Πώς να διορθώσετε το Σφάλμα VPN 619

Το σφάλμα VPN 619 είναι ένα σφάλμα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζονται κατά την εργασία με ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που βασίζεται στα Microsoft Windows είναι το σφάλμα VPN 619 - "Δεν ήταν δυνατή η εγκατάσταση σύνδεσης στον απομακρυσμένο υπολογιστή". Με ορισμένους παλαιότερους διακομιστές VPN, το μήνυμα λάθους λέει "Η θύρα αποσυνδέθηκε". αντι αυτου.

Τι προκαλεί το σφάλμα VPN 619

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν ο υπολογιστής προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα σύνδεση σε ένα διακομιστή VPN ή όταν αποσυνδεθεί ξαφνικά από μια ενεργή σύνοδο VPN. Το πρόγραμμα-πελάτης VPN των Windows ξεκινά τη διαδικασία σύνδεσης και στη συνέχεια συνήθως παύει στο βήμα "Επαλήθευση ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης" για μερικά δευτερόλεπτα πριν εμφανιστεί το μήνυμα 619.

Διαφορετικοί τύποι υπολογιστών-πελατών VPN ενδέχεται να παρουσιάσουν αυτό το σφάλμα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εκτελούνται με χρήση PPTP - Πρωτόκολλο σημειακής σήρασης σημείων .

Πώς να διορθώσετε το Σφάλμα VPN 619

Όταν δείτε ένα σφάλμα VPN 619, υπάρχουν πολλά διορθωτικά μέτρα που μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε τα ζητήματα σύνδεσης που ενεργοποιούν αυτό το σφάλμα:

  1. Εάν δύο ή περισσότεροι υπολογιστές-πελάτες VPN είναι εγκατεστημένοι στον υπολογιστή, βεβαιωθείτε ότι εκτελείται μόνο μία για την αποφυγή συγκρούσεων. Ελέγξτε τόσο τις εφαρμογές που εκτελούνται όσο και τις υπηρεσίες των Windows. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή εάν είναι απαραίτητο για να διασφαλίσετε ότι όλες οι άλλες εφαρμογές θα σταματήσουν.
  2. Τα τείχη προστασίας και τα προγράμματα προστασίας από ιούς που αποκλείουν την πρόσβαση στις θύρες VPN ενδέχεται να εκτελούνται. Απενεργοποιήστε προσωρινά αυτά για να αντιμετωπίσετε προβλήματα.
  3. Δοκιμάστε άλλες τυπικές επισκευές και βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή-πελάτη. Διαγράψτε και εγκαταστήστε ξανά τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης του προγράμματος-πελάτη VPN. Βρείτε έναν άλλο υπολογιστή που διαθέτει μια ρύθμιση λειτουργίας για να συγκρίνετε τις παραμέτρους του δικτύου σας με τον υπολογιστή που λειτουργεί σωστά, αναζητώντας τυχόν διαφορές.

Τα διαλείποντα προβλήματα συνδεσιμότητας δικτύου μπορεί να προκαλέσουν σφάλμα 619 να εμφανιστεί μία φορά, αλλά στη συνέχεια δεν θα εμφανιστεί ξανά όταν ο χρήστης επανεκκινήσει τον υπολογιστή-πελάτη.

Άλλοι σχετικοί κωδικοί σφαλμάτων VPN

Μπορούν να παρουσιαστούν και άλλα είδη αποτυχιών VPN που εμφανίζονται παρόμοια με το σφάλμα VPN 619: