Χρησιμοποιώντας Airport Express και AirPlay με Sonos

Πώς να κάνετε ροή μουσικής χρησιμοποιώντας το AirPlay μέσω ενός συστήματος Sonos

Η Sonos είναι μια όλο και πιο δημοφιλής πλατφόρμα οικιακής μουσικής που επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν μουσική ασύρματα σε όλο το σπίτι μέσω WiFi. Αυτό κάνει την μουσική να ακούει σε όλο το σπίτι πολύ βολικό, αλλά υπάρχουν περισσότερα για την ιστορία.

Sonos μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Airplay

Παρόλο που η Sonos είναι μια πολύ πρακτική επιλογή αναπαραγωγής ολόκληρης της μουσικής, ένας από τους περιορισμούς είναι ότι είναι ένα κλειστό σύστημα. Με άλλα λόγια, το σύστημα λειτουργεί μόνο με ασύρματα ηχεία και εξαρτήματα με επωνυμία Sonos και δεν είναι συμβατό με άλλες ασύρματες επιλογές πολλαπλών δωματίων όπως MusicCast , HEOS, Play-Fi ή άμεση ροή μέσω Bluetooth .

Αυτό σημαίνει επίσης ότι, από το κουτί, η Sonos δεν είναι συμβατή με την Apple AirPlay. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος που οι οπαδοί της Apple iTunes / Music μπορούν να μεταδώσουν το μουσικό τους περιεχόμενο και τις βιβλιοθήκες γύρω από το σπίτι χρησιμοποιώντας το σύστημα Sonos.

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτό είναι η χρήση της Apple Airport Express ως η γέφυρα μεταξύ του AirPlay και ενός συστήματος Sonos.

Εκτός από το Airport Express, θα χρειαστεί επίσης να αγοράσετε ένα Sonos Play: 5 ασύρματο ηχείο, Sonos CONNECT ή CONNECT: AMP .

Ρύθμιση του Apple AirPort Express για να δουλέψει με τον Sonos

Μόλις έχετε ένα από τα προϊόντα Sonos και ένα AirPort Express, ακολουθήστε τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να εκτελέσετε για να λειτουργήσετε το Apple Airplay.

Αφού ολοκληρωθούν τα παραπάνω βήματα, μπορείτε τώρα να κάνετε τα εξής:

Η κατώτατη γραμμή για τη χρήση του Airplay με το Sonos

Χρησιμοποιώντας μια ενιαία Apple Airport Express ως γέφυρα, μπορείτε να μεταφέρετε μουσική αποθηκευμένη ή προσβάσιμη σε οποιαδήποτε συσκευή συμβατή με iOS σε ένα ασύρματο οικιακό σύστημα ήχου Sonos. Το Airport Express χρειάζεται μόνο να συνδεθεί με ένα συμβατό προϊόν Sonos στο σύστημα - Το δίκτυο Sonos φροντίζει τα υπόλοιπα. Αν έχετε προϊόντα Sonos σε πολλούς χώρους, μπορείτε να προβάλλετε την ίδια μουσική σε μερικούς ή σε όλους τους.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirPlay για την αποστολή διαφορετικών επιλογών μουσικής σε διαφορετικούς χώρους. Στην περίπτωση αυτή, το Apple AirPlay μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή μιας επιλογής σε ένα ή περισσότερα δωμάτια και θα χρειαστεί να προσπελαστεί μια άλλη υπηρεσία συνεχούς ροής για να στείλει μια διαφορετική επιλογή μουσικής σε ένα ή περισσότερα υπόλοιπα δωμάτια. Συμβουλευτείτε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις Sonos για τυχόν επιπλέον ερωτήσεις που έχετε σχετικά με τη ρύθμιση, την αντιμετώπιση προβλημάτων ή τη βελτιστοποίηση του Sonos και του Airport Express, καθώς διάφοροι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ξεχωριστά ζητήματα.

Επίσης, εκτός από τη χρήση του AirPlay με το σύστημα Sonos μέσω ενός Airport Express, εάν έχετε ενσωματωμένο το Sonos PlayBar στη ρύθμιση Sonos, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε μια ταινία πολυμέσων της Apple TV στο μίγμα. Αυτή η προστιθέμενη δυνατότητα δεν είναι μόνο μεγάλη για την πρόσβαση σε ροή ήχου και βίντεο για την τηλεόραση και το PlayBar, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή Apple TV για να μεταδώσετε μουσική σε όλο το σύστημα Sonos.

Αποποίηση: Το βασικό περιεχόμενο αυτού του άρθρου γράφτηκε αρχικά από τον Barb Gonzalez, αλλά έχει επεξεργαστεί, αναμορφωθεί και ενημερωθεί από τον Robert Silva .