Τα 9 καλύτερα χαρακτηριστικά του HomePod της Apple

Το HomePod, το έξυπνο ηχείο με τεχνολογία Siri της Apple, είναι πολυδύναμο. Θέλετε να παίξει μουσική; Εγινε. Πρέπει να ελέγξετε τις συσκευές Internet of Things στο σπίτι σας; Το HomePod μπορεί να το κάνει. Ψάχνετε να λάβετε νέα, πληροφορίες για την κυκλοφορία ή μια πρόγνωση καιρού, ζητήστε απλώς από το Siri. Λειτουργεί ακόμη και ως μεγάφωνο για κλήσεις, αποστέλλει μηνύματα κειμένου και λαμβάνει σημειώσεις για εσάς. Με τόσα πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά, είναι δύσκολο να επιλέξουμε το καλύτερο, αλλά το κάναμε. Εδώ είναι τα 9 αγαπημένα χαρακτηριστικά του HomePod.

01 από 09

Ονομάστε τη μουσική σας με το Siri

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Η μουσική εμπειρία στο HomePod βασίζεται στις μουσικές προσφορές της Siri και της Apple: Apple Music , iTunes Store, Beats 1 και πολλά άλλα. Αυτό κάνει την ακρόαση μουσικής στο HomePod ένα γρήγορο. Απλά πείτε στο Siri τι θέλετε - ένα τραγούδι, ένα άλμπουμ, ένας καλλιτέχνης, η μουσική για να ταιριάζει σε μια διάθεση κ.λπ. - και θα το ακούσετε με καθαρό ήχο καθαρό.

Τι μας αρέσει
Η αναπαραγωγή μουσικής με το HomePod και το Siri είναι αβίαστη, έξυπνη και ακούγεται υπέροχη.

Αυτό που δεν μας αρέσει
Δεν υπάρχει τρόπος να ελέγχετε τη μουσική εκτός της Apple με το Siri (εκτός από αναπαραγωγή / παύση και ρύθμιση της έντασης). Θα πρέπει να είστε σε θέση να ελέγχετε το Spotify και άλλες εφαρμογές με φωνή ακριβώς όπως η Apple Music.

02 του 09

Spotify, Pandora, και άλλες εφαρμογές μουσικής

εικόνα πίστωσης: James D. Morgan / Getty News Images

Το HomePod προσφέρει μόνο εγγενή υποστήριξη - δηλαδή αναπαραγωγή που ελέγχεται από Siri - για μουσικές πηγές από την Apple, αλλά οι χρήστες του Spotify, της Pandora και άλλων υπηρεσιών μουσικής δεν αποκλείονται. Χρησιμοποιούν το AirPlay για τη ροή μουσικής από τις συσκευές iOS ή τους υπολογιστές Mac στο HomePod. Το AirPlay είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό σύστημα όλων των συσκευών της Apple και το χρησιμοποιεί είναι ένα γρήγορο εργαλείο: λίγες βρύσες και το Spotify θα εκτοξευθούν από το HomePod.

Τι μας αρέσει
Υποστήριξη μη μουσικών υπηρεσιών της Apple.

Αυτό που δεν μας αρέσει
Μη εγγενή υποστήριξη. Οι μελλοντικές εκδόσεις του λογισμικού HomePod πρέπει να δίνουν φωνητικές εντολές Spotify, Pandora κ.λπ., όπως ακριβώς και η Apple Music.

03 του 09

Ο Σίρι είναι ένας καλός ακροατής

πιστωτική εικόνα: Hero Images / Getty Images

Όταν άλλα έξυπνα ηχεία γίνονται δυνατά, είναι επίσης δύσκολο να ελεγχθούν. Εάν η ηχητική εκπομπή του Amazon ή η αρχική σελίδα Google αναπαράγει μουσική πολύ δυνατά, πρέπει να φωνάξετε τη συσκευή για να σας ακούσει. Όχι το HomePod. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε το Siri να μπορεί να σας ακούσει σχεδόν ανεξάρτητα από τον τόμο και να ανταποκριθεί στις εντολές σας "Hey, Siri".

