Πώς να ρυθμίσετε έναν λογαριασμό Coinbase

Μεγιστοποιήστε το λογαριασμό Coinbase συμπληρώνοντάς το πλήρως

Το Coinbase είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αγοράσετε Bitcoin, Litecoin, Ethereum και Bitcoin Cash (Bcash) . Μετά τη δημιουργία ενός λογαριασμού στον ιστότοπο Coinbase , οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν αυτά τα κρυπτοσυστήματα με την πιστωτική τους κάρτα ή τον τραπεζικό τους λογαριασμό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο γίνεται μια ηλεκτρονική αγορά στο Amazon.

Δεν απαιτείται προηγμένη γνώση της κρυπτοεπαφής για τη χρήση του Coinbase και γι 'αυτό τόσοι πολλοί επιλέγουν να το χρησιμοποιήσουν για να πάρουν την πρώτη παρτίδα Bitcoin ή άλλες κρυπτοκίνες . Εδώ είναι πώς να ξεκινήσετε.

Εγγραφή λογαριασμού Coinbase

  1. Στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που έχετε επιλέξει, μεταβείτε στο Coinbase.com και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Θα εμφανιστεί μια φόρμα με πεδία για το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και έναν κωδικό πρόσβασης. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το πραγματικό σας όνομα όπως φαίνεται στην άδεια διαβατηρίου ή οδηγών σας, καθώς χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο ενδέχεται να καθυστερήσει αργότερα την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει σωστά το email σας.
  3. Διάλεξε τον κωδικό σου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήσει ένα συνδυασμό κεφαλαίων και πεζών γραμμάτων εκτός από έναν τουλάχιστον αριθμό.
  4. Ελέγξτε το πλαίσιο ελέγχου " Δεν είμαι robot reCAPTCHA" και το πλαίσιο ελέγχου " Συμφωνία χρήστη και πολιτική απορρήτου ".
  5. Πατήστε το κουμπί Δημιουργία λογαριασμού .
  6. Ένα email επιβεβαίωσης θα σταλεί τώρα στην επιλεγμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επισκεφτείτε τα εισερχόμενα email σας και ανοίξτε το email. Εντός του θα πρέπει να είναι ένας σύνδεσμος επιβεβαίωσης. Κάνοντας κλικ σε αυτό θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης στο οποίο θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας Coinbase.
  7. Θα παρουσιαστεί τώρα ένα σύνολο βημάτων για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας. Μπορείτε να το παραλείψετε τώρα και να το κάνετε αργότερα, αλλά αξίζει τον κόπο να ρυθμίσετε τις περισσότερες πληροφορίες που τους δίνετε, τόσο πιο κρυπτοεγχειρητικό θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ανά εβδομάδα και τόσο πιο ασφαλής θα γίνει ο λογαριασμός σας.

Επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας στο Coinbase

Το Coinbase θα σας δώσει την επιλογή να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας με διάφορες μεθόδους κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού και στη συνέχεια στις επιλογές Ρυθμίσεις> Ασφάλεια στον Πίνακα ελέγχου Coinbase. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές ανά πάσα στιγμή.

Η επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας στο Coinbase μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε το όριο αγορών σας (το ποσό κρυπτογράφησης που μπορείτε να αγοράσετε σε εβδομαδιαία βάση) και μπορεί επίσης να βελτιώσει την ασφάλεια του λογαριασμού σας. Ακολουθεί το ερώτημα που θα σας ζητηθεί είτε από τη σύνδεση στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης λογαριασμού που θα στείλατε μετά τη δημιουργία του λογαριασμού Coinbase είτε στις ρυθμίσεις ασφαλείας του πίνακα ελέγχου .

