Όλοι Σχετικά με το Google Cardboard 3D VR Ακουστικό για Android

Το Google Cardboard είχε μια εισαγωγή χαμηλού κλειδιού το 2014. Τα κιτ είναι φθηνά, εύκολα συναρμολογημένα και διασκεδαστικά.

Το Google Cardboard μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε ένα πλήρες σετ εικονικής πραγματικότητας, το οποίο μπορεί να βλέπει πανοράματα, να παρακολουθεί ταινίες και να παίζει παιχνίδια , όλα για χαμηλή τιμή εκκίνησης. Συγκρίνετε αυτό με τους ακριβούς ανταγωνιστές, όπως το Project Morpheus της Sony και το Oculus Rift του Facebook. Περάστε γενναιόδωρα σε ιδιόκτητο υλικό ή χρησιμοποιήστε μόνο το τηλέφωνο που έχετε ήδη; Δεν φαίνεται να είναι μια δύσκολη επιλογή.

Πώς λειτουργεί το χαρτόνι Google;

Σύρετε το τηλέφωνό σας Android σε πρόγραμμα προβολής χαρτονιού. Κρατήστε το θεατή μέχρι το πρόσωπό σας. Μετακινήστε το κεφάλι σας γύρω σας και απολαύστε τη νέα παιδική χαρά της εικονικής πραγματικότητας.

Ο θεατής του Google Cardboard είναι πραγματικά πολύ απλός. Δεν είναι τίποτε άλλο παρά επανεξέταση του στερεογράφου του δέκατου ένατου αιώνα. Εμφανίζοντας ταυτόχρονα δύο ελαφρώς διαφορετικές εικόνες, τα άτομα με δύο λειτουργικά μάτια μπορούν να δουν την ψευδαίσθηση των εικόνων 3-D. Συνδυάστε την εικονική 3-D όραση με την εξωτερική κάμερα του τηλεφώνου και την ικανότητα να αισθάνεστε την κλίση και την κίνηση και έχετε μια συσκευή πλήρους εμφάνισης εικονικής πραγματικότητας με εκπληκτικές δυνατότητες. Όλο το χαρτόνι κάνει όλα αυτά στη θέση τους - τόσο ως φυσική συσκευή όσο και ως πλατφόρμα για τη λήψη στερεοσκοπικών έργων.

Πώς να αποκτήσετε το Google Cardboard

Επιλογή 1: Κάντε μία.

Μπορείτε να δείτε αυτές τις οδηγίες αν θέλετε να κάνετε αυτό το παλιό σχολείο. Θα χρειαστείς:

Είναι λίγο παρωχημένο, αλλά το επίδομα είναι ότι μπορείτε να διακοσμήσετε τον θεατή σας στο Google Cardboard ωστόσο θέλετε.

Δεύτερη επιλογή: Αγοράστε ένα.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα κιτ από έναν από τους πολλούς προμηθευτές, πολλοί από τους οποίους συνδέονται με τον ιστότοπο "Get Cardboard" της Google. Τα χαρτονένια μοντέλα είναι γενικά φθηνά, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε "Χαρτόνι" κατασκευασμένο από αλουμίνιο ή άλλα φανταχτερά υλικά. Υπάρχει ακόμη και ένα συμβατό με το Google Cardboard View-Master που θα έκανε ένα μεγάλο δώρο Χριστουγέννων.

Εφαρμογές χαρτονιού

Το Google Play διαθέτει ήδη πολλές εφαρμογές, παιχνίδια και ταινίες για χαρτόνι. Αναμείνετε να αναπτυχθεί αυτή η λίστα. Μια από τις εφαρμογές της Google είναι ακόμη και μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να εξηγεί πώς να κάνετε εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας.

Το εξάρτημα κάμερας άλματος

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Google Cardboard, η Google εισάγει μια ειδική εξέδρα φωτογραφικής μηχανής σχεδιασμένη για τη μαγνητοσκόπηση εμπειριών VR. (Από αυτό το γράψιμο, είναι ακόμα ένα στοιχείο "σύντομα").

Η πλατφόρμα Jump είναι βασικά ένα γιγαντιαίο στέμμα των καμερών Go-Pro σε έναν κύκλο. Οι εικόνες είναι ραμμένες μαζί με κάποια επεξεργασία υψηλής ισχύος - τα πράγματα που έπρεπε ήδη να αναπτυχθεί από την Google, ώστε να καταστεί δυνατή η Google Streetview στους Χάρτες Google.

Το YouTube θα υποστηρίξει επίσης τελικά το περιεχόμενο Jump / Cardboard για φοβερές εικονικές ταινίες.

Αποστολές Google

Το Google Expeditions είναι μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία για το Google Cardboard που σχεδιάστηκε για να κάνει εικονικά ταξίδια για παιδιά σχολικής ηλικίας. Το έργο αυτό επιτρέπει στα παιδιά να βιώσουν εκδρομές εκτός από μουσεία, αλλά και ιστορικά αναπαράσταση, λογοτεχνικούς κόσμους, εξωτερικό χώρο ή μικροσκοπικές βιομορφίες.

Το Google Cardboard ξεκίνησε ως ένα έργο "20% χρόνου", όπου οι υπάλληλοι της Google επιτρέπεται να αφιερώνουν έως και 20% της ώρας τους σε σχέδια κατοικίδιων ζώων και άγριες ιδέες με την έγκριση του διαχειριστή. Ακούγεται σαν να ήταν μια μεγάλη επένδυση.