Τι μας αρέσει
Μια έξυπνη, μη-shouty λύση για τον έλεγχο της συσκευής σας ενώ η μουσική παίζει.

Αυτό που δεν μας αρέσει

Το Siri μπορεί να απαντήσει μόνο σε ένα άτομο αυτήν τη στιγμή (το άτομο που δημιούργησε το HomePod ). Η προσθήκη υποστήριξης για πολλούς χρήστες είναι ζωτικής σημασίας.

04 του 09

Συμπληρώστε το σπίτι με τη μουσική χρησιμοποιώντας Multiroom Audio

πιστωτική εικόνα: Flashpop / DigitalVision / Getty Images

Τι είναι καλύτερο από ένα HomePod; Ένα σπίτι γεμάτο από αυτά. Με πολλά HomePods, κάθε συσκευή μπορεί να αναπαράγει τη δική της μουσική ή όλοι μπορούν να παίξουν το ίδιο πράγμα για να μην χάσετε ποτέ μια σημείωση.

Τι μας αρέσει
Η πλήρωση ολόκληρου του σπιτιού σας με τη μουσική είναι απλή και διασκεδαστική.

Αυτό που δεν μας αρέσει
Αυτή η λειτουργία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη. Ο πολλαπλός ήχος απαιτεί το AirPlay 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα το 2018.

05 του 09

Ελέγξτε το έξυπνο σπίτι σας από το σπίτι

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Τα σπίτια γίνονται πιο έξυπνα χάρη στους θερμοστάτες, τους λαμπτήρες, τις κάμερες, τις τηλεοράσεις και άλλες οικιακές συσκευές που μπορούν να ελέγχονται μέσω εφαρμογών μέσω του διαδικτύου. Το HomePod μπορεί να είναι ένας κόμβος για συσκευές smart home που λειτουργούν με την πλατφόρμα HomeKit της Apple, επιτρέποντάς σας να τις ελέγχετε όλοι με φωνή.

Τι μας αρέσει
Ο αυτοματισμός στο σπίτι είναι μια από τις καλύτερες χρήσεις των έξυπνων ομιλητών. Η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των φώτων πρέπει να είναι πάντα απλή.

Αυτό που δεν μας αρέσει
Μπορείτε να ελέγξετε μόνο συσκευές συμβατές με το HomeKit. Ενώ υπάρχουν πολλά από αυτά, είναι σε θέση να ελέγχουν συσκευές που χρησιμοποιούν άλλα πρότυπα έξυπνων οικιών.

06 του 09

Επικοινωνήστε μέσω κειμένου και τηλεφώνου με το HomePod

πιστωτική εικόνα: Tim Robberts / Taxi / Getty Images

Η μουσική μπορεί να είναι κεντρική στο HomePod, αλλά δεν είναι το μόνο που μπορεί να κάνει. Χάρη στην αυστηρή ενσωμάτωση των συσκευών της Apple, το HomePod συνεργάζεται με το iPhone σας (ή άλλες συσκευές) για να στέλνει μηνύματα κειμένου και να λειτουργεί ως μεγάφωνο. Η αποστολή ενός κειμένου είναι τόσο απλή όσο λέει ο Σίρι να στέλνει κείμενο σε κάποιον. Μόλις ξεκινήσει μια τηλεφωνική κλήση, μπορείτε να την παραδώσετε στο HomePod και να μιλήσετε ελεύθερα.

Τι μας αρέσει
Υποστήριξη εφαρμογών γραπτών μηνυμάτων εκτός της Apple. Εκτός από την εφαρμογή μηνυμάτων της Apple, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το HomePod για να δημιουργήσετε κείμενο με το WhatsApp.

