Πώς να διορθώσετε το σφάλμα VPN του υπολογιστή-πελάτη και της πλευράς του διακομιστή 800

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο παρέχει μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ ενός τοπικού πελάτη και ενός απομακρυσμένου διακομιστή μέσω του Διαδικτύου. Όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε ένα VPN και δεν μπορείτε, θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος VPN. Υπάρχουν εκατοντάδες πιθανών κωδικών σφαλμάτων, αλλά μόνο μερικές είναι κοινές. Το σφάλμα VPN 800 "Δεν είναι δυνατή η δημιουργία της σύνδεσης VPN" είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα που παρουσιάζεται όταν εργάζεστε με εικονικά ιδιωτικά δίκτυα. Δυστυχώς, αυτός ο κωδικός σφάλματος δεν εξηγεί γιατί η σύνδεση αποτυγχάνει.

Τι προκαλεί το σφάλμα VPN 800

Σφάλμα 800 εμφανίζεται όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια νέα σύνδεση σε ένα διακομιστή VPN. Υποδεικνύει ότι τα μηνύματα που αποστέλλονται από τον πελάτη VPN (εσείς) δεν καταφέρνουν να φτάσουν στο διακομιστή. Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι για αυτές τις αποτυχίες σύνδεσης, όπως:

Πώς να το FIx VPN σφάλμα 800

Ελέγξτε τα παρακάτω για να αντιμετωπίσετε πιθανούς λόγους αυτής της αποτυχίας:

Ο διακομιστής ενδέχεται να έχει ήδη πολλούς συνδεδεμένους πελάτες. Τα όρια σύνδεσης διακομιστή ποικίλλουν ανάλογα με τον τρόπο ρύθμισης του διακομιστή, αλλά σε σύγκριση με άλλες δυνατότητες, αυτό είναι ένα ασυνήθιστο πρόβλημα. Δεν μπορείτε να το ελέγξετε από την πλευρά του πελάτη της σύνδεσης. Ο διακομιστής ενδέχεται να είναι εκτός σύνδεσης, οπότε η καθυστέρηση στη σύνδεση πρέπει να είναι σύντομη.