Πώς να επενδύσετε σε κρυπτοκίνες

Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα κρυπτοκίνες πριν επενδύσετε σε αυτά

Η επένδυση σε Bitcoin και άλλες κρυπτοσυχνότητες γίνεται όλο και πιο κοινή καθώς η δημοτικότητα της τεχνολογίας μεγαλώνει και τα μέσα ενημέρωσης προάγουν όσους είναι αρκετά τυχεροί για να το κάνουν μεγάλο, επενδύοντας νωρίς.

Πώς επενδύει στην κρυπτογράφηση και αν μπορείτε να αγοράσετε το Bitcoin και να το αποθηκεύσετε; Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επένδυση σε Bitcoin και άλλες κρυπτοκίνες πριν κάνετε οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις.

Πού να αγοράσετε Cryptocurrency

Ο ευκολότερος και πιο αξιόπιστος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin και άλλες κρυπτοσυχνότητες είναι μέσω μιας καθιερωμένης ηλεκτρονικής υπηρεσίας όπως η Coinbase και η CoinJar. Και οι δύο αυτές εταιρείες επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν διαφορετικές κρυπτοκίνες μέσω μιας ποικιλίας μεθόδων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένης της πιστωτικής κάρτας, και μπορούν επίσης να αγοράσουν την κρυπτογραφημένη από εσάς κάθε φορά που θέλετε να την πουλήσετε στο μέλλον.

Κάθε μία από αυτές τις εταιρείες πωλεί Bitcoin, Litecoin και Ethereum, ενώ η Coinbase προσφέρει επίσης Bitcoin Cash και CoinJar, Ripple .

Πού να αποθηκεύσετε την Cryptocurrency

Για σχετικά μικρές ποσότητες κρυπτοκοίνων (αξίας κάτω των $ 1.000), η διατήρησή τους σε Coinbase και CoinJar μετά την αρχική αγορά είναι συνήθως ωραία. Για μεγαλύτερες ποσότητες ωστόσο, συνιστάται ιδιαίτερα να επενδύσετε σε ένα πορτοφόλι υλικού από Ledger ή Trezor .

Τα πορτοφόλια υλικού προστατεύουν τους κωδικούς πρόσβασης στις κρυπτοκίνες σας στις αντίστοιχες μπλοκ αλυσίδες τους και απαιτούν το πάτημα των φυσικών κουμπιών τους για να πραγματοποιήσουν μια συναλλαγή. Αυτή η πρόσθετη στρώση ασφάλειας τους καθιστά ουσιαστικά κακόβουλο λογισμικό και απόδειξη απόδειξη.

Οι περισσότερες τράπεζες, αν υπάρχουν, δεν προσφέρουν κρυπτογράφηση, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την επένδυσή σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Κατανόηση του Crypto Lingo

Όταν επενδύετε σε κρυπτογράφηση, είστε αναγκασμένοι να συναντήσετε μια ποικιλία από νέες λέξεις και φράσεις που θα σας αφήσουν να ξύσετε το κεφάλι σας. Εδώ είναι μερικά από τα πιο κοινά slogan crypto που θα ακούσετε.

Κρυπτογράφηση και φόροι

Λόγω του πόσο σχετικά είναι η νέα κρυπτογράφηση, οι κυβερνήσεις συχνά αλλάζουν τη στάση τους στην τεχνολογία αρκετές φορές το χρόνο . Εξαιτίας αυτού, συνιστάται ιδιαίτερα να ζητήσετε τη συνδρομή ενός φορολογικού ειδικού ή ενός οικονομικού συμβούλου κατά την κατάθεση της φορολογικής σας δήλωσης εάν είστε κάτοχος κρυπτοκοΐνης.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορούν να κρύψουν τις επενδύσεις κρυπτογράφησης από την κυβέρνηση, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι μπορούν να εντοπιστούν πολλές συναλλαγές κρυπτοκίνης και όλο και περισσότερες εταιρείες αναφέρουν κρυπτογραφικές αγορές από ιδιώτες. Το Coinbase άρχισε να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες και τις επενδύσεις τους στο IRS.

Να τηρείτε πάντα τα αρχεία κρυπτογραφημάτων και συναλλαγών σας. Μια δωρεάν εφαρμογή όπως το Crypo Chart μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για αυτό.

Γνωρίστε τους κινδύνους κρυπτογράφησης

Όλοι έχουν ακούσει για τους ανθρώπους που έγιναν εκατομμυριούχοι αγοράζοντας κάποια Bitcoin για λίγα δολάρια πριν από μια δεκαετία. Bitcoin και άλλες cryptocurrencies μπορεί να αυξηθεί σε αξία πολύ γρήγορα, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι μπορούν επίσης να μειωθούν. Και συχνά το κάνουν.

Όπως και με όλες τις επενδύσεις, μην ξοδεύετε ποτέ περισσότερο από ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χάσετε. Crypto θα μπορούσε να σας κάνει εκατομμύρια ή θα μπορούσε να πάει στο μηδέν ανά πάσα στιγμή. Πάντα πληρώνει για να είναι υπεύθυνη και ρεαλιστική με τις οικονομικές αποφάσεις σας.

Σκοπός των πληροφοριών σε αυτή τη σελίδα είναι να εκπαιδεύσει τον αναγνώστη σχετικά με τα βασικά στοιχεία της επένδυσης κρυπτογράφησης, αλλά δεν προορίζεται ως οικονομική συμβουλή ή ως επικύρωση για οποιαδήποτε συγκεκριμένη κρυπτοσυνομιλία. Ο καθένας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη δική του χρηματοοικονομική απόφαση και πρέπει να συμβουλεύεται έναν επαγγελματία οικονομικό σύμβουλο προτού προβεί σε σημαντικές αποφάσεις χρήματος.