Πώς να ρυθμίσετε το Zoho Mail ως λογαριασμό Push Email

Διπλός συγχρονισμός για το Zoho Mail, τις επαφές και το Ημερολόγιο στο Windows Phone σας

Κρατήστε τα εισερχόμενά σας τακτοποιημένα και λάβετε τα μηνύματά σας σχεδόν άμεσα ενώ είστε περιαγόμενος αν χρησιμοποιείτε το Zoho Mail . Με τη διασύνδεση Exchange ActiveSync του Zoho Mail, μπορείτε να προσθέσετε τα εισερχόμενα και τους άλλους φακέλους σας στο Windows Phone Mail, το Android Mail και το iPhone / iPad Mail. Αυτά θα συγχρονίζονται αυτόματα, με ειδοποιήσεις push, σχεδόν αμέσως μόλις φτάσει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όχι μόνο θα συγχρονίζει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά μπορεί επίσης να είναι ενεργοποιημένο για το συγχρονισμό επαφών και στοιχείων ημερολογίου.

Zoho Mobile Sync

Η λειτουργία συγχρονισμού κινητού είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες, αλλά δεν λειτουργεί με λογαριασμούς POP στο Zoho Mail, μόνο με λογαριασμούς τομέα Zoho. Αν συγχρονίζετε άλλους λογαριασμούς μέσω του Zoho Mail, θα πρέπει να τις προσθέσετε ξεχωριστά στο Windows Phone Mail. Εάν χρησιμοποιείτε το Zoho Mail μέσω ενός οργανισμού, ο διαχειριστής του ταχυδρομείου ίσως χρειαστεί να ενεργοποιήσει το συγχρονισμό του κινητού για το λογαριασμό σας.

Ορίστε το Zoho Mail ως λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Push στο Windows Phone Mail

Για να προσθέσετε ένα λογαριασμό Zoho Mail στο Windows Phone Mail με ειδοποίηση push (και λήψη) νέων μηνυμάτων καθώς και, προαιρετικά, συγχρονισμό ημερολογίου και επαφών:

Διόφωνη λειτουργία συγχρονισμού αλληλογραφίας Zoho

Τώρα που έχετε ρυθμίσει το συγχρονισμό, θα δείτε πώς θα λειτουργήσει. Ό, τι κι αν κάνετε με την αλληλογραφία σας στο τηλέφωνο των Windows θα αντικατοπτρίζεται στον λογαριασμό σας στο Zoho Mail. Εάν προβάλετε και διαγράψετε αλληλογραφία στο τηλέφωνό σας, θα εμφανίζεται επίσης ως προβαλλόμενο και διαγραμμένο στο Zoho Mail.

Μπορείτε να λάβετε τόσο αυτόματη όσο και μη αυτόματη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να συνθέσετε και να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να χρησιμοποιήσετε και να επεξεργαστείτε φίλτρα, να προωθήσετε και να απαντήσετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να μετακινήσετε αλληλογραφία από ένα φάκελο σε άλλο

Συγχρονισμός επαφών Zoho με τις επαφές των WindowsMobile

Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε τις επαφές σας εάν ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή στη ρύθμιση λογαριασμού σας όπως παραπάνω. Τα πεδία που θα συγχρονιστούν είναι το όνομα, το επώνυμο, ο τίτλος εργασίας, η εταιρεία, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το τηλέφωνο εργασίας, το τηλέφωνο στο σπίτι, το κινητό, το φαξ, άλλοι, η διεύθυνση εργασίας, η διεύθυνση κατοικίας, η ημερομηνία γέννησης και οι σημειώσεις. Οποιαδήποτε άλλα πεδία δεν θα συγχρονίζονται μεταξύ των επαφών Zoho και των Επαφών των Windows.

Συγχρονισμός ημερολογίου Zoho με το Ημερολόγιο WindowsMobile

Ενημερώστε το ημερολόγιό σας στο Zoho ή στην κινητή συσκευή Windows και συγχρονίστε την προσθήκη, την ενημέρωση και τη διαγραφή συμβάντων. Ωστόσο, δεν θα συγχρονιστεί η κατηγορία που καταχωρήθηκε στο Ημερολόγιο των Windows με το Ημερολόγιο Zoho.

Άλλα λειτουργικά συστήματα κινητής τηλεφωνίας με το Zoho Push Mail