Οι 3 κορυφαίες μέθοδοι εξόρυξης Bitcoin

Όλα για την εξόρυξη σύννεφων Bitcoin, τις εφαρμογές εξόρυξης και την κατασκευή μιας εξόρυξης κρυπτοθεραπείας

Η εξόρυξη Bitcoin είναι η μέθοδος στην οποία οι συναλλαγές στο blockchain Bitcoin επιβεβαιώνονται και επεξεργάζονται. Αν δεν υπήρχαν οι ανθρακωρύχοι Bitcoin, η κρυπτογράφηση Bitcoin θα έπαυε να λειτουργεί, καθώς δεν θα επιβεβαιωνόταν καμία συναλλαγή.

Εκείνοι που εκτελούν τη διαδικασία εξόρυξης αναφέρονται ως ανθρακωρύχοι Bitcoin και ανταμείβονται για τη βοήθειά τους με ένα ποσοστό του τέλους συναλλαγής που χρεώνεται στον χρήστη του Bitcoin. Η εξόρυξη Bitcoin μπορεί να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα και πολλά άτομα έχουν πλέον γίνει πλήρους απασχόλησης ανθρακωρύχοι Bitcoin. Εδώ είναι οι τρεις κύριοι τρόποι να εξορύξουμε το Bitcoin και να αρχίσουμε να κερδίζουμε χρήματα.

Αρχάριος: Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή Bitcoin Mining

Ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε την εξόρυξη Bitcoin είναι να κατεβάσετε απλά μια εφαρμογή που κάνει τα πάντα για εσάς. Το Bitcoin Miner είναι μια εφαρμογή των Windows 10, η οποία είναι δωρεάν για λήψη και χρήση σε υπολογιστές και ταμπλέτες των Windows 10 και λειτουργεί επίσης στα Windows Phone .

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή Bitcoin Miner, οι χρήστες πρέπει απλά να εισαγάγουν τη διεύθυνση Bitcoin του λογαριασμού τους στην οθόνη Ρυθμίσεις διεύθυνσης πληρωμής και, στη συνέχεια, πατήστε το προεξέχον κουμπί "Έναρξη". Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό.

Όσο πιο ισχυρή είναι η συσκευή σας, τόσο περισσότερες συναλλαγές Bitcoin θα μπορέσει να επεξεργαστεί. Αυτό σημαίνει ότι ένα τηλέφωνο Windows δεν μπορεί να κερδίσει πολλά Bitcoin, αλλά ένας υπολογιστής των Windows 10 που μπορεί να εκτελέσει εργασίες βαρέως τύπου, όπως η επεξεργασία βίντεο και η αναπαραγωγή σημαντικών τίτλων βιντεοπαιχνιδιών , έχει τη δυνατότητα να κερδίσει αρκετά.

Αρχάριος: Ορυχείο Bitcoin στο σύννεφο

Ένας δημοφιλής τρόπος για να μπείτε στην τρέλα εξόρυξης κρυπτογράφησης είναι να πληρώσετε κάποιον άλλο για να το κάνει για σας. Αναφερόμενο ως εξόρυξη σε σύννεφα, αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την εγγραφή ενός λογαριασμού σε έναν ιστότοπο τρίτου μέρους και την καταβολή του σε Bitcoin και άλλα κρυπτοσυχνότητες για εσάς. Συνήθως, όσο περισσότερα χρήματα πληρώνετε, τόσο πιο κρυπτοεγχειρητικό θα είναι ο λογαριασμός σας που θα μπορεί να πετύχει.

Οι συμβάσεις εξόρυξης σύννεφων διαρκούν συνήθως τουλάχιστον για ένα έτος, αν και ορισμένοι μπορούν να συνεχίσουν επ 'αόριστον. Η κρυπτογραφημένη συναλλαγματική ισοτιμία αποστέλλεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην καθορισμένη σας διεύθυνση πορτοφολιού, γεγονός που την καθιστά ένα δροσερό τρόπο για να κερδίσετε υπολειπόμενο εισόδημα σε εβδομαδιαία (ή μερικές φορές καθημερινή) βάση. Η κρυπτογράφηση που εξορύσσεται σχεδόν πάντα καλύπτει το κόστος της αρχικής πληρωμής.

