Λάβετε οδηγίες για τα πόδια με τους Χάρτες Google

Κάντε μια βόλτα, πηγαίνετε σε μια βόλτα, ή να πάρετε μια γρήγορη jog μέσα με Google καθοδηγεί τον τρόπο

Οι Χάρτες Google όχι μόνο σας δίνουν οδηγίες οδήγησης , αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε οδηγίες για πεζοπορία, ποδηλασία ή δημόσιες συγκοινωνίες.

Συμβουλή : Αυτές οι οδηγίες θα λειτουργήσουν σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Χάρτες Google ή τους Χάρτες Google στον ιστό. Αυτό περιλαμβάνει iPhone και τηλέφωνα Android από εταιρείες όπως η Samsung, η Google, η Huawei, η Xiaomi, κλπ.

Για να πάρετε οδηγίες για πεζοπορία (ή ποδηλασία ή οδηγίες για τις δημόσιες μεταφορές), μεταβείτε στους Χάρτες Google στον Ιστό ή την κινητή συσκευή σας και:

Αναζητήστε πρώτα τον προορισμό σας. Μόλις το βρείτε,

  1. Πατήστε Οδηγίες (στον ιστότοπο αυτό βρίσκεται στην επάνω αριστερή πλευρά του ανοιχτού παραθύρου του προγράμματος περιήγησης).
  2. Επιλέξτε ένα σημείο εκκίνησης . Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Google, ενδέχεται να έχετε ήδη ορίσει το σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μία από αυτές τις θέσεις ως σημείο εκκίνησης. Εάν ξεκινήσατε από την κινητή συσκευή σας, μπορείτε να επιλέξετε "την τρέχουσα τοποθεσία μου" ως σημείο εκκίνησης.
  3. Τώρα μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο μεταφοράς σας . Από προεπιλογή, είναι συνήθως ρυθμισμένο σε "οδήγηση", αλλά αν χρησιμοποιείτε την έκδοση για κινητά και συχνά μεταβαίνετε σε μέρη χρησιμοποιώντας μια εναλλακτική μέθοδο μεταφοράς, μπορεί να έχει διαφορετική προεπιλεγμένη ρύθμιση για εσάς. Μερικές φορές θα έχετε πολλές επιλογές για δρομολόγια και η Google θα προσφέρει να σας δώσει οδηγίες για όποιο από τα δύο είναι πιο ελκυστικό. Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση για το πόσο χρόνο κάθε διαδρομή θα πάρει για να περπατήσει.
  4. Σύρετε κατά μήκος της διαδρομής για να την προσαρμόσετε αν είναι απαραίτητο. Μπορεί να γνωρίζετε ότι το πεζοδρόμιο είναι μπλοκαρισμένο κατά μήκος μιας συγκεκριμένης διαδρομής ή μπορεί να μην αισθανθείτε ασφαλές περπάτημα στη γειτονιά. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη διαδρομή και αν αρκετοί άνθρωποι το κάνουν, η Google μπορεί να προσαρμόσει τη διαδρομή για μελλοντικούς πεζούς.

Οι χρόνοι περπατήματος είναι μόνο εκτιμήσεις. Η Google συγκεντρώνει τις πληροφορίες εξετάζοντας τις μέσες ταχύτητες περπατήματος. Μπορεί επίσης να ληφθεί υπόψη η ανύψωση και η ποιότητα, αλλά αν περπατήσετε πιο αργά ή ταχύτερα από το μέσο όρο "walker" από τις εκτιμήσεις της Google, ο χρονοδιάγραμμα μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας.

Η Google μπορεί επίσης να μην έχει επίγνωση των οδικών κινδύνων όπως οι ζώνες κατασκευής, οι μη ασφαλείς γειτονιές, οι πολυσύχναστοι δρόμοι με ανεπαρκή φωτισμό κ.λπ. Εάν ζείτε σε μια μεγάλη πόλη για περπάτημα, οι χάρτες είναι συνήθως αρκετά καλοί.

Οδηγίες δημόσιων μεταφορών

Όταν ζητάτε οδηγίες για τις δημόσιες συγκοινωνίες, το Google συνήθως περιλαμβάνει επίσης μερικά πόδια. Αυτό είναι που οι εμπειρογνώμονες των μέσων μαζικής μεταφοράς καλούν μερικές φορές το "τελευταίο μίλι". Μερικές φορές αυτό το τελευταίο μίλι είναι ένα κυριολεκτικό τελευταίο μίλι, οπότε κρατήστε ένα μάτι για το ποιο μέρος της κατεύθυνσής σας για τις δημόσιες συγκοινωνίες περιλαμβάνει περπάτημα. Αν δεν θέλετε να το πατάτε, μπορείτε πάντα να παραγγείλετε μια εκδρομή Uber απευθείας από την εφαρμογή.

Παρόλο που η Google παρέχει οδηγίες ποδηλασίας και οδήγησης, δεν υπάρχει τρόπος να συνδυάσετε τις οδηγίες ποδηλασίας, οδήγησης και μαζικής μεταφοράς με τους Χάρτες Google αν θέλετε να καθορίσετε ότι επιλύετε το πρόβλημα "τελευταίου μιλίου" με ποδηλασία προς ή από τη στάση του λεωφορείου. Ενώ μπορεί να είναι εύκολο να απορρίψετε αυτό το ζήτημα ως μη, επειδή οι οδηγίες για το περπάτημα είναι πιθανόν να υπερεκτιμούν το χρόνο που χρειάζεται να φτάσετε ή να φτάσετε από τη στάση του λεωφορείου, αν χρησιμοποιείτε διαφορετική μέθοδο μεταφοράς, χρειάζεστε διαφορετικές οδηγίες όταν οδηγείτε ή ποδήλατο. Οι πεζοί μπορούν να περπατήσουν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση σε έναν δρόμο μονής κατεύθυνσης, για παράδειγμα.