Αλλαγή του χρώματος φόντου κειμένου του μηνύματος στο Mac OS X Mail

Θέλετε να αλλάξετε το χρώμα του φόντου των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνονται μέσω του Mac OS X Mail; Θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό να αλλάξετε το χρώμα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια ιδιοτροπία, από παλαιό ελεφαντόδοντο έως φουσκωτό πορτοκαλί.

Στο Mac OS X Mail , η αλλαγή του χρώματος φόντου ενός email είναι εύκολη, αλλά δεν είναι προφανής. Πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε. Βρίσκεται στο μενού Μορφή / Γραμματοσειρές όταν συνθέτετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εναλλακτικά, θυμηθείτε τη συντόμευση Command-T για να φτάσετε εκεί γρήγορα.

Σημειώστε ότι μπορείτε να αλλάξετε μόνο το χρώμα φόντου για ολόκληρο το μήνυμα. Δεν χρησιμοποιείται για να επισημάνει μόνο μια ενότητα του μηνύματος με διαφορετικό χρώμα ή για να τονίσει κείμενο.

Αλλάξτε το χρώμα φόντου κειμένου ενός μηνύματος σε Mac OS X Mail

Για να ορίσετε το χρώμα φόντου ενός μηνύματος που συνθέτετε στο Mac OS X Mail:

Επιλογές επιλογής χρωμάτων

Έχετε αρκετούς τρόπους για να επιλέξετε το χρώμα φόντου για το μήνυμά σας.

Η αλλαγή του χρώματος φόντου λειτουργεί μόνο για ένα μήνυμα κάθε φορά

Αυτή η μέθοδος θα αλλάξει μόνο το χρώμα φόντου για ένα μόνο μήνυμα. Θα πρέπει να επιλέξετε ξανά για το επόμενο μήνυμα. Λάβετε υπόψη την εύχρηστη συντόμευση Command-T για να μεταβείτε στο μενού "Γραμματοσειρές", το οποίο διαφορετικά απαιτεί ορατό το επάνω μενού και επιλέγοντας "Μορφοποίηση" και στη συνέχεια "Εμφάνιση γραμματοσειρών".

Επιλέξτε χρώματα για να διατηρήσετε το κείμενο ευανάγνωστο

Όταν αναπαράγετε με χρώματα φόντου εγγράφων, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το χρώμα και το μέγεθος του κειμένου, ώστε το κείμενο του μηνύματός σας να είναι ακόμα ευανάγνωστο. Εάν χρησιμοποιείτε σκούρο χρώμα φόντου, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε ένα ελαφρύ χρώμα κειμένου.

(Δοκιμασμένο με OS X Mail 8 και OS X Mail Version 9.3)