγραφής στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία

Αυτή η μέθοδος κατάργησης εγγραφής λειτουργεί μόνο εάν το μήνυμα περιέχει μια κεφαλίδα Καταργήστε την εγγραφή: η οποία καθορίζει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έναν ιστότοπο που χρησιμοποιείται για την κατάργηση της εγγραφής.

Θα μπορούσε να χρειαστούν μερικές ημέρες για να αναγνωριστεί η αυτοματοποιημένη κατάργηση εγγραφής από τον αποστολέα ή τον ιστότοπο, οπότε περιμένετε αρκετές ημέρες πριν δοκιμάσετε ξανά αυτό, αν δεν λειτουργεί για πρώτη φορά.

Εάν το Gmail δεν σας εμφανίσει το σύνδεσμο Κατάργηση εγγραφής , αναζητήστε ένα σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής ή πληροφορίες κατάργησης εγγραφής στο κείμενο του μηνύματος, το οποίο συνήθως βρίσκεται κοντά στο επάνω ή το κάτω μέρος του μηνύματος.

Μην χρησιμοποιείτε την Αναφορά ανεπιθύμητου μηνύματος για να καταργήσετε την εγγραφή σας από ενημερωτικά δελτία και λίστες αλληλογραφίας εκτός αν είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για spam.