Πώς να προσαρμόσετε την ταπετσαρία σας Android

Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα για τα τηλέφωνα με βάση το Android είναι η ανοιχτή αρχιτεκτονική τους. Βασικά, αυτό σημαίνει ότι το Android είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα που επιτρέπει σε οποιονδήποτε με την τεχνογνωσία να δημιουργεί εφαρμογές για τηλέφωνα Android . Αλλά για τη συντριπτική πλειονότητα των ιδιοκτητών τηλεφώνων Android, μια ανοιχτή πλατφόρμα σημαίνει ότι έχουμε επιλογές όταν πρόκειται για το πώς τα τηλέφωνά μας φαίνονται, λειτουργούν, ήχο και τι μπορούν να κάνουν.

Ταπετσαρία

Τίποτα δεν κάνει το τηλέφωνό σας περισσότερο από την ταπετσαρία που επιλέγετε. Αν και οι προσαρμοσμένες ταπετσαρίες στους Androids μπορεί να είναι ελκυστικές, δεν είναι πολύ εξατομικευμένες. Τα τηλέφωνα Android διαθέτουν τρεις επιλογές για ταπετσαρίες, αν και σε πιο πρόσφατα μοντέλα δεν τα απαρπίζουν απαραιτήτως με αυτόν τον τρόπο:

  1. Γκαλερί ή "Οι φωτογραφίες μου" - Αυτή η επιλογή χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας φωτογραφίες που έχετε τραβήξει είτε με τη φωτογραφική μηχανή του τηλεφώνου σας είτε έχετε κατεβάσει και αποθηκεύσετε στη συλλογή σας.
  2. Ζωντανές ταπετσαρίες - Αυτές οι κινούμενες ταπετσαρίες δίνουν μια πρόσθετη διάσταση κίνησης στην ταπετσαρία σας. Αν και αυτά μπορούν να είναι μπαταρίες και επεξεργαστές χοίρων, μπορούν να δώσουν στο τηλέφωνό σας το "wow" παράγοντα που πολλοί άνθρωποι ψάχνουν. Ενώ η Samsung διαχειρίζεται τα Live Wallpapers καλά και έχει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές, ανακάλυψα ότι η μετοχή Live Wallpapers για το HTC και η Motorola ήταν λίγο ήπια. Πιστεύω επίσης ότι Live Wallpapers τραβούν την μπαταρία πολύ γρήγορα, γι 'αυτό σκεφτείτε δύο φορές για τα Live Wallpapers στο Droid.
  3. Ταπετσαρίες -Η τελική επιλογή είναι απλά να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα αποθέματος για την ταπετσαρία σας. Αυτές οι εικόνες είναι συνήθως πολύ καλές φωτογραφίες.

Η διαδικασία που σχετίζεται με την αλλαγή ταπετσαρίας σας είναι πολύ απλή και να κάνετε μερικά μόνο βήματα. Στα πιο πρόσφατα τηλέφωνα Android:

  1. Πατήστε παρατεταμένα την υπάρχουσα ταπετσαρία στην αρχική οθόνη. (Η μακρά πίεση σημαίνει ότι κρατάτε το δάχτυλό σας μέχρι να αισθανθείτε μια δόνηση ανατροφοδότησης.)
  2. Κτυπήστε τα Wallpapers.
  3. Περιηγηθείτε στις υπάρχουσες επιλογές ταπετσαρίας και ζωντανών ταπετσαριών στο κάτω μέρος της οθόνης ή πατήστε Οι Φωτογραφίες μου για να επιλέξετε μια φωτογραφία από τη συλλογή σας. Οι ζωντανές ταπετσαρίες δεν φαίνονται πλέον διαφορετικές από τις τυπικές ταπετσαρίες από την προοπτική περιήγησης, αλλά η τελική ταπετσαρία θα είναι διαδραστική.
  4. Πατήστε Ρύθμιση φόντου για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Σε παλαιότερα τηλέφωνα Android:

  1. Αγγίξτε το μενού σας - Θα εμφανιστεί μια λίστα επιλογών που θα περιλαμβάνουν μια συντόμευση με την ένδειξη " Ταπετσαρία ".
  2. Πατήστε Ταπετσαρία -Η οθόνη σας θα εμφανίσει τις τρεις επιλογές ταπετσαρίας που πρέπει να επιλέξετε.
  3. Επιλέξτε από την Έκθεση, τα Ζωντανά Ταπετσαρίες ή την Ταπετσαρία . -Η επιλογή κάθε επιλογής θα σας φέρει στις διαθέσιμες εικόνες κάτω από κάθε επιλογή. Η επιλογή "Gallery" θα σας φέρει στις αποθηκευμένες εικόνες και φωτογραφίες σας.
  4. Αγγίξτε το κουμπί Ορισμός ταπετσαρίας μόλις αποφασίσετε τη νέα ταπετσαρία σας.

Αφού ορίσετε την ταπετσαρία σας, θα επιστρέψετε στην κύρια οθόνη όπου θα μπορείτε να θαυμάσετε τη νέα, προσαρμοσμένη εμφάνιση της εμφάνισης του smartphone του Android σας. Πραγματοποιήστε τα ίδια βήματα οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να αλλάξετε το βλέμμα σας ξανά.

Εύρεση νέων ταπετσαριών

Για να βρείτε έναν πρακτικά απεριόριστο αριθμό ταπετσαριών, πραγματοποιήστε μια αναζήτηση στο Google Play για wallpapers. Υπάρχουν διάφορες δωρεάν εφαρμογές διαθέσιμες για λήψη, οι οποίες θα σας δώσουν πρόσβαση σε χιλιάδες δωρεάν wallpapers.

Αυτό το άρθρο επεξεργάστηκε και ενημερώθηκε με νέες οδηγίες από τον Marziah Karch.