Τι είναι ένα αρχείο SFPACK;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία SFPACK

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου SFPACK είναι ένα αρχείο SFPack Compressed SoundFont (.SF2). Είναι παρόμοιο με άλλες μορφές αρχειοθέτησης (όπως RAR , ZIP και 7Z ), αλλά χρησιμοποιείται ειδικά για την αποθήκευση αρχείων SF2.

Τα αρχεία ήχου στη μορφή SF2 που διατηρούνται σε ένα αρχείο SFPACK είναι δείγματα αρχείων ήχου που χρησιμοποιούνται συχνά σε εφαρμογές λογισμικού και βιντεοπαιχνίδια.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο SFPACK

Τα αρχεία SFPACK μπορούν να ανοίξουν με το φορητό πρόγραμμα SFPack του Megota Software μέσω του αρχείου Αρχείο> Προσθήκη αρχείων .... Το πρόγραμμα θα αποσπάσει τα αρχεία ήχου SF2 που είναι αποθηκευμένα στο αρχείο SFPACK.

Σημείωση: Το πρόγραμμα αυτό μεταφορτώνεται σε αρχείο ZIP με τρία άλλα αρχεία. Αφού εξαγάγετε τα αρχεία από τη λήψη, το πρόγραμμα SFPack είναι αυτό που ονομάζεται SFPACK.EXE.

Το πρόγραμμα SFPack θα πρέπει να είναι το μόνο που χρειάζεστε, αλλά αν δεν λειτουργήσει, ίσως μπορείτε επίσης να ανοίξετε το αρχείο SFPACK με ένα γενικό εργαλείο εξαγωγής αρχείων όπως το 7-Zip ή το PeaZip.

Μόλις εξάγετε το αρχείο SF2 από το αρχείο SFPACK, μπορείτε να το ανοίξετε με το SONAR από το Cakewalk, το KONTAKT της Native Instruments, το MuseScore και ενδεχομένως το ReCycle του Propellerhead. Δεδομένου ότι ένα αρχείο SF2 βασίζεται στη μορφή WAV , είναι πιθανό οποιοδήποτε πρόγραμμα που ανοίγει αρχεία WAV να μπορεί επίσης να ανοίξει αρχεία SF2 (αλλά ίσως μόνο εάν μετονομάσετε το αρχείο σε .WAV).

Συμβουλή: Είναι πιθανό να έχετε ένα αρχείο SFPACK που χρησιμοποιείται για εντελώς διαφορετικό σκοπό, εντελώς άσχετο με τα αρχεία SoundFont. Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να το ανοίξετε με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου για να δείτε αν υπάρχει κάποιο είδος αναγνωρίσιμου κειμένου που μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία αυτού του συγκεκριμένου αρχείου SFPACK. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, ίσως μπορείτε να αναζητήσετε έναν συμβατό θεατή για το αρχείο.

Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο SFPACK, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία SFPACK, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν συγκεκριμένο οδηγό επέκτασης αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο SFPACK

Δεδομένου ότι τα αρχεία SFPACK είναι όμοια με άλλους τύπους αρχείων αρχείου, είναι πολύ απίθανο να μπορείτε να μετατρέψετε το ίδιο το αρχείο σε άλλη μορφή. Επιπλέον, ακόμα και αν μπορούσατε, θα μπορούσε να μετατραπεί σε άλλη μορφή αρχειοθέτησης, η οποία δεν θα ήταν πραγματικά χρήσιμη.

Ωστόσο, αυτό που μπορεί να σας ενδιαφέρει είναι η μετατροπή ενός αρχείου SF2 (το οποίο αποθηκεύεται στο αρχείο SFPACK) σε μια άλλη μορφή. Υπάρχουν κάποιες επιλογές εδώ, ανάλογα με το πώς θέλετε να προχωρήσετε ...

Περισσότερες Βοήθεια με τα αρχεία SFPACK

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω ποια προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου SFPACK και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.