Αυτό που δεν μας αρέσει
Δεν υπάρχουν έλεγχοι απορρήτου για να εμποδίσετε τους άλλους να ζητήσουν από το HomePod να διαβάσει τα κείμενά σας (υποθέτοντας ότι το iPhone σας είναι συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi με το HomePod). Δεν είναι ένα πιθανό σενάριο, αλλά η Apple πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό το είδος ανησυχίας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

07 του 09

Το HomePod παρακολουθεί τη χρήση του χρονοδιακόπτη

πιστωτική εικόνα: John Lund / Blend Images / Getty Images

Μπορείτε να αποφύγετε την απώλεια χρόνου με το HomePod γύρω. Απλά ζητήστε από το Siri να ρυθμίσει ένα χρονοδιακόπτη και να αφήσει το HomePod να ανησυχεί για την καταμέτρηση του χρόνου που ξοδεύετε σε μια εργασία μαγειρικής, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, άσκηση κλπ. Ζητήστε έναν έλεγχο χρόνου όποτε θέλετε και η Siri θα σας ενημερώσει πότε ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.

Τι μας αρέσει
Ζητώντας από το Siri να ορίσετε ένα χρονοδιακόπτη είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους για να παρακολουθείτε το χρόνο που ξοδεύετε σε μια εργασία.

Αυτό που δεν μας αρέσει
Το HomePod υποστηρίζει μόνο ένα χρονόμετρο τη φορά. Αυτό είναι καλό για βασικές εργασίες, αλλά η εκτέλεση πολλαπλών χρονόμετρων είναι το κλειδί για το μαγείρεμα και άλλες, πιο σύνθετες εργασίες.

08 από 09

Υποστήριξη για σημειώσεις, υπενθυμίσεις και λίστες

Διατηρώντας τη διοργάνωση με το iPhone ή το iPad σας. Pexels

Το HomePod έχει κάποια χρήσιμα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας. Χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε σημειώσεις, υπενθυμίσεις και λίστες. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε τα στοιχεία σε αυτές τις λίστες ως ολοκληρωμένα. Η προσθήκη στοιχείων στη λίστα τροφίμων ή η καταγραφή μιας αδέσποτης σκέψης δεν απαιτεί πλέον χαρτί και ένα στυλό.

Τι μας αρέσει
Υποστήριξη για εφαρμογές εκτός από αυτές που προσφέρει η Apple (η εφαρμογή Notes της Apple είναι σταθερή, αλλά οι υπενθυμίσεις είναι αρκετά βασικές). Το HomePod υποστηρίζει εφαρμογές όπως το Evernote και τα πράγματα.

Αυτό που δεν μας αρέσει
Το HomePod πρέπει να υποστηρίζει ακόμη περισσότερες εφαρμογές τρίτων. Πιθανώς ότι έρχονται ως προγραμματιστές προσθέτουν HomePod υποστήριξη, αλλά η Apple θα πρέπει να βοηθήσει στην επιτάχυνση αυτών των προσπαθειών. Υποστηρίζω μόνο λίγες εφαρμογές αυτήν τη στιγμή, είναι ένας μεγάλος περιορισμός (αυτό ισχύει και για τις εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων, επειδή είναι η μόνη άλλη κατηγορία εφαρμογών τρίτων που υποστηρίζονται).

09 του 09

Αυτόματες ρυθμίσεις για βέλτιστο ήχο

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Το HomePod είναι τόσο έξυπνο ώστε να μπορεί να ανιχνεύσει το μέγεθος, το σχήμα και τα περιεχόμενα του δωματίου στο οποίο είναι τοποθετημένο. Με αυτές τις πληροφορίες προσαρμόζει την αναπαραγωγή ήχου για να δημιουργήσει μια ιδανική εμπειρία ακρόασης μουσικής.

Τι μας αρέσει
Είναι τόσο απλό. Άλλα ηχεία προσφέρουν χαρακτηριστικά βαθμονόμησης χωρικής ευαισθητοποίησης, όπως το Trueplay της Sonos, αλλά απαιτούν τουλάχιστον κάποια εργασία από τον χρήστη. ΟΧΙ εδω. Το HomePod το κάνει αυτόματα.

Αυτό που δεν μας αρέσει
Τίποτα. Αυτή η λειτουργία δεν απαιτεί να κάνετε τίποτα και κάνει τον ήχο σας HomePod υπέροχο.