Το Genesis Mining είναι μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες εξόρυξης νέφους γύρω. Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος τους έδωσε ακόμη και μια TED Talk για τη δημιουργία του και τις πρώτες μέρες της εξόρυξης Bitcoin. Το Genesis Mining προσφέρει συμβόλαια εξόρυξης Bitcoin εκτός από τα Litecoin , Ethereum , Monero και μια σειρά άλλων κρυπτοσυχνοτήτων.

Προηγμένη: Δημιουργία ενός Bitcoin Mining Rig

Εκείνοι που επιθυμούν πραγματικά να επενδύσουν στην εξόρυξη κρυπτοσυχνοτήτων θα χρειαστεί να αγοράσουν μια συσκευή υλικού ολοκληρωμένων κυκλωμάτων (ASIC) για συγκεκριμένες εφαρμογές, που συχνά αναφέρεται ως εξόρυξη μεταλλείων. Αυτοί είναι ουσιαστικά επεξεργαστές που κατασκευάζονται αποκλειστικά για Bitcoin εξόρυξης και άλλες κρυπτοκίνες και προορίζονται να λειτουργούν χωρίς διακοπή όλη την ημέρα, κάθε μέρα.

ASIC ανθρακωρύχοι είναι γενικά αρκετά ακριβά και να πωλούν για αρκετές χιλιάδες δολάρια. Η λειτουργία μιας τέτοιας συσκευής καταναλώνει επίσης πολλή ηλεκτρική ενέργεια, ώστε να μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, συχνά πάνω από ένα χρόνο συνεχούς εξόρυξης, για να αρχίσει να κερδίζει κέρδος.

Η πιο δημοφιλής μάρκα των ανθρακωρύχων ASIC είναι Bitmain με ανθρακωρύχους Antminer τους. Συχνά απελευθερώνουν νεώτερα μοντέλα των ανθρακωρύχων τους που είναι πιο αποτελεσματικά στην εξόρυξη Bitcoin και καταναλώνουν ενέργεια και παρέχουν στους καταναλωτές πλήρη υποστήριξη και γραπτές οδηγίες καθοδήγησης που απευθύνονται τόσο σε προηγμένους ανθρακωρύχους όσο και σε πλήρεις αρχάριους.

Όταν χρησιμοποιείτε μια συσκευή εξόρυξης ASIC, θα χρειαστεί επίσης να κατεβάσετε προηγμένο λογισμικό εξόρυξης και να συμμετάσχετε σε μια εξορυκτική πισίνα. Το λογισμικό θα πει στο ASIC τι να περάσει, πού να βρεθεί και ποιος να στείλει το εξόρυξη Bitcoin ενώ η εξορυκτική πισίνα είναι μια ομάδα άλλων ανθρακωρύχων που επιλέγουν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον μαζί μου και να μοιραστούν τις ανταμοιβές μεταξύ τους.

Η πιο συνήθης συνιστώμενη πισίνα και πρόγραμμα εξόρυξης είναι η Slush Pool και η CGminer αντίστοιχα, ωστόσο, όσοι χρησιμοποιούν ορυχείο Bitmain μπορεί να προτιμούν να χρησιμοποιούν το δικό τους πρόγραμμα και την εξορυκτική πισίνα λόγω της ευκολίας τους και του φιλικού προς το χρήστη διεπαφής.

Γιατί πρέπει να μου Bitcoin

Εκτός από το να κερδίζετε επιπλέον χρήματα, η εξόρυξη κρυπτογράφησης μπορεί επίσης να είναι ένας τρόπος υποστήριξης του προτιμώμενου νομίσματος σας. Οι ανθρακωρύχοι χρειάζονται για να διεκπεραιώσουν όλες τις συναλλαγές σε μπλοκ αλυσίδας κρυπτογραφικών κερμάτων, ώστε οι περισσότεροι ανθρακωρύχοι να είναι, τόσο πιο γρήγορα και πιο σταθερό θα είναι το κέρμα.

Γιατί δεν πρέπει να κάνετε το Bitcoin Mining

Η εξόρυξη Bitcoin και άλλες cryptocurrencies καταναλώνει πολλά χρήματα, χρόνο και πόρους. Για τους περισσότερους ανθρώπους μπορεί να είναι σχεδόν τόσο ανταμείβοντας να αγοράσετε απλά κάποια Bitcoin από μια υπηρεσία όπως Coinbase ή CoinJar και αφήστε την να αυξήσει την αξία ενώ κάθεστε σε ένα πορτοφόλι που δεν κάνει τίποτα.