Τι είναι ένα αρχείο SFM;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία SFM

Ένα αρχείο με επέκταση αρχείου SFM μπορεί να είναι ένα αρχείο S Memo που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση σημειώσεων σε μια συσκευή Samsung Galaxy, με την εφαρμογή S Memo, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη μορφή που μπορεί να είναι ένα αρχείο SFM.

Το SFM είναι επίσης μια συντομογραφία για τους Standard Format Markers , οι οποίοι είναι χαρακτήρες ενσωματωμένοι σε μια σελίδα κειμένου που υποδεικνύει ένα στίχο, κεφάλαιο ή άλλο τμήμα μιας μεγαλύτερης ομάδας γραφής. Αυτά τα αρχεία απλού κειμένου ενδέχεται να χρησιμοποιούν την επέκταση αρχείου .SFM.

Το εργαλείο "Source Filmmaker" (SFM) χρησιμοποιεί επίσης τα αρχεία .SFM, ως αποθηκευμένες περιόδους σύνδεσης κατά την παραγωγή ταινιών. Ορισμένα αρχεία SFM μπορεί αντίθετα να είναι αρχεία DART Pro 98 Soundtree Structure ή αρχεία φόρμας λογιστικής.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο SFM

Οι συσκευές Samsung Galaxy που χρησιμοποιούν τα αρχεία SFM θα αποθηκεύονται και θα τα ανοίγουν ανάλογα με τις ανάγκες. Δεν υπάρχει πραγματικά ανάγκη, και μάλλον δεν είναι ούτε ένα μέσο , για να τα ανοίξετε από τη συσκευή.

Ωστόσο, εάν συνδέσετε τη συσκευή σε έναν υπολογιστή, ενδέχεται να μπορείτε να αντιγράψετε το αρχείο από το φάκελο \ Application \ Smemo \ cache \ ή \ Application \ Smemo \ switcher \ και στη συνέχεια να το ανοίξετε με έναν επεξεργαστή ελεύθερου κειμένου .

Σημείωση: Ορισμένες συσκευές χρησιμοποιούν S Σημειώσεις αντί S Σημείωμα, οπότε είναι πιθανό ότι τα αρχεία SFM που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις συσκευές δεν θα ανοίξουν με την προεπιλεγμένη εφαρμογή σημειώσεων. Ωστόσο, με αυτό που λέγεται, είναι απίθανο τα αρχεία SFM να ​​δημιουργούνται σε συσκευές Samsung που δεν χρησιμοποιούν το S Memo.

Τα αρχεία SFM που είναι τυποποιημένοι δείκτες μορφής πρέπει επίσης να μπορούν να ανοίγουν με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Νομίζω ότι το πρόγραμμα μετάφρασης Adapt It χρησιμοποιεί αρχεία SFM για πράγματα όπως πληροφορίες φιλτραρίσματος και πλοήγηση μέσω κειμένου. Το Paratext είναι ένα άλλο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί αρχεία SFM.

Ο δημιουργός πηγής (ο οποίος απαιτεί την εγκατάσταση του Steam) ανοίγει αρχεία SFM που χρησιμοποιούνται με αυτό το εργαλείο. Το DART Pro θα πρέπει να μπορεί να ανοίγει αρχεία SFM που χρησιμοποιεί ως αρχεία δομής Soundtree. Άλλα αρχεία SFM μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λογιστικές φόρμες και μπορούν να ανοίξουν με λογισμικό λογιστικής της Sage.

Δεδομένων των πολλών διαφορετικών χρήσεων για τα αρχεία που τελειώνουν με το .SFM, αν έχετε πολλαπλούς ανοιχτές αρχείων SFM στον υπολογιστή σας, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να ανοίξει το αρχείο με ένα πρόγραμμα που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μαζί του. Εάν θέλετε ένα διαφορετικό πρόγραμμα να χρησιμοποιεί το αρχείο SFM όταν κάνετε διπλό κλικ σε αυτό στα Windows, ανατρέξτε στο θέμα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό συγκεκριμένου αρχείου επέκτασης αρχείων .

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο SFM

Εάν μπορείτε να ανοίξετε ένα αρχείο κειμένου S Memo σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, τότε μπορείτε να μετατρέψετε το αρχείο SFM σε άλλη μορφή όπως HTML ή TXT.

Οι τυπικοί δείκτες μορφοποίησης που έχουν την επέκταση αρχείου SFM ενδέχεται να μπορούν να αποθηκευτούν σε άλλη μορφή μέσω του ίδιου προγράμματος που μπορεί να ανοίξει το αρχείο.

Το ίδιο ισχύει για τα DART Pro και τις φόρμες λογιστικής που χρησιμοποιούν την επέκταση αρχείου .SFM. Οποιοδήποτε πρόγραμμα που υποστηρίζει την εξαγωγή ή τη μετατροπή ενός αρχείου σε μια άλλη μορφή έχει πιθανώς τη δυνατότητα να το κάνει κάπου στο μενού Αρχείο ή ίσως μέσω μιας επιλογής Μετατροπή ή Εξαγωγή .

Τα αρχεία πηγών ταινίας πηγής μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθούν. Δεδομένου ότι τα αρχεία αυτά χρησιμοποιούνται με αρχεία ταινιών, μπορεί να φαίνεται ότι είναι δυνατή η μετατροπή του αρχείου SFM σε MP4 , MP3 , MOV , AVI ή σε κάποια άλλη μορφή ήχου / εικόνας, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό, αφού το αρχείο SFM είναι απλά μια αποθηκευμένη περίοδος σύνδεσης στο έργο που χρησιμοποιείτε με τον παραγωγό πηγής.

Ίσως δεν υπάρχει λόγος να μετατρέψετε το αρχείο SFM σε οποιαδήποτε άλλη μορφή, αλλά εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αρχείο ταινίας με τον πηγαίο κινηματογράφο, ανοίξτε το αρχείο SFM για να φορτώσετε την περίοδο λειτουργίας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την επιλογή File> Export> Movie .

Σημείωση: Το SFM σημαίνει επίσης πόδια επιφάνειας ανά λεπτό . Εάν θέλετε να μετατρέψετε το SFM σε RPM (στροφές ανά λεπτό), μπορείτε να το κάνετε με αυτόν τον αριθμομηχανή ταχύτητας / τροφών.

Ακόμα δεν μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο σας;

Εάν κανένα από τα παραπάνω προγράμματα δεν ανοίξει το αρχείο σας, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μην έχετε πραγματικά ένα αρχείο SFM, αλλά αντιθέτως εσφαλμένα την επέκταση αρχείου.

Για παράδειγμα, ίσως το αρχείο σας είναι πραγματικά ένα αρχείο με παρόμοια ήχο ή παρόμοια στίξη, όπως SMF (StarMath Formula) SFZ , SFV (Simple File Verification), SFW (Seattle FilmWorks Image), CFM ή αρχείο SFPACK .

Εάν δεν έχετε πραγματικά ένα αρχείο SFM, τότε ερευνήστε την πραγματική επέκταση του αρχείου για να μάθετε ποια προγράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να το ανοίξετε ή να το μετατρέψετε.

Εάν έχετε στην πραγματικότητα ένα αρχείο SFM αλλά δεν λειτουργεί όπως νομίζετε ότι πρέπει, ανατρέξτε στο θέμα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ανάρτηση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου SFM και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.