Ένας οδηγός χρήσης για τη σύνταξη ενός αρχείου MIMEYPE EPUB

Ορισμός τύπου MIME για έγγραφα EPUB

Το EPUB γίνεται γρήγορα ψηφιακή πλατφόρμα για να μάθει για εκδόσεις ηλεκτρονικών βιβλίων. Το EPUB αντιπροσωπεύει την ηλεκτρονική έκδοση και είναι η μορφή XML από το Διεθνές Φόρουμ Ψηφιακών Εκδόσεων. Με το σχεδιασμό, το EPUB λειτουργεί με δύο γλώσσες, XHTML και XML. Αυτό σημαίνει ότι μόλις έχετε κατανοήσει τη σύνταξη και τη δομή αυτών των μορφών, δημιουργώντας ένα ψηφιακό βιβλίο EPUB θα είναι ένα φυσικό βήμα στη διαδικασία εκμάθησης.

Το EPUB έρχεται σε τρεις ξεχωριστές ενότητες ή φακέλους.

Για να δημιουργήσετε ένα βιώσιμο έγγραφο EPUB, πρέπει να έχετε και τα τρία.

Γράφοντας το αρχείο Mimetype

Από αυτές τις διαιρέσεις, ο τύπος του μίμησης είναι ο πιο απλοϊκός. Ο τύπος Mimetype είναι ένα αρχείο κειμένου ASCII. Ένα αρχείο mimetype λέει στο λειτουργικό σύστημα του αναγνώστη πως έχει διαμορφωθεί το ebook - ο τύπος MIME. Όλα τα αρχεία τύπου mime λένε το ίδιο πράγμα. Για να γράψετε το πρώτο έγγραφο του τύπου mime το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας επεξεργαστής κειμένου , όπως το Notepad. Πληκτρολογήστε αυτόν τον κώδικα στην οθόνη επεξεργασίας:

εφαρμογή / epub + zip

Αποθηκεύστε το αρχείο ως 'mimetype'. Το αρχείο πρέπει να έχει αυτόν τον τίτλο για να λειτουργήσει σωστά. Το έγγραφό σας τύπου mime πρέπει να περιέχει μόνο αυτόν τον κώδικα. Δεν πρέπει να υπάρχουν επιπλέον χαρακτήρες, γραμμές ή επιστροφές. Βάλτε το αρχείο στον ριζικό κατάλογο του έργου EPUB. Αυτό σημαίνει ότι ο μέγας τύπος πηγαίνει στον πρώτο φάκελο. Δεν περιλαμβάνεται στο δικό του τμήμα.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία του εγγράφου EPUB σας και το πιο εύκολο.

Όλα τα αρχεία mimetype είναι τα ίδια. Εάν μπορείτε να θυμηθείτε αυτό το μικρό απόσπασμα κώδικα, μπορείτε να γράψετε ένα αρχείο mimetype για EPUB.