Αριθμός τηλεφώνου: Η επιβεβαίωση του αριθμού τηλεφώνου σας είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε σε ποια χώρα είναι εγγεγραμμένος ο αριθμός σας και για τον ίδιο τον αριθμό. Μετά την υποβολή αυτών των πληροφοριών, το Coinbase θα φορτώσει μια δεύτερη ιστοσελίδα και θα στείλει ένα SMS στο κινητό σας με έναν κωδικό. Καταχωρίστε αυτόν τον κωδικό στο πεδίο επαλήθευσης στη νέα σελίδα και κάντε κλικ στο μπλε κουμπί Επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου .

Διεύθυνση: Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε την κατοικία σας αφού επιβεβαιώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στην αρχική ρύθμιση λογαριασμού ή στην ενότητα Ρυθμίσεις> Το προφίλ μου του Πίνακα ελέγχου μετά τη σύνδεση. Όπως συμβαίνει με άλλες πληροφορίες λογαριασμού, είναι σημαντικό να είστε αληθινός εδώ. Ο τομέας της χώρας είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς θα καθορίσει ποιες οικονομικές υπηρεσίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Coinbase και πόσο μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε.

Επαλήθευση εγγράφου: Μετά την ενότητα διεύθυνσης στην αρχική ρύθμιση λογαριασμού, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας, μοιράζοντας αντίγραφα κυβερνητικού αναγνωρισμένου αναγνωριστικού, όπως διαβατήριο, απόδειξη κάρτας ηλικίας ή άδεια οδήγησης. Τα αιτούμενα έγγραφα θα διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε. Αν παραλείψετε αρχικά αυτή την επιλογή, θα σας υπενθυμίσουμε να υποβάλετε αυτές τις πληροφορίες στον Πίνακα ελέγχου Coinbase μετά τη σύνδεσή σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε την επιλογή να υποβάλετε τα έγγραφά σας μέσω των ρυθμίσεων > Όρια .

  1. Στη ρύθμιση λογαριασμού, θα εμφανιστεί ένα μπλε κουμπί που λέει την Έναρξη επαλήθευσης . Πατήστε το για να ξεκινήσει η διαδικασία.
  2. Μετά την έναρξη της διαδικασίας επαλήθευσης εγγράφων, θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής δύο έως τριών τύπων εγγράφων. Κάντε κλικ σε εκείνο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, όπως η άδεια διαβατηρίου ή οδηγού.
  3. Η επόμενη οθόνη θα διαθέτει λειτουργία κάμερας που θα ενεργοποιήσει την κάμερα της συσκευής σας. Κρατήστε το αναγνωριστικό σας μπροστά από την κάμερά σας και πατήστε το κουμπί Λήψη στιγμιότυπου για να τραβήξετε μια φωτογραφία του.
  4. Μια προεπισκόπηση της λήψης φωτογραφίας θα εμφανιστεί σύντομα στη σελίδα. Εάν η φωτογραφία είναι καθαρή και εμφανίζει το πρόσωπό σας και όλο το απαραίτητο κείμενο, πατήστε το πλήκτρο Finish & start verification . Εάν θέλετε να επαναλάβετε τη φωτογραφία σας, απλά πατήστε το κουμπί Λήψη άλλου στιγμιότυπου για να δοκιμάσετε ξανά. Μπορείτε να δοκιμάσετε όσες φορές θέλετε.
  5. Το Coinbase μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες έως μία εβδομάδα για να επαληθεύσει το υποβληθέν έγγραφο.

Επιλογές πληρωμής Coinbase

Οι χρήστες Coinbase στις ΗΠΑ μπορούν να χρησιμοποιήσουν το PayPal για να εξαργυρώσουν κρυπτογράφηση για μετρητά, wire transfers για απόσυρση και κατάθεση κεφαλαίων και πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες για την αγορά κρυπτοκίνης. Η καλύτερη επιλογή είναι, ωστόσο, να συνδέσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό με τον λογαριασμό σας στο Coinbase, καθώς αυτή η μέθοδος πληρωμής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά και πώληση κρυπτογραφημάτων καθώς και για την κατάθεση και την ανάληψη χρημάτων.

