Πώς να παρακολουθήσετε το Amazon Prime Video στην Apple TV

Όταν πρόκειται για την τηλεόραση, η Apple και η Amazon Prime σας δείχνουν τι θέλετε

Με περισσότερους από 90 εκατομμύρια χρήστες Amazon Prime στις Η.Π.Α. και θεατές όπως "Βίκινγκς", "Mr. Robot" και "Veep" για να απολαύσουν, πολλοί ιδιοκτήτες της Apple TV είναι πρόθυμοι να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες Prime Amazon's Video χρησιμοποιώντας τη συσκευή της επιλογής τους.

Η Amazon έχει κάνει τις εφαρμογές άμεσων βίντεο Prime Video διαθέσιμες όχι μόνο για το iPhone, το iPad και το iPod touch, αλλά και για την Apple TV, καθιστώντας εύκολη την παρακολούθηση του περιεχομένου της Amazon στην τηλεόρασή σας. Θα χρειαστείτε μια συνδρομή Amazon Prime για να απολαύσετε όλες τις ταινίες και τις εκπομπές στο Prime Video, παρόλο που μπορείτε να δείτε μερικά ελεύθερα επεισόδια (συνήθως το πρώτο) των δημοφιλών εκπομπών της υπηρεσίας χωρίς συνδρομή.

Πώς να αποκτήσετε το Amazon Prime Video App στην Apple TV

Ο ευκολότερος τρόπος να παρακολουθήσετε βίντεο της Amazon Prime στην Apple TV σας είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή απευθείας στην Apple TV σας:

  1. Ενεργοποιήστε την Apple TV σας και μεταβείτε στο κύριο μενού.
  2. Επιλέξτε το εικονίδιο App Store στην οθόνη.
  3. Αναζητήστε το Amazon Prime Video στο tvOS App Store. Εάν δεν το βλέπετε, επιλέξτε Αναζήτηση στο επάνω μέρος της οθόνης ή πατήστε το μικρόφωνο στο τηλεχειριστήριο για να ξεκινήσετε μια φωνητική αναζήτηση.
  4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Prime Video όταν το βρείτε για να ανοίξετε μια ενημερωτική οθόνη σχετικά με την εφαρμογή.
  5. Επιλέξτε Εγκατάσταση .

Χρήση πρωτοτύπου βίντεο Με iPhone, iPad ή iPod Touch

Αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή iOS , ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο Amazon Prime στις κινητές συσκευές iOS και την Apple TV σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μεταδώσετε βίντεο Amazon στην Apple TV σας χρησιμοποιώντας το iPad ή το iPhone σας:

  1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή βίντεο Amazon Prime Video από το App Store στην κινητή συσκευή σας.
  2. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Amazon Prime και τον κωδικό πρόσβασής σας για να περιηγηθείτε, να παρακολουθήσετε και να νοικιάσετε το δρόμο σας μέσα από τον διαθέσιμο κατάλογο χρησιμοποιώντας το iPhone ή το iPad σας.

Όταν θέλετε να αναπαράγετε τις ταινίες σας στην Apple TV, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία AirPlay στη συσκευή iOS για να κατευθύνετε τα βίντεο στην τηλεόραση Apple. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας iOS βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi με την τηλεόραση Apple.
  2. Εκκινήστε την εφαρμογή Prime Video και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην κινητή συσκευή σας.
  3. Επιλέξτε την ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε και πατήστε Αναπαραγωγή στην εφαρμογή.
  4. Σύρετε προς τα επάνω από το κάτω μέρος του iOS (ή κάτω από την πάνω δεξιά γωνία στο iOS 11 και αργότερα) για να εμφανίσετε το Κέντρο ελέγχου .
  5. Πατήστε το κουμπί AirPlay , το οποίο μοιάζει με ένα τρίγωνο προς τα πάνω και ένα ορθογώνιο που μοιάζει με τηλεόραση.
  6. Επιλέξτε την τηλεόραση Apple στην οποία θέλετε να προβάλλετε την ταινία προς - αν έχετε περισσότερα από ένα - και πατήστε το όνομά της στο παράθυρο διαλόγου.
  7. Η ταινία Amazon Prime ή τηλεοπτική εκπομπή θα έπρεπε τώρα να παίζει στην Apple TV σας.

Χρήση του πρωτεύοντος βίντεο με Mac

Μπορείτε επίσης να κάνετε stream Amazon Prime Video από το Mac σας στην Apple TV σας, αρκεί να τρέχει macOS 10.11 ή νεότερη έκδοση.

  1. Από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, επιλέξτε την ταινία ή την τηλεοπτική εκπομπή που θέλετε να παρακολουθήσετε από τον ιστότοπο του Amazon.
  2. Όταν ξεκινά η ταινία, πατήστε το κουμπί AirPlay στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής του μενού Mac (στα αριστερά του εικονιδίου έντασης) και επιλέξτε την Apple TV στην οποία θέλετε να μεταδώσετε το περιεχόμενο σε ροή.
  3. Η επιφάνεια εργασίας Mac σας εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Πατήστε το κουμπί πλήρους οθόνης στο βίντεο, έτσι ώστε να εμφανίζεται ολόκληρη η εικόνα στην τηλεόραση Apple.

Τελικές λέξεις

Για να παρακολουθήσετε την εφαρμογή Amazon Prime Video στην Apple TV σας, χρειάζεστε μια συσκευή τρίτης γενιάς ή νεότερη τηλεόραση Apple.