Πώς να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες στην Apple TV

Πώς να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας τη Apple TV

Η Apple TV Photos σάς επιτρέπει να εξερευνείτε όλες τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και βίντεο στην οθόνη της τηλεόρασής σας, συμπεριλαμβανομένης της νέας λειτουργίας Memories της Apple, slideshows, άλμπουμ και πολλά άλλα.

Πως δουλεύει

Η Apple TV δεν μεταφορτώνει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, τα ρέει από το iCloud. Αυτό σημαίνει ότι πριν χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες στην Apple TV, πρέπει να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση φωτογραφιών στο iCloud στο iPhone, iPad, Mac ή PC, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία iCloud Photo Library, My Photo Stream ή iCloud Photo Sharing στις συσκευές σας. Στη συνέχεια, πρέπει να συνδέσετε την Apple TV σας στο iCloud.

Για να συνδεθείτε στο iCloud στην Apple TV:

Τώρα που έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας iCloud έχετε τρεις διαφορετικές επιλογές κοινής χρήσης εικόνων:

Βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud

Εάν χρησιμοποιείτε τη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud στις συσκευές σας, μπορείτε να προβάλλετε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας από την υπηρεσία.

iCloud Κοινή χρήση φωτογραφιών

Αυτή είναι η επιλογή να επιλέξετε εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση μόνο στα λευκώματα που έχετε επιλέξει να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Είναι επίσης η επιλογή να επιλέξετε εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε άλμπουμ που μοιράζονται μαζί σας οι φίλοι σας από το iCloud.

Η ροή φωτογραφιών μου

Αυτή η επιλογή επιτρέπει στην Apple TV να έχει πρόσβαση στις τελευταίες 1.000 φωτογραφίες ή βίντεο που έχετε τραβήξει στο iPhone, το iPad ή να ανεβάσετε στο Mac σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία ταυτόχρονα με την κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud, αλλά δεν είναι διαθέσιμη με τη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud.

AirPlay

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iCloud, μπορείτε επίσης να προβάλλετε εικόνες στο Apple TV χρησιμοποιώντας το AirPlay. Απλά επιλέξτε μια εικόνα, βίντεο ή άλμπουμ και μετακινηθείτε από το κάτω μέρος της οθόνης iPhone ή iPad για πρόσβαση στο AirPlay στο Κέντρο ελέγχου ή χρησιμοποιήστε την επιλογή AirPlay στο Mac. (Μπορείτε επίσης να κάνετε AirPlay βίντεο Amazon ).

Γνωρίστε τις Φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες είναι αρκετά απλές. Συγκεντρώνει όλες τις εικόνες σας σε μια σελίδα και προσπαθεί να τους κάνει να φαίνονται όμορφα. Το λογισμικό δεν επιλέγει τις εικόνες που βλέπετε, πρέπει να διαχειρίζεστε τη δική σας βιβλιοθήκη φωτογραφιών στις συσκευές σας, αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν μοιράζεστε θολή εικόνες των αντίχειρων (ή οτιδήποτε άλλο) στην τηλεόρασή σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε οποιαδήποτε από αυτές τις εικόνες ως προφύλαξη οθόνης στην Apple TV .

Η διασύνδεση TVOS 10 χωρίζει τα πράγματα σε τέσσερις καρτέλες: Φωτογραφίες, Αναμνήσεις, Κοινόχρηστα και Άλμπουμ . Εδώ είναι αυτό που μπορεί να κάνει ο καθένας για σας:

Φωτογραφίες :

Αυτή η συλλογή συγκεντρώνει όλες τις εικόνες και τα βίντεό σας με τη σειρά που έχουν ληφθεί. Πλοηγηθείτε στη συλλογή με το Siri Remote , για να δείτε ένα στοιχείο σε πλήρη οθόνη απλά επιλέξτε και κάντε κλικ στην εικόνα.

Μνήμες :

Όπως ακριβώς οι πιο πρόσφατες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων για Mac, iPhone και iPad, η εφαρμογή Φωτογραφίες της Apple TV φέρνει τη φανταστική λειτουργία Memories της Apple. Αυτό μεταβαίνει αυτόματα στις εικόνες σας για να τις συγκεντρώσει σε άλμπουμ. Αυτές βασίζονται στο χρόνο, τη θέση ή τα άτομα στις εικόνες. Αυτό κάνει το χαρακτηριστικό γνώρισμα έναν εξαιρετικό τρόπο για να ανακαλύψετε ξανά στιγμές και μέρη που μπορεί να έχετε ξεχάσει.

Κοινόχρηστο :

Αυτή είναι η καρτέλα που σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις εικόνες που έχετε μοιραστεί με το iCloud χρησιμοποιώντας iCloud Photo Sharing ή εικόνες που μοιράζονται μαζί σας από φίλους ή οικογένεια χρησιμοποιώντας την ίδια υπηρεσία. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε ακόμη να μοιράζεστε εικόνες με άλλους από την Apple TV, προφανώς επειδή οι εικόνες δεν αποθηκεύονται στη συσκευή σας.

Άλμπουμ:

Σε αυτήν την ενότητα θα βρείτε όλα τα λευκώματα που έχετε δημιουργήσει στις Φωτογραφίες στις συσκευές σας, για παράδειγμα, ότι το άλμπουμ των διακοπών που δημιουργήσατε στο Mac σας θα πρέπει να είναι εδώ, εφόσον οι ρυθμίσεις σας iCloud είναι σωστές (βλ. Παραπάνω) . Θα βρείτε επίσης όλα τα αυτόματα δημιουργημένα 'έξυπνα' άλμπουμ για βίντεο, πανοράματα και πολλά άλλα. Δεν μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε ή να μοιραστείτε άλμπουμ στην Apple TV σας.

Ζωντανές φωτογραφίες:

Μπορείτε επίσης να δείτε Live Photos στην Apple TV σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε την εικόνα, πατήστε παρατεταμένα το trackpad στο τηλεχειριστήριο και μετά από περίπου μισό δευτερόλεπτο, η Live Photo θα αρχίσει να αναπαράγεται. Αν δεν λειτουργήσει αρχικά, μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγες στιγμές, καθώς η εικόνα δεν θα αναπαράγεται μέχρι να φορτωθεί περισσότερο από το iCloud.