Μια εμπειρία DVR χωρίς μηνιαία τέλη

Αποκτήστε εμπειρία DVR-Style χωρίς να πληρώσετε για υπηρεσία DVR

Όλοι έχουν (ή θα πρέπει να θέλουν!) Ένα DVR στο σπίτι τους. Ένα πράγμα που μπορεί να κρατήσει πολλούς ανθρώπους είτε από την αγορά είτε από τη μίσθωση ενός είναι το κόστος.

Ίσως είναι το κόστος εκ των προτέρων για την αγορά ενός TiVo ή το μηνιαίο $ 15 ή έτσι που μπορεί να αποτρέψει τους ανθρώπους από το να απολαμβάνουν τηλεόραση και άλλο περιεχόμενο της εποχής τους.

Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι η αποφυγή των μηνιαίων τελών για υπηρεσίες DVR δεν είναι υπερβολικά δύσκολη. Θα χρειαστείτε κάποια τεχνική τεχνογνωσία ή την προθυμία να σταματήσετε μερικά χαρακτηριστικά, αλλά είναι σίγουρα δυνατή η απόκτηση μιας εμπειρίας DVR (μετά από ένα χαμηλότερο προκαταβολικό κόστος) χωρίς μηνιαία τέλη.

Θα περάσουμε από κάθε μια από αυτές τις επιλογές ξεκινώντας από τις φθηνότερες έως τις πιο ακριβές.

Συσκευές εγγραφής DVD / VHS

Όπως και οι παλαιότερες μονάδες VHS, οι συσκευές εγγραφής DVD / VHS μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εγγραφή προγραμμάτων από καλωδιακά, δορυφορικά ή over-the-air σήματα. Συνήθως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ένα τμήμα της συσκευής, καταγράφοντας τις εκπομπές σας σε μια κασέτα VHS ή σε εγγράψιμο DVD.

Συμβουλή: Αν έχετε ήδη εγγραφή σε VHS, μπορείτε ακόμη και να αντιγράψετε το VHS σε DVD για να το χρησιμοποιήσετε με το DVD player.

Αυτές οι συσκευές έχουν περιορισμούς. Πρώτον, δεν θα λάβετε έναν Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγραμματισμού (EPG), έτσι ώστε όλες οι εγγραφές σας θα πρέπει να προγραμματιστούν χειροκίνητα. Επίσης, εάν θέλετε να διατηρήσετε οποιαδήποτε από τις ηχογραφήσεις σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλούς δίσκους ή κασέτες στο χέρι και τις ανταλλάξετε τακτικά.

Συσκευές εγγραφής DVD με σκληρούς δίσκους

Μια άλλη επιλογή είναι να αναζητήσετε ένα DVD recorder με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο . Το κόστος εκ των προτέρων είναι λίγο περισσότερο αλλά το μεγάλο μέρος είναι ότι πρέπει να κάψετε μόνο τις εκπομπές που θέλετε να κρατήσετε. Πολλοί έρχονται με ένα σκληρό δίσκο 500 GB που είναι περισσότερο από αρκετό για να κρατήσει προγραμματισμό μιας εβδομάδας.

Όπως και με τις συσκευές εγγραφής DVD / VHS, είναι πολύ πιθανό να μην λάβετε ένα EPG με αυτές τις συσκευές, αν και ορισμένοι κατασκευαστές αρχίζουν να τις συμπεριλαμβάνουν σε μονάδες υψηλότερου σημείου, όπως με το Channel Master.

Οικιακός Η / Υ

Ενώ οι προηγουμένως αναφερόμενες συσκευές θα απαιτούν κάποιες τεχνικές γνώσεις σχετικά με τη δημιουργία εγγραφών, είναι επίσης οι φθηνότερες επιλογές όσον αφορά την αποφυγή των μηνιαίων τελών DVR. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και δεν σας πειράζει η χειροκίνητη εγγραφή, θα είστε έτοιμοι.

Εάν, ωστόσο, αισθάνεστε σαν να θέλετε μια καλύτερη εμπειρία, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να αποφύγετε τις μηνιαίες χρεώσεις, μια άλλη κατεύθυνση που πρέπει να δούμε είναι τα HTPC ή οι υπολογιστές οικιακού κινηματογράφου .

Ενώ το κόστος εκ των προτέρων σας θα είναι πολύ μεγαλύτερο (οπουδήποτε από $ 300 έως πάνω από $ 1.000), θα έχετε ένα πλήρως εξοπλισμένο DVR που περιλαμβάνει EPG, πρόσβαση σε εικόνες, μουσική και βίντεο που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή ή ακόμα και σε άλλους υπολογιστές και δυνατότητα εγγραφής περισσότερων προγραμμάτων από ό, τι με οποιοδήποτε άλλο DVR, δεδομένου ότι μπορείτε να προσθέσετε σκληρούς δίσκους με την πάροδο του χρόνου.

Τούτου λεχθέντος, το HTPC απαιτεί μια ορισμένη αφοσίωση και τεχνολογική τεχνογνωσία. Εάν έχετε αυτή τη γνώση ή είστε πρόθυμοι να μάθετε, ένα HTPC θα σας προσφέρει μια από τις καλύτερες διαθέσιμες εμπειρίες DVR και θα το κάνει χωρίς μηνιαία τέλη.

Εάν εξετάζετε αυτή την επιλογή, ρίξτε μια ματιά στα βήματα σχεδιασμού μας στην οικοδόμηση ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το έργο.