Θα σας ζητηθεί να προσθέσετε μια επιλογή πληρωμής αφού επαληθεύσετε την ταυτότητά σας στην αρχική ρύθμιση λογαριασμού. Αν επιλέξατε να παραλείψετε αυτήν την επιλογή, μπορείτε να προσθέσετε μια μέθοδο πληρωμής από το λογαριασμό σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Αγορά / Πώληση στο επάνω μενού και επιλέγοντας Προσθήκη νέου λογαριασμού με τη μέθοδο πληρωμής .

Η προσθήκη των χρεωστικών ή πιστωτικών σας στοιχείων επιτρέπει συνήθως την άμεση αγορά Bitcoin , Litecoin, Ethereum και Bitcoin Cash σε Coinbase. Η προσθήκη του PayPal είναι επίσης άμεση. Ωστόσο, κατά την υποβολή των στοιχείων του τραπεζικού σας λογαριασμού, υπάρχει συνήθως μια περίοδος αναμονής διάρκειας δύο (ή περισσότερων) ημερών για να μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε για να το αγοράσετε ή να το πουλήσετε.

Αύξηση του ορίου αγοράς Coinbase

Το Coinbase περιορίζει συνήθως νέους λογαριασμούς με όριο αγοράς $ 300. Αυτό γίνεται για την πρόληψη της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων . Τα όρια μπορούν να αυξηθούν πραγματοποιώντας καθένα από τα παρακάτω.

  1. Ολοκλήρωση του προφίλ σας: Η συμπλήρωση όλων των πληροφοριών του λογαριασμού Coinbase είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αυξήσετε το όριο αγορών σας. Αυτό περιλαμβάνει την προσθήκη (και την επιβεβαίωση) ενός αριθμού τηλεφώνου και την υποβολή τουλάχιστον ενός εγγράφου ταυτότητας.
  2. Κάντε κανονικές αγορές : Οι λογαριασμοί Coinbase που είναι συχνά ενεργοί συνήθως αυξάνουν τα όρια αγορών τους. Προσπαθήστε να κάνετε μία μικρή αγορά την εβδομάδα για ένα ή δύο μήνες.
  3. Περιμένετε: Όσο μεγαλύτερος είναι ο λογαριασμός, τόσο πιο νόμιμο εμφανίζεται στα μάτια της Coinbase. Οι νεότεροι λογαριασμοί είναι συνήθως περιορισμένοι, ενώ οι παλαιότεροι έχουν τελικά καταργηθεί.

Πώς να πάρετε $ 10 δωρεάν Bitcoin Με Coinbase

Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει στο Coinbase δωρεάν από την ιστοσελίδα του Coinbase, αλλά αν γνωρίζετε κάποιον άλλο που είναι ήδη μέλος, αξίζει να ζητάτε να σας προσκαλέσουν πρώτα. Εάν εγγραφείτε στο Coinbase μέσω πρόσκλησης κάποιου, όχι μόνο θα πιστώνεται ο λογαριασμός του συγκεκριμένου ατόμου με Bitcoin αξίας 10 $, αλλά και η δική σας όταν δαπανάτε περισσότερα από $ 100. Επιπλέον, μόλις δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να παραπέμψετε τους δικούς σας φίλους για να κερδίσετε άλλα $ 10 Bitcoin.

  1. Για να προσκαλέσετε κάποιον στο Coinbase, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  2. Ένα μενού θα πέσει κάτω. Κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσκληση φίλων .
  3. Θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα με την επιλογή να προσκαλέσετε άτομα στο Coinbase μέσω Facebook , Twitter ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η σελίδα θα εμφανίσει επίσης έναν σύνδεσμο ιστότοπου που μπορείτε να μοιραστείτε σε άλλο κοινωνικό δίκτυο, όπως το Instagram ή ακόμα και σε μια ανάρτηση ιστολογίου.